Ebat değiştiermemeni öneririm. 110/150 ebatlarında lastiklere bakman, senin sıhhatin açısından daha iyi.
Ebat değiştiermemeni öneririm. 110/150 ebatlarında lastiklere bakman, senin sıhhatin açısından daha iyi.
Angrypower hocam senle konuşmuştuk. Bende orj ebattan yanayım bundan dolayi aslında seçenek kısıtlı 120-160ta bayağı bir seçenek var. Neyse kullanıcı yorumu yok mu acaba buralarda yoksa niyeti bozup taktiracam valla birini ��
120-160 ebatinda carpa var ama orj ebatta yok seçenek
THE LOST RIDER
www.youtube.com/user/ramazanakinci
DOMINAR D400
dominar 400 ug 36100tl oldu bilginize
evet böylelikle kuralkan yine ayağına sıkmış oldu.dominar ug başlamadan biten motorlar arasına ismini yazdırdı.bu dolar zammı vs değil direk bu kadar yoğun taleple karşılaşınca kurnazlığa döktüler işi kanımca.36 bin tl bu motora kimse vermez.alanlar bayram etti göbek attı alamayanlar listeden çıkardı
mecbur alınacak çünkü dolar 7 sınırında, rakipleri de zamlanacak.
Elbette ki bulabiliyorsanız orijinal ebattan şaşmamak lazım.
Kış girişinde anlas winter grip plus aldım ve tüm kış kullandım. Anlas'ta 150/60 ebat olmadığı için 160/60 taktırmıştım arkaya.
Dominar torklu bir makine olduğu için büyük ebadın bir sıkıntısını görmedim. Tabi şunu da belirtmem lazım ki ben halen orijinal arka dişliyi kullanıyorum. Arka dişliyi küçülttüyseniz 160 lık arka lastik ağır gelebilir.
Ayrıca, büyük ebat fazladan ağırlık anlamına da geldiği için özellikle sert kullanıyorsanız debriyaj ve zincir ömrü bir miktar kısalır...
Artısına gelirsek, yere temas eden alan büyüdüğü için fren performansı bir miktar artıyor.
montani semper liberi ... dağcı daima özgürdür
Çok değil 3 yıl önce bu fiyata 2.el temiz binek araç alinabiliyordu...
Dözizdeki yükselişle uzaktan yakından alakası olmayan %14.4 lük bir zam bu. 28990 ₺ den bu yana gelen zamlar ve bu dönemlerdeki döviz değişimi bundan önceki zamlarda nispeten kabul edilebilirdi ama bu zam resmen dominarın ya sınırlı sayıda anck getirilebilir olduğunu ya da patronu yanlış stratejileriyle yönlendiren yeni bir yönetim kadrosunun var olduğunu gösteriyor. Ben lisemden net bir şekilde çıkardım, heves edip alayım diye düşündüm naked motorun bir dolu dezavantajına rağmen ama 2-3 ay önceki fiyata göre saçma artmış fiyata zor da olsa eyvallah deyip niyetlenmiştim fakat şimdi hiç mi hiç kabul edilebilir bir yanı kalmadı. Üstelik tam da patlama yapıp çok hızlı koşacak zaman bu fiyat stratejisinin bizim göremediğimiz çok bariz bir açıklaması olmalı diğer türlü çok manasız ve resmen marka - distribütöre karşı iticilik oluşturmkatan başka bir şey değil.
Yerli ve milli dezenfektan BOREL ile Kuralkan'daki pazarlama bölümünü böyle anlamsız düzenlemeler yapmadan önce dezenfekte etmek gerekiyor. Bu nasıl bir virüstür? Bir firma nie sürekli kendi ayağına sıkar???
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
Çakacaksın bir tane Yamaha XJ6 sonra brom brom gezeceksin
Mantıken
400ug 29.900 tl'ye satılırken Dolar 6tl idi
30.000/6=5000$
Yani mptorun ortalama değeri 5000 dolar ise
Dolar 7tlx5000= 35.000tl eder.
Hesaplayınca yeni vergiler vs ile 36.000 tl çıkıyor.
29k tl lik rakam uygundu, 400cc vergilerine rağmen.
Şu an döviz arttı, elde yeni makine yok yeni siparişlerde mecbur yeni kurdan gelecek.
Daha az vergisi olan 250cc de 30k tl nin altına motor yok-crf250 hariç şu an o kelepir.
Eldekileri bitirip yeni siparişleri açınca göreceğiz yeni fiyatları.
Velhasılı kelam fiyatlar bu piyasa koşullarında normal, bizim gelirimiz normal artmadığı için alım gücü giderek düşüyor. Bu gidişle sıfır motor hayal olacak
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Sanırım yeni gelen part güncel kurdan geliyor, 30k ile 36 olduğu zamanlar arasındaki kurlar aynı oranda artmış. Gümrükte yansırsa 40 falan olur herhalde. Japonlar da yeni siparişleri güncel kur ile çekerse japon hayalimiz de suya düşecek. Lastik tercihi konusunda ben 2 yıldır 160 anlas Capra kullanıyorum, yağmurlu hava da güven veriyor, kuru havada da. Virajda da motorun sınırlarını zorlayabiliyorum. Tavsiye ederim, muhtemelen aynısını tekrar alacağım.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)