kdiner, "dikkat dal düşebilir" yazan ağaçtaki salıncağa kaskla binmek doğru bi hamle olmuş.
Norton, aile ve çocuk sorunsalı(aslında keyfi daha doğru) benim için de geçerli, bu sebeple günübirlik gezilere bile gitmem zor gibi, ama eşimle bi karara vardık gibi bundan sonra en azından şu Kuralkan etkinliklerine katılma azmindeyim bakalım.
Angrypower sormuş, benim motora son taktığım şey GP kompozit ön cam ve dörtlü flaşör. Önce biadil cam aldım ama kafaya öyle bir rüzgar yedim ki 1 hafta zor dayandım ve çıkartttım(benim boy 1.85 bu arada onun etkisi de olabilir), halen satılıktır kendisi isteyene. GP kompozit cam (en azından benim gibi uzun boylular için)kesinlikle daha başarılı ve neredeyse aynı fiyata buldum Sakarya'dan. Yine de onun da üstüne aldığım rüzgar deflektörünü takacağım sanırım, uzun boy kimi zaman dezavantaj da olabiliyor. (Kafamı vapura vurmuşluğum bile var, o derece. Eşim, vapura kafa atan adam diyor.
)
4'lü flaşörü servis led ampul olduğu için yapılamaz demişti, ama kdiner'in tavsiyesi ile gezi fotolarında da görülen Zafer Akkuş arkadaşım gayet güzel yapıverdi geçen hafta sonu, motorda benim en çok önemsediğim şey, çünkü %90 istanbul içi ve gece dönüşlü işe git gelde sürüyorum motoru. İlk sürdüğüm gün bile kullandım.
Bu arada yarın 5000 bakımına gidiyorum ben de. Motordan eskiye oranla daha memnunum(yok yok bunda zam yemiş olmasının etkisi yok, valla yok bak
), sanırım titreşime de alıştım, orjinal dişliyi bi süre daha değişmeme kararı aldım.(O kadar alışmışım anlayın
, Bünye 5000km boyunca titreşim yiyince alıştı zaar
) Şaka bi yana epeyce bir alıştım yav, motor km arttıkça bazı şeyler yerine mi oturdu nedir
Bende de durum bu.
Herkese selamlar, hava şartları çetinleşti, asfalt soğuk, aman dikkatli sürün.