Beni dün tayfun motordan aradılar.Zincir plastik parça değişimi için.Servise gidip müracat etmem gerekiyormuş.Servis parçayı firmadan temin edip montaj yapıyorlarmış.Kaç kişi değişim yaptı?
Beni dün tayfun motordan aradılar.Zincir plastik parça değişimi için.Servise gidip müracat etmem gerekiyormuş.Servis parçayı firmadan temin edip montaj yapıyorlarmış.Kaç kişi değişim yaptı?
Bende taktırmadım bi faydası varmı bu parçanın
Bende taktırdım. Bence bir an önce taktır çünkü zincir bir şekilde üstteki koruma plastiğine takılıp kalkmasına ve kazaya sebebiyet verebilir.
ben dün servisteydim. parça değişimi yapıldı. gerçi şikayetim yoktu ve nasıl bir fayda sağladı tam olarak emin değilim. ancak usta zincirin ses yapmasını engelliyor dedi.
benim asıl sorunum kesiklik yapması. ara ara yapıyor ama harbiden tadını kaçırıyor işin. yazılım da atacaktık ama kuralkandan kaynaklı destek sorunu oldu. ilgili kişinin telefonu kapalıydı. o yüzden usta yazılım kodu alamadı ve haftaya erteledik. bu sorunum çözülürse uzun süre değiştirmeden kullanacağım dominarı.
Bu göstergeleri bizim dominara taksak uyum sağlarmı?Büyük ihtimal pinleri ve yeni dominarın elektrik tesisatı bile farklıdır.
motosikleti geçen cuma teslim aldım arkadaşlar, daha ne titreşim için yalıtım malzemesi yapılmış durumda nede başka bir şey. çiçek gibi 80km de aldım 1.5 günde 200km oldu çok zevkli alet gerçekten. titreşim sorunu gerçekten kişiye göre göreceli ancak, titreşim beni hiç rahatsız etmesede ufak bir zırıltı sesi geliyor oda ilk bakımda yalıtım malzemesi ile gidicek zaten.
5.000km de atılıcak olan yazılım ile de 3.000 - 5.000 devir bandındaki o gaz yemediği için motosiklette olan devirlenme öksürmesi gidicekmiş.
1.89 boyundaki ben için kesinlikle gidon yükseltme gerekli gözüm kapalı alıcam ama direk değiştirmedim gidon yükseltmeyi. cefasını çekiyim ki sefası ayrı güzel olsun
şimdilik bu kadar keyifli sürüşler herkese
2019 güzel olmuş, tahmini Delhi fiyatı bugünkü kurlarla 14.500TL'na geliyor...
GÜLE GÜLE HERO HUNK 150
HOŞGELDİN BAJAJ DOMİNAR D400
https://www.facebook.com/ramazanakin...type=3&theater
Arkadaşlar merhaba. Cb250r sahibiyim. Dominarla aynı ölçülere sahibiz. İstanbul için öneriniz hangi lastiktir?
orjinal koruma demirlerini değiştirip bunu taktırdım nasıl olmuş sizce
Ulan ne özledim Dominarımı. Oktay Motor'da o demirden vardı. Bir arayıp sorun isterseniz.
istanbulda oktay motorda var 300 gibi bi rakam tutmuştu
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)