Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Şubat 2019, 18:50
Angrypower adlı üyeden alıntı
Bugün Eceabat'ta 4. kırmızı Dominar ile karşılaştım. Bugüne kadar kemal’inki ile 3 tane var sanıyordum.
Oktay motorda şuan 2 tane var galiba
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
Reklamlar
-
03 Şubat 2019, 19:13
kdiner adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun,
Zeminde yağ birikintisi var gibi.
Belediye otobusleri,agir vasitalardan dokulen.
Yağmur ve su birikintisinde o kadar kaymaz.
-
03 Şubat 2019, 19:31
ozan1991 adlı üyeden alıntı
Oktay motorda şuan 2 tane var galiba
2si Oktay Motor'da, 1i kemal'de, öbürüde trakyadaymış. 4.sünün varlığını bilmiyordum ama felaket yakışıyor kırmızısı. İlk kırmızı'yı ben 2hafta ile kaçırdım. Ben alacaktım onu da iyiki almamışım. Yalan oldu Dominar'ım :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
levend84 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun,
Zeminde yağ birikintisi var gibi.
Belediye otobusleri,agir vasitalardan dokulen.
Yağmur ve su birikintisinde o kadar kaymaz.
Kayma ihtimali var. Stock lastikler suyu görünce saçmalamayı seviyor. Kuruda güzeller ama
-
03 Şubat 2019, 20:58
Tşk ederim, su sağ taraftan akma yaparak gelmiş büyük ihtimal deterjan gibi bir sıvı kullanılmış olabilir oda lastiğin yere tutunmasını engellediğini düşünüyorum, bu şekil ilk defa gaz açmıyorum ama bu sefer yemedi, yaptığım iki hata yavaşla yoluna devam et doğruluğunu sildi attı,
Bende benimle beraber 3 kırmızı var sanıyordum 4 olmuş ha güzel.
-
03 Şubat 2019, 21:06
Walla Eceabat'ta selamlaştık. Ben geri dönüş yolundaydım. Zaten ne die Uçmakdere'ye gidiyorum deyip, Çanakkale'de soluğu aldım? Hiçbir fikrim yok.
-
03 Şubat 2019, 21:09
2si Oktay Motor'da, 1i kemal'de, öbürüde trakyadaymış. 4.sünün varlığını bilmiyordum ama felaket yakışıyor kırmızısı. İlk kırmızı'yı ben 2hafta ile kaçırdım. Ben alacaktım onu da iyiki almamışım. Yalan oldu Dominar'ım :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
Kayma ihtimali var. Stock lastikler suyu görünce saçmalamayı seviyor. Kuruda güzeller ama
Walla Eceabat'ta selamlaştık. Ben geri dönüş yolundaydım. Zaten ne die Uçmakdere'ye gidiyorum deyip, Çanakkale'de soluğu aldım? Hiçbir fikrim yok.
Açken sen sen değilsin o yüzden oluyor bunlar.
-
03 Şubat 2019, 22:50
Şu an en uygun biçimde Dominar'ı nerden alabilirim? Elimde 5 bin nakit ve 150NS (2.el 6bin civarı) var, ikisini verip kalanını taksit yaptırmak istiyorum (İstanbul). Var mı önerisi olan? Teşekkürler.
-
03 Şubat 2019, 22:53
Maalesef birşey diyemem. Oktay Motor'da şansını dene. Başka Bajaj servisi tanımadığımdan dolayı diyorum.
-
03 Şubat 2019, 22:54
peyloride adlı üyeden alıntı
Şu an en uygun biçimde Dominar'ı nerden alabilirim? Elimde 5 bin nakit ve 150NS (2.el 6bin civarı) var, ikisini verip kalanını taksit yaptırmak istiyorum (İstanbul). Var mı önerisi olan? Teşekkürler.
