Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Mayıs 2015, 17:10
arkadaslar merhaba, ybr 125 kulanıcısıyım 25 bın tecrubem var, 250 cc ye gecmek ıstıyorum nınja 250r hosuma gıdıyor fakat yakından gorme ımkanım olmadı, vakıt bulup bayılerede bakamadım,nınja 250r bıraz kucuk dıyorlar boyum 1.85 kılo 100 motor bana uyarmı, bu ebatlarda olupta kullanan arkadaslar varsa yardımcı olabılırmı saygılar.
Reklamlar
-
27 Mayıs 2015, 17:24
Ninja250r hyo250 hariç hepsinden kalıplıdır r25 dahil
-
29 Mayıs 2015, 15:04
Selam depoyu sökmeden buji'leri değiştirmenin imkanı varmı?
-
29 Mayıs 2015, 15:48
murat koksal adlı üyeden alıntı
arkadaslar merhaba, ybr 125 kulanıcısıyım 25 bın tecrubem var, 250 cc ye gecmek ıstıyorum nınja 250r hosuma gıdıyor fakat yakından gorme ımkanım olmadı, vakıt bulup bayılerede bakamadım,nınja 250r bıraz kucuk dıyorlar boyum 1.85 kılo 100 motor bana uyarmı, bu ebatlarda olupta kullanan arkadaslar varsa yardımcı olabılırmı saygılar.
Ninja 250R artık Türkiye'de satışı yapılmayan, çift silindirli versiyondur.
Ninja 250SL ise yeni çıkan tek silindirli versiyon.
Siz Ninja 250SL ile karıştırmışsınız. Kalıp olak biraz daha küçük olduğu doğrudur.
Bu konuyu inceleyebilirsiniz.
-
30 Mayıs 2015, 12:57
3 lira vergi ödedim arkadaşlar :D satıcı 60 dolar olarak yazmış ücretini helal olsun diyoruz 700 liraya miv egsoz sahibi oldum :D
-
30 Mayıs 2015, 13:40
Egzoz düşünenler benim egzozun sesini dinlemelerini tavsiye ederim paranıza yazık
-
30 Mayıs 2015, 21:40
Bugün mivv egsozumu taktırdım bujileri iridyum la değiştirip depoyu fulledim (65 TL)250 km gazladım daha ışık yanmadı
Ben tüketimin artıp performansın düşmesini beklemiştim yakıt beynindeki olası karışıklıktan dolayı egsoz değiştirdigim için ama perfomans arttı gibi geldi( sesin büyüsüne kapıldıgım için de kanmış olabilirim) arka teker de kaç hp pazartesi ölctürücem
Not: Db killer sökmedim ayrıca K n hava filtresi var belki orjinal hava filtresi farklı şartlarda farklı sonuçlar alınabilir..
egsoz düşünen arkadaşlara duyrulur. Parçaların hepsini e bay den aldım meraklı arkadaslara atabilirim link..
-
30 Mayıs 2015, 22:36
Egzozun videosunu beklerük
-
31 Mayıs 2015, 01:14
esefcom adlı üyeden alıntı
Bugün mivv egsozumu taktırdım bujileri iridyum la değiştirip depoyu fulledim (65 TL)250 km gazladım daha ışık yanmadı
Ben tüketimin artıp performansın düşmesini beklemiştim yakıt beynindeki olası karışıklıktan dolayı egsoz değiştirdigim için ama perfomans arttı gibi geldi( sesin büyüsüne kapıldıgım için de kanmış olabilirim) arka teker de kaç hp pazartesi ölctürücem
Not: Db killer sökmedim ayrıca K n hava filtresi var belki orjinal hava filtresi farklı şartlarda farklı sonuçlar alınabilir..
egsoz düşünen arkadaşlara duyrulur. Parçaların hepsini e bay den aldım meraklı arkadaslara atabilirim link..
Hayırlı olsun hava filtresini de açtığınız için performansın pek düşeceğini sanmıyorum ama yakıt biraz artabilir yeni değerleri bekliyoruz Filtre ile bujiyi de ebay'den mi aldınız?
Ahmet
Honda CBR125 (5500 km)
Yamaha YZF R25 (15000 km)
-
31 Mayıs 2015, 01:39
Açık hava filtreleri zararlı beyler orjinalden şaşmayın yazık motorunuza
-
02 Haziran 2015, 15:24
-
03 Haziran 2015, 01:56
Hayırlı olsun
Slip-on mudur? Marka, fiyat, nerden aldınız, montajı nasıl oldu, kesme biçme ihtiyacı oldu mu biraz bilgilendirebilir misiniz?
