Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Nisan 2020, 00:12
selam arkadaslar bugun zgaraj a gittim dun de yasar ticaret umraniyeye gittim.kimsede motor yok herkes kuralkandan getirtiriz diyor kapora verirsem.
Fakat uzerine daha once binmedim gidon yukseltme falan var bacaklarim cok kirik kalir mi motorda bilemedim o yuzden biraz daha bekleyecegim . almak isteyen vardir belki benim gibi diye bu iki bayide olmadigini soylemek istedim buradan.
Iyi aksamlar.
Reklamlar
-
04 Nisan 2020, 01:59
İmkani olan arkadaşlar,
Alin yeni kasa domi UG leri,cidden guzel makina.
Uzun yolada gider(tabi beklentiler dogrultusunda),şehir içinede gider..
önümüz sezonda 2.eli de güçlü olacak.
Ahanda buraya yazdim.
Nokta.
-
04 Nisan 2020, 02:05
levend84 adlı üyeden alıntı
İmkani olan arkadaşlar,
Alin yeni kasa domi UG leri,cidden guzel makina.
Uzun yolada gider(tabi beklentiler dogrultusunda),şehir içinede gider..
önümüz sezonda 2.eli de güçlü olacak.
Ahanda buraya yazdim.
Nokta.
yazdan sonra değiştirmeyi düşünüyorum belki 0 domi düşünebilirim banada piyasası dahada canlanır gibi geliyor
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
-
04 Nisan 2020, 02:14
ozan1991 adlı üyeden alıntı
yazdan sonra değiştirmeyi düşünüyorum belki 0 domi düşünebilirim banada piyasası dahada canlanır gibi geliyor
Eski kasa dominar satilip yenisi alinmaz,arada 5hp var dogal olarak bizede hp lazim..en azindan yukselttigine değsin.
Yeni dominar cidden guzel ve guncel motor kabul ediyorum.
Amma velakin
Senin alacagin motor çift silindir olacak,
2.el
Mt07
Cb500f
Cbr500
Veya nc700s/750x
-
04 Nisan 2020, 13:17
Merhaba arkadaşlar,
Benim domjnar mürdüm renk ama ruhsatta kırmızı siyah olarak yazıyor, sizlerde de böyle mi yazmışlar?
Bir de vites geçişleri rahat olmasına rağmen çok sesli özellikle ilk 3 vites çok sesli, sizlerde de durum aynı mı? Yoksa benim motora özgü bir durum mu?
Bir konu da gösterge; göstergeyi çizilmeye karşı koruma yöntemi varmı?
Teşekkürler.
-
04 Nisan 2020, 14:04
reo adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Benim domjnar mürdüm renk ama ruhsatta kırmızı siyah olarak yazıyor, sizlerde de böyle mi yazmışlar?
Bir de vites geçişleri rahat olmasına rağmen çok sesli özellikle ilk 3 vites çok sesli, sizlerde de durum aynı mı? Yoksa benim motora özgü bir durum mu?
Teşekkürler.
benimde mürdüm ama ruhsaatta farklı yazıyor önemli bişey değil o,viteste dediğin gebi sesli geçiyor
-
04 Nisan 2020, 17:30
Mürdümlerin hepsi kırmızı-siyah yazıyor. Başka birşeyde yazmaz. Benim eski dominarda mürdüm idi.
-
05 Nisan 2020, 13:05
Angrypower adlı üyeden alıntı
Mürdümlerin hepsi kırmızı-siyah yazıyor. Başka birşeyde yazmaz. Benim eski dominarda mürdüm idi.
Bazılarında ( mürdüm ) diye yazanlar da var.
-
05 Nisan 2020, 13:10
kdiner adlı üyeden alıntı
Bazılarında ( mürdüm ) diye yazanlar da var.
Hiç denk gelmedim. Kanımca onlar ruhsatı öyle düzelttirmişler.
