2006 mondial mct 250 2009 hyosung gtr 250r 2010 kawasaki ninja 250r 2012 kawasaki ninja 250r
Eyvallah...
Arkadaşlar bişi srcam motor alıyorum salcano 125 lık ve merak ettıqım bısey var yakıt deposunun yanına bısey koydurtmussunuz ve gerçekden adını merak ettım alınca yaptırmak ısdıyorum kabartma gıbı bısı bıraz yukseltmıs ve yarıs motoru gıbı duruyor nasıl yapabılırız ?
Şehir için bir depo ile (14.36 lt) 392 km. Yani 3.66 lt / 100 km
arkadaslar uzun zamandir benzini petrol ofisinden aliyorum dun depoyu fulledim icinde benzin olmasina ragmen 17.90 ile tam dolmadi bile calisan arkadasa dedim kardesim benim deponun kapasite 17 litre icinde benzin olmasina ragmen senin pompa17.90 ile doldurmadi bile nasil oluyor bi aciklasan bunu cevvap abi ben bilmem tamam dedim sen bilmiosan ben soylim vatandsa her 10 litrede 1 litre geciriyorsunuz bundan sonra han gi petrol sirketinden doldurayim tavsiyeniz varmi
bunu hemen bildir abi o istasyonu bi kontrol etsinler o zaman gör şenliği. peşini bırakma lütfen. markaların yaptığı şeyler değil bunlar genel olarak istasyon işletmecileri bu tür oyunlar çeviriyor.
8 bin max 9 bin butce var
guzelinden bakımlı bir kawa bulabilme imkanımız nedir
arkadasım bakınıyor canakkalede kendi
tek çare merkezi yerden müşterisi yoğun olan istasyonlardan almak.
Motosikletin kac km de suan
Cbr250r sayfası olarak küçük bir buluşma ayarladık yarın saat 2'de İstanbul- Bostancı sahildeki Çamlık kafede buluşuyoruz
Gelebilecek herkesi bekliyoruz, duruma göre ordan biyerlerede gidebiliriz...
Saat 2'de güzel zaman geçirmeye herkesi bekleriz maksat muhabbet ve gazlama
Herkese Selam.Bu gün itibariyle Ninja 250r mi alıp aranıza katılmış bulunmaktayım.
Aynı zamanda bi soru sormak istiyorum.Motorum haliyle rodaj safhasında 35kmde şuan
vitesi 4-6bin devir arasında değiştirmem gerekiyormuş yalnız 2.viteste 6bin devire getirip
3.vitese attığım zaman motor yavaşlayıp durma seviyesine geliyor bu normalmidir acaba?
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Merhaba arkadaşlar,
İsmim Cem,23 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum.Aranıza yeni katıldım.Uzun zamandır almayı planladığım ninjamı sonunda alabildim.Motorum 2012 model siyah 12000km de.Şu an için çok memnunum.Aldığım gibi lastikleri değiştirdim(Michelin pilot activ taktırdım arkaya 140lık,öne orjinal) haftayada kısmetse bakımı yaptırcam.Herkese selamlar tekrardan..
motorlariniz hayirli olsun arkadaslar insallah sorunsuz kazasiz belasiz kullanirsiniz
motosikletleriniz hayirli olsun insallah kazasasiz belasiz ve forum da kalici olmaniz dilegiyle cunku bizim forum da genel de arkadaslar motoru alirken ve starken yaziyorlar diger 250 cc forumlarin da gezi fotograflari bulusup cay kahve muhabbetleri surekli oluyor ama bizim forum da malesef in icn top oynuyor tamam ben de biliyorum ninja saglam makine orasindan burasinda ziriltisi tingirtisi yok al koy benzini hepsi o kadar ama gelip suraya iki resim koyup tecrubelerimizi paylassak yeni motosiklet alan arkadaslara bakim surus teknikleri hakkinda bilgi versek ninja kardesligini tum turkiyeye yaysak bence forum cok daha anlamli olur herkese iyi forumlar
Sağolun,Allah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip eder inşallah.Ben bugün bakıma götürcem motoru bakalım ne günah çıkaracaklar akşam detaylı yazarım14bin km bakım geldi çattı
Çok haklısın aslında bir çok forumda öyle genelde alırken satarken yazıyorlar. Bence bu birazda forumlarda olan insanların tavrıylada alakalı olabilir.Yeni gelenleri kaçırmak için gayret eden insanlar var genelde motosiklet forumlarında. Ninja 250r benim ilk motosikletim almadan önce 3-4 tane motosiklet forumlarını okudum.Yeni başlayan insanlara karşı bazı kişilerin yazdıkları pek hoş değil.Sonuçta insanlar genel olarak 600-1000cc motorların görüntülerini seslerini beğenerek motosiklete yöneliyorlar ve forumlara girip ben bu boydayım bu kilodayım gönlümde 600'lük falanca makine var.Sizce neyle baslamam gerekir diye soruyorlar ve cevaplar çoğu kez şöyle oluyor ya 600lük sana büyük gelir kullanamazsın ki türkler için kullanamamak diye bi kelime lugatta yoktur yada 600lük alma ölürsün ki bu favorimdir. sanki kendi ölmiycekmiş gibi sanki 125cc yada 250cc yada scooterle başlıyan insanlar ölmüyormuş gibi sadece 600lükle başlıyan insanlar ölüyormuş gibi bişey olmuşmuş insanların kafalarında ama kimi neyle korkutmaya çalışıyorlar onlarda bilmiyor sanıyorsam.Bu yazılarda insanları genelde yanlış yönlendirmelere sebep oluyor. Motosiklet kullanmaya başlamak isteyen insanları çoğu zaman satıcıların eline düşürüyor ki benimde başıma geliyordu. Yoksa bende direk 600'lük bi makineyle başlıycaktım.Bir çok kişinin başına gelen bişey.
Oysaki güzel güzel anlatsalar bak kardeşim 600yada1000cc bir motoru kontrol edemezsin.Kendine,Motora veya insanalara zarar verirsin. Kullanımını tam bilmediğin için trafikte bulunan insanlarıda tehlikeye atarsın.Bende senin gibi 600cc bi motorla başlamak istedim ama abilerim bana doğru yolu gösterdiler.yüksek cc'li motorları kontrol etmek zor olduğu için motosiklet kullanımına yeni başlayan arkadaşlarımızın daha düşük hacimli motorlarla başlamalarını tavsiye ediyorum yada ediyoruz.Yada nerde oturuyorsun kardeşim,falanca yerde işte, bizim orda şu isimli bir üyemiz var senle irtibata geçsin tanış onla bi istersen diyerek doğru düzgün insanlara yönlendirmede yapılabilir.
Bu tarz konuşmalar yapılmadığı için genelde yeni başlayan insanlar forumlardan uzaklaşıyor. Yeni başlamak isteyenler uzaklaşıncada eski kullanıcılarda bu forumda hayat yok diyerek başka forumlara kayıyor olabilirler daha aktif sosyal forumlara geçiş yapıyor olabilirler.
Kusura bakmayın bu yazının yeri burasımı diyen dostlar olabilir.Bi anda içimden döküldü bazı yazım hatalarım olabilir.Herkesten Özürdilerim. Burası yeri değil diyenler olursada hiç çekinmeden silerim.Teşekkürler
deneyim paylasma olayı bizim sayfada da sıfır malesef
soru soruyoruz bir Allah'ın kulu yazmıyor
daha da yazmam oraya
sız de kusersınız bu gidisle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)