18-20 bin bandında olur.
18-20 bin bandında olur.
Sonunda beklediğimiz motor geliyor. Oldukça da yakışıklı. Umarım fiyatı da erişilebilir seviyede olur.15.000TL psikolojik sınır olur kanaatindeyim ...
Bu alet 400cc değil de 300cc teknik özelliklerini barındırıyor
En son bajaj jant vakasından sonra endişeli bakıyorum ben
fiyat olarak bir motosiklet sitesinde
Bajaj Dominar 400
Expected Price
1,60,000 - 2,00,000
hindistan rupisi olarak tahmin ediliyor, gerci tr ye vurulduğunda ne olur bilmem şu anki durumda malum dolar superman gibi olduğu için, bir orta yolu bulunacaktır elbet cunku teaserlarında ulaşılabilir olduğu vurgulanmış, çok da uçamazlar yani (diye tahmin ediyorum)
olarak tahmin edilmiş, biri düz biri absli ücreti
Bu jant kırılır mı sence ? Neredeyse 15 mm kalınlığında kolları var.
Fiyatıyla ilgili birkaç tahmin yapayım. Hindistan fiyat öngörüsü RS200'ün 1.5 katı kadar. Bu arada oradaki RS200'ün fiyatı da buradakinin yarısı kadar. Aynı oran burada korunursa ÖTV'yi hesaba katmazsak bile bizde motorun 18 bin TL olması gerekiyor. 18 bin TL'ye ise 10 tane zor satar ki %37 ÖTV ile 20 bin TL'yi geçecektir (20 bin'e bir tane satamaz). Bu durumda düz mantığı bir kenara bırakarak Bajaj'ın (Hindistan Bajaj) RS200'deki anormal kar marjından bu motorda vazgeçip %37 KDV olduğunu da düşünerek adam gibi bir fiyat belirlemesi gerekiyor. Şu an için imkansız olsa da bu motor için 14900 TL süper fiyattır ve yok satacaktır. 16500 TL ise bana göre üst sınırdır, daha az satacaktır ama satacaktır. Bunun üzerine çıkarsa 5 daha koy MT-07 al muhabbetleri başlar. Ayrıca Benelli TRK502 de geleceğinden ona da kayma olur. Gerçi bu dolar kuruyla 2017'de MT-07'ler bile 30 bin TL'ye yaklaşacaktır. Bence bütün hesaplar bir yana bu motor için hedef fiyat 250 cc Japonlar olmalıdır. ABS varsa belki onlardan 1000 TL fazla olabilir. Hem 400 cc motoru hem de ABS'si ile 250 cc Japon fiyatına bu forumdaki üç Honda'lı fanatikler hariç kimseye Japon motoru aldırtmaz.
arkadaşlar 15 aralıkta motorun lansmanı var büyük ihtimal orada hindistan fiyatıda belirleyecekler pulsar ın 800 dolar fabrikadan toptancıya satış rakamı olduğunu biliyoruz hindistan perakende fiyatı 1600 dolar bu bilgileri milat alarak lansmanda açıklanan fiyatın yarısı toptancılara satış rakamı olacaktır buna görede türkiye satış rakamlarını az çok tahmin edebiliriz ama önce rakamın belli olması lazım yalnız şu rakam olsa çok satar bu rakam olsa böyle satar yazıları çok yanlış sonuçta o adamlarda piyasa ederini piyasa talebini anlayabilmek için bu forumlarda giriyorlar ateşe körükle gitmeyin lütfen zamanında pulsarları milletin gazi ile 8900 lü rakamlara sattılar ki şu an 8200 ve dolar o dönemden daha yüksek.
Güzele benziyor, fakat bana kalırsa Bajaj-Türkiye için doğru karar mı tartışılır. Baba markaların küçük CC enduro atağına verilecek cevap bu olmamalıydı. En basitinden AS200 ü getirebilirlerdi. Hayırlısı olsun, en önemlisi ise fiyatı iyi olur umarım.
ayrıca yazmayı unuttum hindistan ruphisi türk lirası gibi dolar karşısında değer kaybediyor bu hintliler'de rupi ile motoru maal ediyorlar yani motor beklediğimizden çok daha düşük bir dolar fiyatı ile gelmesi çok büyük bir olası aynı rusların doğalgazı ruble ye maal edip dolar ile satması gibi
Evet işte fiyat çok önemli. KTM Duke 390 sürdün mü bilmiyorum ama onun gidişini düşününce insan AS200'ü falan görmüyor. O performansın biraz azı iyi fiyata mükemmel olur.
Benim yaş ilerledikçe, tercih hep enduroya kayncaı, ve de Japonlar ve hatta Bmw in küçük cc enduroları ortaya çıkarmaya başlayınca ordan yürüdüm ben, KTM (Büyükler hariç) şehrin haylaz çocuklarına hitap ediyor, benim gibi olta takımlarını alıp, 250-300 km mesafeye dağ bayır aşıp gidip gelenlere değil.
İyi tarafından bakalım :300-500cc aralığında bayağı alternatif oldu.Artık onu mu alsak bunu mu alsak dedirtecek cinsten. Birde döviz patlamasa tam olacaktı ...
12 den yukarı olmaması lazım. Yoksa satılmöa
Bence bu motorun ederi Türkiye'de 13-14 bin arasıdır. Yeni bir motor olduğu için mutlaka hataları çıkacaktır. Önemli olan blok patlatma(KTM'de görülüyor) gibi insanı ölümle burun buruna getirecek haltlar yememesi. CF moto'nun duyurduğu NK400 her bakımdan daha ileride görünüyor. Getirilirse merakla takip edeceğiz.
Malzeme kalitesi 200NS'in bir tık üzeri ve yazılımsal hatası olmaz ise çok güzel motor. 200NS ve 150NS gayet iyi motorlar performans ve kalite olarak kimseyi üzdüğünü görmedim. Beraberinde gelen lastiğin naylon olduğunu saymazsak.
14bin civarı olursa iyi bir satış rakamı yakalar. 14binden yukarıda pek alıcısının olacağını sanmam.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (1 üye ve 14 misafir)