-
06 Nisan 2020, 15:03
Bildiğin bordo renk bu, sadece metalik.
Gösterge ekranını korumak için yurtdışı sitelerde birşeyler var ama bizim buralarda herhangi bir şey bulamadım. Bu konuda fikri olan varmı? Telefon için olanları keserek uygulama yapsak sağlıklı olur mu acaba?
-
07 Nisan 2020, 13:04
1 ay sonra motorumun muayenesi bitiyor,daha önce hiçbir araçla muayeneye gitmedim motorun üstündeki herşey orjinal ve çalışır durumda benim dikkat etmem gereken bişey varmı randevuyu ne zaman almalıyım ve tahmini kaç tl ödemmem gerekiyor bide ruhsata nasıl işleniyor yeni muayene tarihi?
-
07 Nisan 2020, 13:14
1 ay sonra motorumun muayenesi bitiyor,daha önce hiçbir araçla muayeneye gitmedim motorun üstündeki herşey orjinal ve çalışır durumda benim dikkat etmem gereken bişey varmı randevuyu ne zaman almalıyım ve tahmini kaç tl ödemmem gerekiyor bide ruhsata nasıl işleniyor yeni muayene tarihi?
Bu virüs olayından dolayı muayene yerleri çalışıyorsa TÜVTÜRK ten randevu alıyorsun, tüm elektrik tesisatın çalışıyorsa ve lastik diş derinliği iyi ise sıkıntı olmadan girer çıkarsın, randevu alırken zaten ücret kısmı gelir.
-
07 Nisan 2020, 13:33
kdiner adlı üyeden alıntı
Bu virüs olayından dolayı muayene yerleri çalışıyorsa TÜVTÜRK ten randevu alıyorsun, tüm elektrik tesisatın çalışıyorsa ve lastik diş derinliği iyi ise sıkıntı olmadan girer çıkarsın, randevu alırken zaten ücret kısmı gelir.
randevuyu erken mi almak lazım 1-2 gün kala alsam yer olurmu acaba
-
07 Nisan 2020, 13:48
Eee 3ay süreyle uzatıldı yaa. Siz haberleri okumuyor musunuz?
-
07 Nisan 2020, 13:51
Angrypower adlı üyeden alıntı
Eee 3ay süreyle uzatıldı yaa. Siz haberleri okumuyor musunuz?
haberim varda benim daha bitmedi düzelir belki mayısa kadar biraz ortalık
-
07 Nisan 2020, 18:47
haberim varda benim daha bitmedi düzelir belki mayısa kadar biraz ortalık
Bakarsın TÜVTÜRK adresinden ona göre hareket edersin yoksa devam, bir şey olursa da dersin virüs olayından dolayı muayene süresi uzatıldı randevu alamıyorum sıkıntı olmaz.
-
07 Nisan 2020, 19:05
bugün baymoto'da canlı gördüm yeni kasayı, çok hoşuma gitti. özellikle ters maşa çok güzel olmuş. benim rs200'ün yanında epey kalındı. ileride cc yükseltirsem kesinlikle seçenekler arasında. internetten görüp beğenmeyenler mutlaka bayide görsün.
-
08 Nisan 2020, 16:50
Şubat sonu sipariş vermiştim mart sonu geldi makine, fuarda görüp beğenmiştim. D400 deki motor Ktm 390 ve Husquarna viptilen 401 de de kullanılıyor. Çok çıkamıyorum dışarı ama kulladığım kadarıyla gayet seri ve her viteste motor ben buradayım diyor. Ön ters maşa ve arka alaşım maşa çok şık. Kutu profile lastik takmışlar gibi değil.
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
-
08 Nisan 2020, 18:08
Mersin İl Temsilcisi
reo adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Teşekkürler.
Uygunluk belgesi yahut faturada ne yazıyor?
-
08 Nisan 2020, 19:07
benimkide mürdüm yazıyor.tip onay belgesinde ne yazıyorsa öyle tescil ediliyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)