Yeni versiyon dominar 400 ün fiyatı 28990tl olarak açıklandı hayırlısı olsun.
Yeni versiyon dominar 400 ün fiyatı 28990tl olarak açıklandı hayırlısı olsun.
fiyat ciddi iyi 35bin tl r25 ktm duke 250 28 sanırım honda cb250 de galiba 28 idi 250cc parasına dominar iyi rakam.biraz akıllanmışlar iddali bir fiyat ile geldiler yanlış hatırlamıyorsam 1 sene önceki liste fiyat 30 falandı.gücü acaba güncellendimi 35 hp idi ktm gibi 44 oldumu ?
2018 modelleri yollarda fazla göremedik. stokta kalan 2018 varsa onları kaça satacaklar acaba. ilanlarda hala 2017 model sıfırlar duruyorken 2020 model getirmelerini beklemiyordum açıkçası. bu fiyatlar ilk parti mallar için geçerli ve subat ortalarında gelecek motorlar. sonrasındada bu fiyat politikasını devam ettirebileceklermi acaba. hayırlısı olsun bakalım.
Tek egz.milini,
Çift egzantrik miline revize etmişler.
Bu bile ciddi bir iyileştirmedir.
Balansor muylusunun çapini ve dizaynini revize etmisler,ust devirlerdeki vibrasyonu azaltmişlar.
Radyator ve fan kompenantlarinda da dizayn degisikligi var.isil verimi dengelemişler.
Dominar bu gidişle piyasada ciddi yer edinecek.
Guzel çalişmalar bunlar,hintliler boş durmuyor.
Ben yeni kasasını bizzat gördüm. Motor efsane. Bajaj çok geç kaldı getirmek için ama bu saçma sapan piyasada iyi yer edinir yeni kasa Dominar.
Eski dominarcı olarak, yeni dominar özellikleri ve fiyatıyla beni bile heyecanlandırdı. Piyasayı sallar gibi.
Titreşimi bir nebze azaltmak adına gidon yükseltme ve önü 16 dişli yapmak işe yarıyor. Aynayı genişletmek daha iyi görüş için lazım. Onun dışında pek bir şey yapmaya gerek kalmıyor.
Yeni dominar benimde ilgimi çekti... Fuarı iple çekiyorum...
Yenilikler gayet güzel duruyor...testlerde kullanıma da kağıt üzerindeki yenilikler olumlu yansırsa ve fiyat olarak da mt25 i geçmez hatta şu an ki gibi bı tık altında kalırsa tutulur...ki tutulsun piyasa da rekabet artsın...rekabet her zaman biz kullanıcılara olumlu yansır...
DOMİNAR 400 TİTREŞİM SORUNUNU KENDİMCE ÇÖZÜMÜ
https://www.youtube.com/watch?v=aZDc3PBSO60
domide zincir gerdirme nasıl oluyor ben hiç denemedim yapabilirmiyim acaba
orta sehpa veya kaldıraçın var diye düşünüyorum, sağ ve sol kısımda bakarsan dikine çizgileri göreceksin, her iki kısımda gerdirmek için somun var 10 ve 12 anahtarlı, mili tutan somunu biraz gevşet, 12 anahtar ile somunu tut 10 anahtarlı somunu gevşet ve 12 anahtar ile her iki yerin de aynı çizgide olmasını sağla ve zincirin gerginliğini kontrol et uygun ise 12 anahtar sabit 10 anahtarlı somunu sık son olarak milin somununu sık bitti gitti.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Merhaba arkadaşlar
motorum ara ara istop ediyor boşta veya gaz vermiyorken
kırmızıda bekliyorum kalkmak için gaz verecem cıvvvv. debriyajdayken yani
sanırım kronik
ne yapmam gerekiyor??
sayfamızı tam okumadım daha önce konuşulmuş ise kusura bakmayın. boş zamanımda okuyacam
Dominar’da öyle bir kronik sorun yok. Servise gitmen gerekiyor.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)