yarın servisler açık olurmu acaba
yarın servisler açık olurmu acaba
Çok geçmiş olsun, baş ağrınız da gecmiştir umarım. Eğer devam ediyorsa baska bir yere tekrar gözükün bence.
Yok geçti tedbir amaçlı gittim zaten çimlere kafa attım allahtan
O kaskı değiştirmeden binme motora.
Aynı işlevi görmez galiba içindeki köpüğe bişey oluyordu önce motoru yaptırıyımda bakalım
Geçmiş olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------
Kaskın dış kabuğunda oluşan kılcal çatlar zamanla ilerliyormuş. Aynı kaskla bir kaza daha olursa ,Allah korusun, ilk darbede başında dağılabilir. Bu şekilde bir durum oluşuyormuş, yanılıyor muyum?
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
2100km'lik deneyimlerimle makineden cidden haz alıyorum. dengesi hele çok hoşuma gidiyor.
şuan için yapılması gereken bir iki eksiği var,
acil olarak yazılım atılması gerekli, 3000-4000 devir aralığında sabit gaz ile giderken hem gazı bir anlık gaz kesme verme işlemi yapıyor buda lunaparkdaki boğanın üzerindeymiş gibi bir ileri geri hissiyatı uyandırıyo insanda
birde gaz kolunu sonuna kadar açtığımda güç için, 5.000 devir civarlarında bir duraksama yaşıyor ve sanki o duraksama sırasında biriktirdiği gücü bir anda vererek üst devirlere tırmanıyo. buda bir önceki sorun gibi yazılımsal bir problem birazdan gidicem servise konuşucam.
birde hala izolasyon işlemi yapılmadı 5.000 bakımında yapılıcak ancak, cidden meşhur kafa zırıltısı rahatsız edici.
son olarak da iyiki aylarca araştırmışım ve dominar almışım hiç pişmanlık yaşamadım ve aşılmayacak herhangi bir sorunu yok
yukarıda saydığım sorunların harici, herşey çok güzel .)
Yazılım için fabrikadan kod isteniyor. Bir an önce gitki kod'u isteyebilesin. Yoksa kuvvetle muhtemel pazartesi'yi beklemek zorunda kalacaksın.
arkadaşlar önerebilceğiniz uzun ön cam var mı ? fiyatlara bakıyorum 160 180 tl arası tamamen saçmalık 30 40 hadi taş çatlasın üretimi olmasın 100 tl edicek bir şey abuk sabuk fiyatlarda
birde gidon yükseltici düşünüyorum kaç cm ye kadar debriyaj teli değişmeden takılabiliyor ? 2,5 cm diye biliyorum fakat 3 olur mu
Selam arkadaşlar / Koray
Epeydir talep geliyordu sonunda fırsat bulup çekebildik İyi seyirler
Motoloji Youtube - Motovlog, Kaza Raporu, Motokamp ve İnceleme videoları için ziyaret edebilirsiniz
https://www.youtube.com/c/MotolojiTR
Ozan çok geçmişolsun kardeşim.Çok üzüldüm.ALLAH sana acil şifalar versin.
Bende gidonu ve çamurluğu kırdım.Asfalt kaygan zeminmiş.Motor tutunamadı.Kırdığım kolumda iyileşemedi giti.
Ne lanet birşeymiş bu motor işi hala bırakamıyorum.Üstünden inesim gelmiyor.Bayramda 2000 km yol yaptım.Bende hala deponun yanlar çizik,su göstergesi çizik,hepsinin değişmesi lazım.Elcik takozlarım yamuk.Gidon saplamalarını bile kırmışım.
Bu japoncular bize nazar ediyor.Çekemiyorlar.
Arkadaşlar tricity 155 takas düşünen olursa özelden ulaşsın bana satıp dominar alma arifesindeyim.
Ozanim çok gecmiş olsun.istersen cc küçült.
Aman dikkat.
Hocam az yavaş ol. Motorda rüzgarın seni okşaması zevk veriyor. Ölüm bir halta yaraşa idi, ölümden dönenler tekrar geri dönmeye korkmazlardı. Karanlıkta bir mum yak kendine. Herşey çok güzel olacak die yaşa hayatını. Birgün daha fazla bin motora. Benim içinde bir bira yuvarla. Düşünce tarzını pozitife çekip daha güzel şartlarda yaşamak için çabala
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)