Ohoo senin dediğin dolar işinin olma ihtimali kırmızı kar yağma ihtimalinden düşük kardeş.
Hani kırmızı kar görsem şaşırmam ama o dolar işini göreceğimden ümidim yok benim.
ABS'yi henüz deneme şansım olmadı ama frenleri gayet iyi aletin.
Ayrıca ağır filan diyenlere de şaşırıyorum, sürüşte de dur kalkta da ben ağırlığın en ufak bir etkisini hissetmedim, motosikletin ağırlık merkezi Pulsarlardan daha aşağıda sanırım ve bu sebeple acayip dengeli bu yüzden. Duracak kadar yavaş hızlarda bile ayağımı yere indirmeden ilerliyorum. Ben sürüşünden, manevrasından, virajından kısacık deneyimimle gayet memnunum diyebilirim. Darlık yolunda o virajlarda, stok lastiklere rağmen beğendim virajını, bir de kaliteli lastik olsa peg sürttürecek demek ki. Aynı şekilde slalomda da gayet başarılı buldum ufak denemelerimde.
Şu ilk 2000km bir bitsin ondan sonra iyi kötü ne varsa detaylıca kendi bloğumda da bir inceleme yazmayı düşünüyorum bakalım, belki bir video ile desteklerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
Dikkatimi çekti, başlığın ilk mesajındaki fotodaki Dominar'da bir gariplik var, ön teker ve jant arka ile alakasız, sanki foto ile oynanmış gibi, ön disk ve maşa filan orjinaliyle farklı gibi. OK temsili resim ama normal haliyle alakası yok. Gözüme ilişti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------
GÜNCEL:
Nihayet rodaj km'sini doldurup servis lambasını yaktırdım 470 km yaptık. Rodaj bakımı sonrası bakalım ne olacak, ne yalan söyleyeyim bugün sabahtan akşama binince molalarla da olsa titreşim epeyce yordu beni. Bi ara NS150'yi aramadım değil hani, bakalım bakım sonrası ne olacak. Ama hala ben bu aletin 100km ve üstünde hızlarda böyle titrerse dişli değişmeden nasıl kullanılacağını ciddi ciddi düşünmeye başladım. Umarım pişman etmez ama kafam çokça karışık, çünkü epeyce yordu bugün beni.