Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Şubat 2019, 21:22
balıkcı adlı üyeden alıntı
Evet ben de ledleri kastetmiştim. Bozulursa ledleri onarılabiliyor mu?
Biraz emek ile onarılabilir, Pulsar farı gibi değil daha basit işlem ile ledlere müdahale edilebilir.
Reklamlar
-
11 Şubat 2019, 16:07
Kafa farına bişey olursa orjinali almakla uğraşmam , sıfırına o parayı hiç vermem. Benim "herşey orjinal olsun" takıntım yok, işimi görsün, daha ucuz olsun tamamdır. Alırım Aliexpressten 50-60$ civarına 7inç bi led kafa farı, ya da 50$ civarına 2 tane 6,5inçlik led kafa farı, takar kullanırım.
Örnek LINK1
Örnek LINK2
Sonrasında forumlarda/face gruplarında kazalı motorlardan çıkma parça satılırsa uyguna alırım(çalıntı değil, kazalı motorlardan. Kaza yaptığı bilinen, fotoğraflarıyla ispatlamış kişilerden).
-
11 Şubat 2019, 18:37
maktama adlı üyeden alıntı
Kafa farına bişey olursa orjinali almakla uğraşmam , sıfırına o parayı hiç vermem. Benim "herşey orjinal olsun" takıntım yok, işimi görsün, daha ucuz olsun tamamdır. Alırım Aliexpressten 50-60$ civarına 7inç bi led kafa farı, ya da 50$ civarına 2 tane 6,5inçlik led kafa farı, takar kullanırım.
Örnek LINK1
Örnek LINK2
Sonrasında forumlarda/face gruplarında kazalı motorlardan çıkma parça satılırsa uyguna alırım(çalıntı değil, kazalı motorlardan. Kaza yaptığı bilinen, fotoğraflarıyla ispatlamış kişilerden).
Bunlar uydurulur mu?
-
11 Şubat 2019, 18:41
Bunlar uydurulur mu?
Orjinali de led bunlar da led far nihayetinde hocam, iş kablo bağlamaya(ister idareten direkt baplayın, ister soket ayarlayın aliexpressten ya da orjinalin soketini çıkartın kullanın) ve bunları sabitleyecek ara aparat ayarlamaya(o da aliexpresste 9$ gibi, türkiyede daha uyguna yaptırır/bulursunuz) bakar sadece.
Ben sadece 2 örnek verdim, daha bir sürü çeşitleri ve bir sürü satıcısı var. Ürünlerin yorumlarına bakarsanız satın alıp kendi motorlarına uygulayanların fotolarını da görebilirsiniz.
Bunlar farı zaten led olanlar için(Dominarda öyle)geçerli, senin motorundaki far normal far ise led için ayrıca röle(ya da öyle birşeydi tam emin olamadım şimdi) alman gerekir.
-
11 Şubat 2019, 22:51
maktama adlı üyeden alıntı
Orjinali de led bunlar da led far nihayetinde hocam, iş kablo bağlamaya(ister idareten direkt baplayın, ister soket ayarlayın aliexpressten ya da orjinalin soketini çıkartın kullanın) ve bunları sabitleyecek ara aparat ayarlamaya(o da aliexpresste 9$ gibi, türkiyede daha uyguna yaptırır/bulursunuz) bakar sadece.
Ben sadece 2 örnek verdim, daha bir sürü çeşitleri ve bir sürü satıcısı var. Ürünlerin yorumlarına bakarsanız satın alıp kendi motorlarına uygulayanların fotolarını da görebilirsiniz.
Bunlar farı zaten led olanlar için(Dominarda öyle)geçerli, senin motorundaki far normal far ise led için ayrıca röle(ya da öyle birşeydi tam emin olamadım şimdi) alman gerekir.
Önümüzdeki günlerde (yada aylarda nasıp bakalım) bir dominar almayı planlıyorum. Yedek parça fiyatlarına baktım da en pahalı parçalarından biri de far. İnşallah uzun yıllar sıkıntı çıkarmaz. Çevap için teşekkürler. Bu arada fuara gelecek mi herkes. 2019 dominarı da yakından görmek isterim.