Bayi aldığı motordan kar etmek için biraz ucuza alabilir, siz en iyisi kendiniz satıp daha makul olarak alabilirsiniz, dediğiniz şekil yapmak istiyorsanız tüm bayileri arayın veya yerinde hem motorunuzu görerek ona göre fiyat bilgisi verebilirler.
-
04 Şubat 2019, 16:52
Ben dominarı aldığımda elimde hala 2017 model pulsar 200 vardı.Bayii'ye teklif ettim almadı.Bende kendim satarım dedim.Aslında kapalı garajım olsa satmak istemezdim.Ben 2017 pulsardan çok memnundum.Sonra elimde 2 motor oldu.Pulsarıda sattım gitti.
İstanbul gibi biryerde her halukarda satarsın o motoru.Bence kendin sat.
-
07 Şubat 2019, 22:15
Pulsar NS160 ile 10bin km devirince ben de Dominara geçtim. Resmen dünya varmış. 😁
NS160’ı da sahibinden’e satışa koydum.
-
08 Şubat 2019, 23:43
Arkadaşlar bu motosikletin farı ile ilgili bilgi sahibi olan var mı? Aydınlatmada arıza olursa komple mi değişiyor? Kuralkan'ın sitesinde far 2411,24 tl.
-
09 Şubat 2019, 00:09
balıkcı adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu motosikletin farı ile ilgili bilgi sahibi olan var mı? Aydınlatmada arıza olursa komple mi değişiyor? Kuralkan'ın sitesinde far 2411,24 tl.
Komple değişiyor. Camı bile yok. Ondan dolayı temiz kullanmanı öneririm.
-
09 Şubat 2019, 00:18
Çünkü beyin de farın içinde.
-
09 Şubat 2019, 00:31
Norton772 adlı üyeden alıntı
İyi ki motoru koymamışlar içine..
-
09 Şubat 2019, 09:46
Komple değişiyor. Camı bile yok. Ondan dolayı temiz kullanmanı öneririm.
Norton772 adlı üyeden alıntı
Motor koruma demiri yerine far koruma demiri yaptırmak lazım! 😁
-
09 Şubat 2019, 09:48
Walla benim pert olan dominarda cam kırılmıştı bir parça. Far camı bile ayrı satılmıyor. Komple çalışıyordu aydınlatma seti. Aslında mantıklı. Cbf150 misali komple Demir kaplatacaksın camı
-
09 Şubat 2019, 10:24
İçindeki ledler bozulsa bile söküp müdahale edilmesi zor değil, farın arka kısmını söküp müdahale edilebilir, Pulsar da müdahale etmek baya tecrübe istiyor ama dominarın farı zor değil ha cam kırılırsa mecbur yeni far alınması lazım ve dominar için far koruması var ama ne kadar korur onu bilmiyorum, aydın kardeşler diye bir firma yapıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------
emremm adlı üyeden alıntı
İyi ki motoru koymamışlar içine..
Motorun beyni akünün yanında, LED olduğu için farın içinde devre plakaları var biraz teferruatlı, farın içine 10 12 ye yakın kablo girişi var.
-
09 Şubat 2019, 10:46
kdiner adlı üyeden alıntı
İçindeki ledler bozulsa bile söküp müdahale edilmesi zor değil, farın arka kısmını söküp müdahale edilebilir, Pulsar da müdahale etmek baya tecrübe istiyor ama dominarın farı zor değil ha cam kırılırsa mecbur yeni far alınması lazım ve dominar için far koruması var ama ne kadar korur onu bilmiyorum, aydın kardeşler diye bir firma yapıyor.
Evet ben de ledleri kastetmiştim. Bozulursa ledleri onarılabiliyor mu?
-
09 Şubat 2019, 12:00
Aynen. Ben kafayı sökmüştüm 2-3 kez. Toplarken birini takmamıştım. Motor çalışmıyordu. Aslında şaka maka tekrar Dominar alsa idim, kendi işimi kendim baya baya görürdüm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)