Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Ağustos 2018, 11:23
Vfrı mt25+ tl olarak sattım mt25ide satıp rally alıcam ama bu mt25 bildiğin bisikletmiş dominar daha motorsu geldi bana 😃
Reklamlar
-
16 Ağustos 2018, 11:48
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Vfrı mt25+ tl olarak sattım mt25ide satıp rally alıcam ama bu mt25 bildiğin bisikletmiş dominar daha motorsu geldi bana
Mt25 ile uzun yolda intiharı düşünürsün. Z300 falan bak hacı öyle cok gezeceksen. Birde vfr den sonra falan motoru atıp yürüyerek gezeyim daha iyi deme ihtimalin de var. Vstrom dan sonra pulsar kullandım 10 bin km yaptım ama sen bir de bana sor. Yine tnt250 torku biraz iyide az buz dayandım 20 bin km. Ama uzun rampalarda cinnet geçirmeye ramak kalıyor.
-
16 Ağustos 2018, 11:54
YasinC adlı üyeden alıntı
Mt25 ile uzun yolda intiharı düşünürsün. Z300 falan bak hacı öyle cok gezeceksen. Birde vfr den sonra falan motoru atıp yürüyerek gezeyim daha iyi deme ihtimalin de var. Vstrom dan sonra pulsar kullandım 10 bin km yaptım ama sen bir de bana sor. Yine tnt250 torku biraz iyide az buz dayandım 20 bin km. Ama uzun rampalarda cinnet geçirmeye ramak kalıyor.
Mtyi garaja kitledim ilana koydum satıp crf250l yada rally alıcam hocam zaten gittiğimiz kızılcahamam - güdül - tuz gölü felan Crfler bana yeter arazide atarım terimi 😃
-
17 Ağustos 2018, 03:32
https://youtu.be/s3tDs3QwlwA
Gaz yememe sorunu yaşayan arkadaşlar bi göz atsın. Ben son bikaç günde bikaç kere gaz yememe sorunu yaşadım. Motor soğuk değildi ve yarım depoya yakın benzin vardı. Bir kere de vites küçültmek için debriyajı çekip aragazı verdiğimde stop etti. Neyse ki hemen ardından tek marşta aldı, büyük bi soruna sebep olmadı. ECU yazılımını güncellemeyi düşünüyorum. Benzer sorunu yaşayanlar güncelleme soruna çözüm oldu mu belirtirse sevinirim. İyi forumlar.
Not: Video bana ait değil.
-
17 Ağustos 2018, 09:41
Yağmurda gaz açınca orijinal lastikler çok eğlenceli oluyor.
-
17 Ağustos 2018, 09:49
Yazılım, gaz yememe problemine kesin çözüm. Mt-25’i aslında istemiyor değilim. Titreşimden gına geliyor uzun yolda. Bende hornet 900 ile takasa girecektim ama vazgeçtim sonra. Bayram’ın ikinci günü gene bir uzun yol yapayım diyorum ama v-strom 650 benim motorum. Anladığım bu. Hoş Kawasaki z800’üm olsa babamı tanımam
-
17 Ağustos 2018, 14:20
ALLAH izin verirde bir mani olmaz ise yarın akşam Afyona doğru yola çıkmayı planlıyorum.Gece yolculuğunu tavsiye edermisiniz?Lastiklerim stock Antalyada ısınınca iyi tutunuyor ama anadoluda güven vermez ona göre dikkat ederim.Isparta yolunu kullanacağım bol virajlı ormanlık yol.Motoru dinlendirmeden 2 saat sıkıntısız sürebilirmiyim yoksa motoru dinlendirmem gerekirmi.Araba ile tek kontak gidiyorum ama motor ile uzun yol tecrübem yok.Akşam yola çıkmak istememin nedeni sıcaklarda motor sürmemiş olacağım hemde gececi değerlendirip ertesi günü yolculuk ile geçirmemiş olacağım.
-
17 Ağustos 2018, 15:12
gerivites adlı üyeden alıntı
Yağmurda gaz açınca orijinal lastikler çok eğlenceli oluyor.
Yağmura gerek yok, kuru havada da gayet eğlenceliler, sağ sol yapıp duruyorlar :D
Ben de onun için 45 dişliyi 43 ile değiştim ki azıcık stresi torku azalsın, oraya buraya fazla oynamasın g.tü b.şı. :D Şimdi biraz daha sakin, iyi oldu. Motor da rahatladı, vites araları uzadı ama tork da 42dişli kadar düşmedi.
mavellen adlı üyeden alıntı
ALLAH izin verirde bir mani olmaz ise yarın akşam Afyona doğru yola çıkmayı planlıyorum.Gece yolculuğunu tavsiye edermisiniz?Lastiklerim stock Antalyada ısınınca iyi tutunuyor ama anadoluda güven vermez ona göre dikkat ederim.Isparta yolunu kullanacağım bol virajlı ormanlık yol.Motoru dinlendirmeden 2 saat sıkıntısız sürebilirmiyim yoksa motoru dinlendirmem gerekirmi.Araba ile tek kontak gidiyorum ama motor ile uzun yol tecrübem yok.Akşam yola çıkmak istememin nedeni sıcaklarda motor sürmemiş olacağım hemde gececi değerlendirip ertesi günü yolculuk ile geçirmemiş olacağım.
Radyatör fanınız ve fan müşürünüz çalışıyorsa, radyatörünüzde de antifrizli su varsa(yani motorda sıkıntı yoksa)benzininiz bitene kadar motoru dinlendirmenize gerek yok. Ama siz kendiniz için her 100km'de bir dinlenin derim.
