hayır manetlerımı gostermek ıstıyodum sana :D onlarıda sevıceksın..;)
hayır manetlerımı gostermek ıstıyodum sana :D onlarıda sevıceksın..;)
selamlar arkadaşlar bugün 2013 model siyah ninja ile aranıza katıldım herkes e iyi forumlar![]()
Hayret buralar canlanıyor mu neBirisi mesaj atmış diğeri cevap vermiş filan
Hadi inşallah
@sokollu 400 küsür sayfa yazılmış çizilmiş dükkanı kapatma zamanı gelmiş sanırım;)yeni moturun hayırlı olsun
Haha önemli olan kullandığın makineden zevk alabilmek tipinden popüleritesinden çok buna önem veririm
teşekkürler iyi dilekleriniz için bu motor tipinden daha çok kesinlikle sürüş zevkini rrahatlığını sonuna kadar yaşanılacağı bir motor ses hariç 600 lerdende çok bir farkı yok gidişde
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
bugun tiger in ful karbon modelini siparişi verdim ses olarak sanırım tatmın edecektir![]()
Ses olarak bir zamana kadar tatmin etsede sonrası kafa ütülüyor ama istanbul trafiğinde farkediliyorsun en azından hayırlı olsun
Selam beyler 2.motorumuda satıyorum iyi bir arkadaşıma gider inşallah sahibindene koymadım henüz alan sorunsuz binecek 3bin km sonra sadece yağ değişimi var hava filtresi orj yeni takıldı arka balata rodajı bitmedi daha (ebc)zinciri bir hafta oldu (dıd)arka stop'da f1 tarzı çakar var msttech ürünü kaliteli bişe lastikler rosso2 balans ayarı yeni yapıldı 17bin km'de resimleri topic'te mevcut düşünen özelden msj atıp motoru görebilir motor başında ayrıntılı konuşuruz hayırlı günler.
1.70 boy var 65 kiloyum kullanabilirmiyim ninja 250r
@emreaytass;kullanamazsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kawasaki-ninja-250r-plus-pirelli-diablo-rosso-2-lastik-212463977/detay
Linki bu arkadaşlar ilk sahibiyim
Birader millet kullanırsın falan diyo ama , sence niye kullanamam
Kullanırsanız şaka yaptım;) düşünürsen gel bak 3bin km sonra sadece yağ değişimi var 600cc makine buldun onu almak için satiyorum eğer o motor satılırsa satmaktan vazgeçeceğim dediğim gibi 3bin km sonra sadece yağ değişimi 8bin km sonra yağ ve buji değişimi yapilıcak başkada masrafı yok
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
Serdal (@Karalı) ile cumartesi günü biraz gazladık.
Hem çektiğim bir kaç fotoğrafı paylaşayım, hem de motosikletinin satılık olduğunu hatırlatayım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12463977/detay adresinden ilanı görebilir / detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
![]()
Almak istediğim motosiklet satıldığı için satmaktan vazgeçtim başka bahara kaldı![]()
Yurtdışından egsoz alan arkadaslar bu gümrük işleri nasıl oluyor bende aldım da bi yardımcı olursanız sevirim
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)