Kontağı açtığında tüm ışıklar yanar. Sonra çalışınca hepsi söner ABS hariç, 10km/sa hıza çıkınca o da söner. Bir bajaj logosu ile başbaşa kalırsın
Kontağı açtığında tüm ışıklar yanar. Sonra çalışınca hepsi söner ABS hariç, 10km/sa hıza çıkınca o da söner. Bir bajaj logosu ile başbaşa kalırsın
Bende cumartesi Bursa'ya geçtim hem iş hem ziyaret için, yağmur dolayısı ile karşılaştığım dominarcı arkadaşla sohbet ettik sonra yola devam, koruma demirini yaptırdığım ali kardeşimle radyatöre doğru uzantı ve yan çanta demirine tabla bağlama işlemi yaptık sadece boyaması kaldı onu da müsait bir zamanda hallederim artık.
önceki plastik çantamı da kullanabiliyorum bunları da kullanabileceğim bu toplasan sağ sol 5 10 kilo alırmı orası da meçhul ama gayet güzel durdu. Gitmişken radyatör korumayı da taktırdım.
Arkadaslar sogutma sivisi azalmis buna ilave yapmak icin antifriz alayim istiyorum. Internette biraz bakindim iyice kafam karisti. Hangi marka alinmali yesil renklimi olmali. Organik inorganik( bu nedir lan kafam yandi)
Benim motorda daha aldığımda azdı, serviste direkt şişe suyunu doldurup seviyeyi artırdılar. Hatta biraz fazla bile koymuşlar epey yüksek şu an. Geçenlerde arabamdaki azalmıştı ben de saf su alıp ekledim, arabamın kitapçığında önerilen serviste ekletin ya da saf su veya temiz su ekleyin idi..Ben de 3 liraya saf su alıp ekledim, servise arabayla gitsem daha çok benzin harcarım çünkü
Kafanıza yatmıyorsa servise gidip ekletin.
----------------------------------------------------
Kemal kardeş, bu radyatör korumayı nerde yaptırdın ya da nereden aldın?
Ben de bugün soğutma sıvısı minimum seviyelerde gözüktüğü için servise gittim. Oradaki usta direkt plastik bardakta su getirip ekledi. İçindekinin saf antifiriz olduğunu, su katılabileceğini söyledi. (Motor daha 220 km de.)
Ayrıca vitesi boşa almakta epey zorlanıyordum. En son 3-4 gün önce alabilmiştim Usta debriyaj ayarının gevşediğini-bozulduğunu söyledi ve düzeltip sıktı. Şu an en çok ikinci denemede boşa atabiliyorum. Bu konuda sorun yaşayanlar öncelikli olarak bunu kontrol edebilirler.
Kış ayına girerken komple antifirizi değiştireceğim, ilk aldığım ki gibi duruyor bende sıkıntı yok ama yenilemekte fayda görüyorum nasıl olsa basit bir iş ve elimde kırmızı organik antifirizimde de var.
Dün gp carbon elcik korumalarım geldi.Onları taktım.Isıtmalı elcikleri söktüm.Orjinal elcikleri taktım.Olmuş olsun bari tur camınıda söktüm orjinali taktım.Sonra vurdum yola.Çok konforlu sürüşüm oldu.Eskiden 7 bin devirlerde ellerimde biraz titreşim olurdu onları hiç hissetmedim.Meğerse benim ısıtmalı elcikler tüm titreşimi bana veriyormuş.Kalyoncu motordan almıştım.Alırken dikkat edin o bir titreşim canavarıymış.Orjinal turcamı ile rüzgar çok rahatsız ediyor test sürüşünden sonra hemen uzun turcamını taktım.
Angrypower nerelerde yahu?
Forum adminleri iletişim bilgilerine erişebilir aslında dürtseler fena olmaz.
1.5 gün önce girmiş yahu foruma buraya yazmamış 1 haftadır gelir bugün yarın
Evet uzun tur camı olmadan çok rüzgar alıyor. Bende kısa bir deneme yapıp hemen tekrar taktım. Bende sadece gidon yükseltme var ve titreşim yok bende. Tek titreşim olan yer totoda. Yakında 5000 bakımına gidicem ve dün Birol usta ile konuştuğumda gelmeden iki gün önce gel yeni yazılım için beyne girip kodu alalım ki yazılımı indirebilelim dedi. Servisler kafasına göre yazılım atamıyacakmış sanırım artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------
Seviyorum ben bu motoru yav
bu yeni yazılım zahmetli bir şeymi yaptırmaya gerek varmı sizce? gaz yememe sorunu yok bende
Ben kesinlikle sorunum olmadıkdan sonra ecu update yaptırmıcam.Yaptırırsamda antalyadaki servise giderim.Yakıt parasınıda ekrem bey ödeyeceğini söyledir.Öder heralde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------
Keşke arka çana demirini gp den alsaydın.O daha hoş duruyor motorda.Gp elcik korumayıda tavsiye ederim.Ben carbon aldım çok güzel.
Valla hocam ben çantadan memnunum. Bu benim ikinci çantam aynı markadan ve direk bunu tercih ettim çünkü kullanışlı kilit mekanizması falan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)