-
14 Şubat 2019, 17:38
Önümüzdeki günlerde (yada aylarda nasıp bakalım) bir dominar almayı planlıyorum. Yedek parça fiyatlarına baktım da en pahalı parçalarından biri de far. İnşallah uzun yıllar sıkıntı çıkarmaz. Çevap için teşekkürler. Bu arada fuara gelecek mi herkes. 2019 dominarı da yakından görmek isterim.
sen gel biletin benden.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
14 Şubat 2019, 17:44
********** elcik koruma ve arka çamurluk uzatma parça siparişi geçmiş bulunuyorum. Elcik koruma 215tl. Çamurluk uzatmayı da kendim yapmayı düşünüyordum ama düzgün durmaz diye onu da aldım 75tlye. Arka amortisörü sürekli çamur içinde görmekten bıktım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------
markaya küfür filtresi atmış adamlar yahu bu nedir :D
-
14 Şubat 2019, 17:45
gerivites adlı üyeden alıntı
********** elcik koruma ve arka çamurluk uzatma parça siparişi geçmiş bulunuyorum. Elcik koruma 215tl. Çamurluk uzatmayı da kendim yapmayı düşünüyordum ama düzgün durmaz diye onu da aldım 75tlye. Arka amortisörü sürekli çamur içinde görmekten bıktım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------
markaya küfür filtresi atmış adamlar yahu bu nedir :D
Walla çamurluk uzatmayı bilmem de elcik koruma alman iyi olmuş. Benim pert olan dominarın üstünde taş gibi duruyorlardı. Elini her türlü tehlikeden koruyacaktır.
-
14 Şubat 2019, 17:46
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
14 Şubat 2019, 19:07
kdiner adlı üyeden alıntı
sen gel biletin benden.
Eyvallah kardeşim. Buyük ihtimal cumartesi veya cumartesi,pazar. Üç kişi orda olmayı planlıyoruz. Henüz bilet ayarlamadım. Olmazsa oradan alırız. İnşallah.
-
14 Şubat 2019, 21:19
Yeni domdom kaç para olur acaba? Domdom öncelikli yerini koruyor, fiyatı göreydim ona göre bir adım atardım.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
14 Şubat 2019, 21:22
sheriff87 adlı üyeden alıntı
Yeni domdom kaç para olur acaba? Domdom öncelikli yerini koruyor, fiyatı göreydim ona göre bir adım atardım.
Sana bedava seni mi kıracaklar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
Eyvallah kardeşim. Buyük ihtimal cumartesi veya cumartesi,pazar. Üç kişi orda olmayı planlıyoruz. Henüz bilet ayarlamadım. Olmazsa oradan alırız. İnşallah.
Tel numaram var WhatsApp veya mesenger üzerinden irtibat kurman yeterli.
-
14 Şubat 2019, 21:24
Domdom candır. Şayet 2019 olan modelinin viraja giriş çıkışları eskisi gibi olur ise tadından yenmez. Tek eksiği 120/160 lastik standart olmaması birde gücünün 50hp'lere yakın olmaması.
-
15 Şubat 2019, 14:08
[QUOTE=kdiner;4439317]Sana bedava seni mi kıracaklar.[COLOR="Silver"]
Zaten muhtemelen alamayacağım. Konkordato ilan ettim Domdom elden gitti.
-
15 Şubat 2019, 15:50
Sıkma canını alırsın. İkinci el başka Dominar al. Dominar üzmez. Hayır bana ne olursa? Makineyi bırakıp, başka makineye geçtim. Aklım Hale’n dominarda. Bana göre o makine çift silindir olsa, o şaşi ile tadından yenmez. Mt-07 falan bırakmaz. Milletin istediği %80 şehir içi, %20 şehir dışı makinesi.
-
15 Şubat 2019, 16:59
[QUOTE=sheriff87;4439610]
kdiner adlı üyeden alıntı
Sana bedava seni mi kıracaklar.[COLOR="Silver"]
Zaten muhtemelen alamayacağım. Konkordato ilan ettim Domdom elden gitti.
Sağlık olsun, vardır her işte bir hayır. Bu gün olmasa yarın.
-
16 Şubat 2019, 10:43
Aynen neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz. Sözde bu yaz Domdomla trans sibirya maratonu yapacaktım ama kader kısmet işte belki daha hayırlı olmuş olabilir.
-
19 Şubat 2019, 11:40
arkadaşlar merhaba. yeni üyeyim ilk önce onu belirteyim. sürç-i lisan edersem şimdiden affola
bende dominar 400 sahibiyim. 2017 de aldım. biraz başımı ağrıttı 2500 km de kol yatağını sardı krank, piston kolu, yağ pompaları falan değişti. acaba böyle büyük bi arıza ile karşılan oldu mu?
-
19 Şubat 2019, 11:50
amorka adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba. yeni üyeyim ilk önce onu belirteyim. sürç-i lisan edersem şimdiden affola
bende dominar 400 sahibiyim. 2017 de aldım. biraz başımı ağrıttı 2500 km de kol yatağını sardı krank, piston kolu, yağ pompaları falan değişti. acaba böyle büyük bi arıza ile karşılan oldu mu?
İlk defa sizden duydum,ne dedi servis peki neden olmuş merak ettim.
Ne burda nede facebook sayfasında bu sorunu yaşayana denk gelmedim
-
19 Şubat 2019, 11:55
amorka adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun siz ilksiniz galiba bende ilk defa sizden duyuyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (1 üye ve 14 misafir)