Geçmiş olsun,sende bişey yok inş
Çok geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin. Hayrola?
Teşekkürler bende kayda değer bir hasar yok. Mont sıyrılmış sağ tarafta kaba etin üstü soyuldu az biraz. Kaba ette şişti çarpmanın etkisiyle. Ödem dağılınca hissetmeye başlarım herhalde. Sağlam morarardı. Telefonla konuşan şahıs yola normal araç gibi girmeyip tam sola kırıp, her yeri kapattı. Kanımca 2 parmakla frene bastım. 4 parmak ile aşılmadım. Kaçacak yer kalmayınca patlattık. Servis şoförüde emniyet şeridine kaçıp trafikten yırtmak için girince yolda çarpmaktan başka çare kaldı. Güzel uçmuşum. Mobeseden inceleyen polis beni ayakta görünce şaşırdı.
Motoru göremedim. Ekipmanlarım işe yaramış onu anladım. Kaskomun olup olmadığını sordular. Kanımca pert ettim motoru. Lakin Dominar bu. Bundan da sağlam çıkabilir. Nasıl bir motor yapmışlar çözemedim
Karakoldan alkol muayene kağıdını alınca gidip yeddiemin’den alıp motoru servise vereceğim. Malum aile bir süre motor üstünde görürse beni mıhlar.
Tekrar geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış. Acil şifalar, motor da pert olmaz inş. (Kasko varsa pert olsun daha iyi belki...)
Kasko yok maalesef. Çok para istiyorlar motor için. Lakin gerekliymiş kaskoda kıymetini bilemedik. Bu cep telefonu ve cehalet olduktan sonra kasko bir gereklilikmiş.
Benim motorun %10 parasını istediler yine verdim, daha önce çalınandan işime yaramıştı, artık hiç ihmal etmem. Herkes yaparsa fiyatlar da ucuzlar, havuz ne kadar büyük prim o kadar düşük.
Kaza tutanağı tuttunmu peki,emniyet şeridinde gidiyorsan senide hatalı görebilirler
Kardeşim çok geçmiş olsun, tesadüfen girdim, bu olayla karşılaştım üzüldüm. Neyse ki sen iyisin. Kasko ben de yaptırmak istedim ama fiyat yüzünden vazgeçtim yalnız yaptırmak gerekli bence de zira kilit altında olmadan çalınma ve her tür kaza dahil kapsıyordu bana teklif edilen. Elim şu ara çok sıkışık ama rahatlayınca yaptıracam muhtemelen.
Bu arada Trafik sigortasını araştır, bu işlerde bilmediğimiz bir sürü avantajı var onun da, aklında olsun.
Aga Milliyet’te çıkmışım. Meşhur olmuşum
https://youtu.be/miPyocWh4iY
http://m.milliyet.com.tr/amp/tem-oto...undem-2753418/
Kaderde meşhur olmakta varmış.
Bir süre askıya alacağım motor işini. Tekrardan sıfırdan ekipman toplamak uzun sürecek.
Geçmiş olsun reis, Allah beterinden korusun. Kaza yapmak kırık çıkık problem değil ama ağızını ayıra ayıra "motosiklet tehlikeli dediydim sana, motosiklet şeytan işi, motoru boşver bi araba al" diyenler sıkıyor insanın canını. Benim kazamda olduğu gibi bu kazada da motosikletin bi suçu yok..
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)