-
17 Ağustos 2018, 15:55
mavellen adlı üyeden alıntı
Hiç sıkıntı olmaz iki saat neki serin serin gidersin.
-
17 Ağustos 2018, 21:51
Ben İzmir’e gidip dönerken sadece benzin almak ve Çanakkale’de feribotta iken durdum. 163’te kesiciye giriyor die 160’ta gidiyordum neredeyse. 158km de benzin almak zorunda kaldım. Gerisini siz hesap edin. Benim Dominar sıkıntı yapmadıysa, sizinkilerin normal kullanımda yapacağını hiç sanmam. Yola çıkmadan lastik havalarını kontrol et benim lastikler 1aydır bakmıyorum. Bugün motor saçmalıyordu. Gene bakmadım. Yarın bakarım die umut ediyorum ama evden çıkasımda yok. Nasip
-
17 Ağustos 2018, 22:38
-
17 Ağustos 2018, 23:30
Angrypower adlı üyeden alıntı
Yazılım, gaz yememe problemine kesin çözüm. Mt-25’i aslında istemiyor değilim. Titreşimden gına geliyor uzun yolda. Bende hornet 900 ile takasa girecektim ama vazgeçtim sonra. Bayram’ın ikinci günü gene bir uzun yol yapayım diyorum ama v-strom 650 benim motorum. Anladığım bu. Hoş Kawasaki z800’üm olsa babamı tanımam
mt25 benimde hoşuma gidiyorda dominardan sonra kesermi bilmem dominar gibi fırlamıyor düşük hızlarda ben torkunu seviyorum dominarın
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
-
18 Ağustos 2018, 00:53
HappyPuppy adlı üyeden alıntı
https://youtu.be/s3tDs3QwlwA
Gaz yememe sorunu yaşayan arkadaşlar bi göz atsın. Ben son bikaç günde bikaç kere gaz yememe sorunu yaşadım. Motor soğuk değildi ve yarım depoya yakın benzin vardı. Bir kere de vites küçültmek için debriyajı çekip aragazı verdiğimde stop etti. Neyse ki hemen ardından tek marşta aldı, büyük bi soruna sebep olmadı. ECU yazılımını güncellemeyi düşünüyorum. Benzer sorunu yaşayanlar güncelleme soruna çözüm oldu mu belirtirse sevinirim. İyi forumlar.
Not: Video bana ait değil.
Gaz yememe problemini ben de 3 defa falan yaşadım. Servise sorduğumda direkt yazılımı önerdiler. Yazılım sonrası yaklaşık 200 km dir kullanıyorum ve şu ana kadar bu problemi tekrar etmedi.
-
18 Ağustos 2018, 08:35
Walla açıkçası ben son hızcılardanım. Sollamaya çıkacağım yada eleman peşimi bırakmadığı zamanlarda psikolojik limitörleri geçmeli. Yoksa bana kafa tutan nc750x ile de fazer 6/8 ile de aynı yere aynı sürede gidiyoruz
-
18 Ağustos 2018, 16:31
Arkadaşlar benim 5000 bakım yaklaşıyor hangi parçalar değişicek tahmini ne kadar tutar?
-
18 Ağustos 2018, 17:57
Bayramdan sonra arayıp sorarsın.
-
18 Ağustos 2018, 18:01
beyler bi çukura girdim gidon sola dönmemeye başladı yarıda takılıyor sağa döndüğünün yarısı kadar bile sola dönmüyor ne olmuş olabilir canım sıkıldı
-
18 Ağustos 2018, 18:45
Arkadaş sen nasıl bir hırpalıyorsun motoru? Ben bile yapamıyorum bu kadarını Gidon göbek rulmanını dağıtmış olabilirsin. Hayır erkenden dağıtsan gidip yaptırırsın. Bu saatten sonra herkes bayram tatilinde.
-
18 Ağustos 2018, 19:10
Angrypower adlı üyeden alıntı
Arkadaş sen nasıl bir hırpalıyorsun motoru? Ben bile yapamıyorum bu kadarını
Gidon göbek rulmanını dağıtmış olabilirsin. Hayır erkenden dağıtsan gidip yaptırırsın. Bu saatten sonra herkes bayram tatilinde.
hacı 50 ile filan bi çukura girdim gayet güzel asfaltın ortasında kocaman çukur çıktı kaçamadım zıpladım motorun üstünden resmen sonra trafikte soldan kaçıyım dedim baktım dönmüyor gidon,sağa sola çevirdim biraz sağa eskisi gibi dönüyor sola yok
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
-
18 Ağustos 2018, 20:19
Arkadaşlar yola çıktım şuan aksudayım mola verdim.Motorun performans felan sorun değil.Tek sorun popomu hissetmiyorum.Valla yol büyüdü gözünde hadi hayırlısı.Birde evden çıkmadan zinciri yaslamıştım oda yağı arka diske atmış yeni yeni arka frineni hissediyorum.Bunların haricinde motor iyi performans güzel hızlanırken torku yetiyor.Angrypoweren neden vstrom istediğini uzun yola çıkmadan anlamak zor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
ozan1991 adlı üyeden alıntı
beyler bi çukura girdim gidon sola dönmemeye başladı yarıda takılıyor sağa döndüğünün yarısı kadar bile sola dönmüyor ne olmuş olabilir canım sıkıldı
Geçmiş olsun.Rulman dağılmış olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)