Temizledim sanki hala giderken arka teker kayıyo gibi psikolojik galiba
Arkadaşlar tiger egzoz kullanan varmı sesi felan nasıl akrepovic veya yoşhımura ya okadar para vermeye gerek varmı?
Kardeşim alırsan sesini dinlemeye gelirim yanına
Ben akrepovic almayı düşünüyor aslında Beşir usta tiger al diyo boşa para verme kafam karışık.
Eski motorumda devil vardı gayet güzeldi ninja için bulamadım bakcaz artık alırsam dinlersin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
Almasamda gelirsin yani çaya kahveye
Tabiki de her zaman. İşten vakit bulduğun vakti denk getirirsek buluşuruz
yokmu arkadaş tiger egzoz kullanan ahali
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
bilgisi olan yokmu yarın alabilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
Yokmu kullanan gören duyan vaybe
Neyse vazcaydım zaten tigerden biraz para toplayıp two bro alcam
Ben kullanıyorum çokta tabsiye etmem durumun varsa akrep yada yoshi al
Şu motosiklet hakkında fikir beyan edebilecek var mı? Bana pek olduğu yerde düşmüş gibi gelmedi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8318261/detay/
fish does not think, cause fish knows everything
Akrep yosi twobro birini alcam artık tiger elendi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------
O motor durduğu yerde o hale gelmez en az 40-50 ile giderken düşmüş ama önemli bişe değil yürür aksamı falan daha önemli. Ama yalan söylediği için alınmaz o motor
Bu hafta sonu etkinlik gezi olaydı iyiydi
Egzoz ne alayim nerden alayim diye bende cok debelendim..en sonunda kimseden ses soluk cikmayinca sinir olup ebaydan amerikadan birinden aldim..yoshimura fiyatini arastirayim dedim tam 1480 lira arti 50 lirada takmak icin istediler..ben ise kargo dahil 780lira arti 126 lirada vergi verip aldim..2 haftada geldi..hatta 3 haftada gelmesi gerekirken 2 haftada geldi..tigerin fiyatida yanlis hatirlamiyorsam 890 liraydi..youtubedan okadar cok ses dinledimki ama yakindan daha bi guzelmis ya..) düşünürsen eger aldigim alicinin adinida vereyim apex racing...% 99.9 olumlu puan almis..bundan sonrada neye ihtiyacim olursa ebaydan alirim artik) sordugum yere egzozu taktirmaya gittim adam inanmadi fiyatina ) isterseniz ben daha getirteyim size uygun bi fiyata satayim diyede demeden edemedim) o yuzden niyetin varsa yoshimura harika oldu bee..tavsiye ederim..
Bende ciddi egzoz düşünüyorum twobro alcaktım bu mesajı görene kadar resmini veya modelini koyarsan sevinirim
Herkese selam, az önce İkitelli de imsan sanayi sitesini geçince karanlık bir yolda sağa park halinde bırakılmış bir ninja 250 gördüm yeşil renkti. Gördüğüm kadarıyla kazalıydı yan ayaklık üzerinde park edilmiş halde duruyor plaka alamadım.
2008-2012 Ninja 250R Yoshimura TRC Stainless Steel Slip On Kawasaki Muffler
US $278.00 (TRY591.67)
Shipping:
US $79.95 (TRY170.16)USPS Priority Mail InternationalTMEst. Jul-17-14 - Jul-25-14
Troy, Ohio, United States
apex racing
Ebaydan burdan almani tavsiye ederim..eger sende fiyat arastirdiysan 600 lira civari bi para boşa gitmemiş oluyor..150 euroyu gecince gumruge takiliyor dahada zarar ediyorsun falan diye yazip insani korkutuyorlar..o yuzden cok tedirginlikle karar verdim alma isine..evet gumruge takildi iste 126 lira verdim sadece..carbon olanindan alcaktim o da 1000liraydi..hep o forumlarda yazanlarin yuzunden tirstim vergisi cok fazla olcak diye..
Telefondan giriyorum internete ve buraya fotograf nasil ekleniyor bilmiyorum..ama yarin bilgisayardan girip foto cekip koymaya calisirim..
two brothers seside dinledim o da cok guzeldi videolarda ama biraz daha pahaliydi cokta degil aslinda 900 liraydi o da..vergisi cok olacak diye korkuma en uygun olan yoshimuraya karar verdim..
Canlı duyma şansımız varsa çok makbule geçer
SAHTEKAR İNSANLARLA ALIŞVERİŞ YAPMAYIN BEYLER!
MOTOR BENİM ARKADAŞIMINDI.KİLOMETRESİ DÜŞÜRÜLMÜŞ. 24 BİNDE SATTI MOTOR ŞUAN 16 BİNDE.
http://www.sahibinden.com/170490328
slm arkadaşlar motorumu satıyorum ilan onay sürecin de buda çektigimiz videolardan birisi iyi seyirler http://www.youtube.com/watch?v=opbbuLPVweg
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)