-
03 Haziran 2015, 10:06
Teşekkürederim. bundan öncede egzoz yaptırmıştım kötü bir tecrübeydi.kesme biçme yok orj egzoz çıkıyor argon kaynakla ara boru yapılıp kelepçe ile bağlanıyor sanayide yaptırdım sanayide olduna bakma çoğu yarışcılar orda yaptırıyor sesine gelince çoğu marka egzozdan iyi fiyatıda uygun en kısa zammanda videosunu yapar yüklerim
-
08 Haziran 2015, 19:46
selam beyler depo sökülmeden buji değişimi yapılabilirmi diye sormuştum evet depo sökülmeden olmuyormuş onbin bakımında bujilerimi değiştirmeyen ama benden değişti diye parasını alan kawasaki servisi mekanik motor beşir ustanın kulaklarını bol bol çınlattım aynı zamanda benden gold arka balata parası alıp brenta taktı bu balata'da iyidir diye ses etmedim ama bir zaman somra diskimde çizikler görmeye başlayınca başka yerde ebc ile değiştirdik ey usta ben senle pazarlık bile yapmadım kaç para istediysen verdim eee biz sana bir daha gelirmiyiz ben şerefimden birşey kaybetmedim ya sen...neyse yazmasam olmazdı haberiniz olsun beyler
-
08 Haziran 2015, 20:08
Karalı adlı üyeden alıntı
selam beyler depo sökülmeden buji değişimi yapılabilirmi diye sormuştum evet depo sökülmeden olmuyormuş onbin bakımında bujilerimi değiştirmeyen ama benden değişti diye parasını alan kawasaki servisi mekanik motor beşir ustanın kulaklarını bol bol çınlattım aynı zamanda benden gold arka balata parası alıp brenta taktı bu balata'da iyidir diye ses etmedim ama bir zaman somra diskimde çizikler görmeye başlayınca başka yerde ebc ile değiştirdik ey usta ben senle pazarlık bile yapmadım kaç para istediysen verdim eee biz sana bir daha gelirmiyiz ben şerefimden birşey kaybetmedim ya sen...neyse yazmasam olmazdı haberiniz olsun beyler
Egsoz videosunu bekleriz.
Beşir Usta'yı daha önce forumda bir kaç kişiye önerdiğini hatırlıyorum. Büyük çakallık (kötü anlamda) yapmış. Gold balata parası alıp (en az 150 TL diye tahmin ediyorum), 20 TL'lik Brenta takmasına nasıl müsade ettin abi ?
Sırf bu yüzden uzun süredir servise gitmiyorum, kafam rahat.
Bir gün zengin olursam Zmoto'yu ve servislerini komple satın alacağım.
-
08 Haziran 2015, 20:13
Beşir bana da bakım için 315 dedi. Bujiler benden dedim. Hmm peki o zaman sana yüzde 10da indirim yapıyım 275e anlaşalım demişti. Sessizce telefonu kapattım ve araamdım bir daha.
-
08 Haziran 2015, 20:41
Sokollu adlı üyeden alıntı
Egsoz videosunu bekleriz.
Beşir Usta'yı daha önce forumda bir kaç kişiye önerdiğini hatırlıyorum. Büyük çakallık (kötü anlamda) yapmış. Gold balata parası alıp (en az 150 TL diye tahmin ediyorum), 20 TL'lik Brenta takmasına nasıl müsade ettin abi ?
Sırf bu yüzden uzun süredir servise gitmiyorum, kafam rahat.
Bir gün zengin olursam Zmoto'yu ve servislerini komple satın alacağım.
Ferhat %50 hissesine ortak olurum.. İşçilikte ve parçada indirim yapıp, yedek parça sorununu çözersek Kawasaki yok satar Türkiye'de.. Evet dersen sözleşmeyi mail atayım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
brooklynnn adlı üyeden alıntı
Beşir bana da bakım için 315 dedi. Bujiler benden dedim. Hmm peki o zaman sana yüzde 10da indirim yapıyım 275e anlaşalım demişti. Sessizce telefonu kapattım ve araamdım bir daha.
Arabanın 115.000 bakımını 250 tl'ye hallettim.. Hemde yetkili serviste.. 4 litre yağ ve filtreler dahil.. Adamlar nasıl bu kadar fiyat verebiliyor anlamsız doğrusu..
-
09 Haziran 2015, 17:30
-
19 Haziran 2015, 08:03
[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:06 ----------
fiyat performans olarak idare eder
-
23 Haziran 2015, 12:52
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17219095/detay
Arkadaşlar tanıyan gören geçmişini bilen varsa bana ulaşabilir mi? belki sahibi de buradadır,ben almayı düşünüyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
Yok mu kimse
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler