Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    rebelrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ninja 300
    Alıntı vejihi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeniden merhaba,

Dun itibariyle motorumun rodajini tamamladim. Is guc dolayisiyla 1 ay kadar surdu. Buyuk sabirla , kitabinda belirtilen sekilde ve bu isi bilenlerin de tavsiyelerini kulak ardi etmeden rodaj surecini bitirmeye çalıştım. Daha once baska ninja kullanma firsatim olmadigi icin motorun ne derece basarili acildigini karsilastirma imkanim olmadi ama 6 bin devirden itibaren motorun verdigi ses, cekis ve tepkiler sanirim basarili oldugumu soyluyor 1600 km yi tamamladigim gun eve donerken bos yolda, yol da elverdigince bir hiz denemesi yaptim ve 150 yi rahat gordum daha sonra yol koşulları sebebiyle gazi kapamak zorunda kaldim ama en kisa surede yeni bir deneme yapacagim. Merak edenler icin; rodaj suresince motor gayet makul yakti, kilometre basi ortalama 14-15 kurus gibi degerler elde ettim. (Ilk 800 km 4000 devir ve altı, 800-1600 km arasi 6000 devire kadar). Bakalim bundan sonra yakit sarfiyatı nasil değişecek...

Bu arada burdaki arkadaslardan Gopro kullanan var mi diye sormak istiyorum? Gecen ay almayi dusunuyordum ama yabanci sitelerde yazilimsal bazi problemler olduğunu okumustum. Kullanan biriler varsa tecrubelerini yazarsa sevinirim. Baska marka action cam kullanan arkadaslarin da verecegi bilgiler ve oneriler icin de simdiden tesekkurler.

Herkese kazasiz belasiz, keyifli surusler. Gorusmek uzere...
    kucuk cc li motorlarda ruzgar direnci ve dogru devirde vites degsiminin son hizlar da buyuk etkisi var top speed denenmelerin de bunlara ve ruzgarin hangi yönden estigine dikkat etmenizi önerirrim kazasiz belasiz
    2006 mondial mct 250 2009 hyosung gtr 250r 2010 kawasaki ninja 250r 2012 kawasaki ninja 250r

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vejihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ninja 250r, Honda CBR 600FA, Yamaha MT-07
    Eyvallah...

Arkadaşlar bişi srcam motor alıyorum salcano 125 lık ve merak ettıqım bısey var yakıt deposunun yanına bısey koydurtmussunuz ve gerçekden adını merak ettım alınca yaptırmak ısdıyorum kabartma gıbı bısı bıraz yukseltmıs ve yarıs motoru gıbı duruyor nasıl yapabılırız ?

hayvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Şehir için bir depo ile (14.36 lt) 392 km. Yani 3.66 lt / 100 km
    wolrath bunu beğendi.

Motosikleti
    kawasaki ninja 300
    arkadaslar uzun zamandir benzini petrol ofisinden aliyorum dun depoyu fulledim icinde benzin olmasina ragmen 17.90 ile tam dolmadi bile calisan arkadasa dedim kardesim benim deponun kapasite 17 litre icinde benzin olmasina ragmen senin pompa17.90 ile doldurmadi bile nasil oluyor bi aciklasan bunu cevvap abi ben bilmem tamam dedim sen bilmiosan ben soylim vatandsa her 10 litrede 1 litre geciriyorsunuz bundan sonra han gi petrol sirketinden doldurayim tavsiyeniz varmi

ielapoc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r
    bunu hemen bildir abi o istasyonu bi kontrol etsinler o zaman gör şenliği. peşini bırakma lütfen. markaların yaptığı şeyler değil bunlar genel olarak istasyon işletmecileri bu tür oyunlar çeviriyor.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    8 bin max 9 bin butce var
    guzelinden bakımlı bir kawa bulabilme imkanımız nedir
    arkadasım bakınıyor canakkalede kendi

Motosikleti
    kawasaki ninja 300
    Alıntı ielapoc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunu hemen bildir abi o istasyonu bi kontrol etsinler o zaman gör şenliği. peşini bırakma lütfen. markaların yaptığı şeyler değil bunlar genel olarak istasyon işletmecileri bu tür oyunlar çeviriyor.
    Kime bildiricegiz
    Bunca sene ayni istasyondan surekli kazik yemisim acisini cikartayim
    2006 mondial mct 250 2009 hyosung gtr 250r 2010 kawasaki ninja 250r 2012 kawasaki ninja 250r

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki ninja 250r
    tek çare merkezi yerden müşterisi yoğun olan istasyonlardan almak.

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Alıntı rebelrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kucuk cc li motorlarda ruzgar direnci ve dogru devirde vites degsiminin son hizlar da buyuk etkisi var top speed denenmelerin de bunlara ve ruzgarin hangi yönden estigine dikkat etmenizi önerirrim kazasiz belasiz
    tAm olarak bu devir değişimlerini yazabilir misiniz ? bende şehirlerarası yola çıkmayı düşünüyorum ve uygun bir yerde rüzgarıda yakalarsam kadranımda ibrenin ne kadar sağa yattığını görmek isterim

Motosikleti
    kawasaki ninja 300
    Motosikletin kac km de suan

kakare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    Cbr250r sayfası olarak küçük bir buluşma ayarladık yarın saat 2'de İstanbul- Bostancı sahildeki Çamlık kafede buluşuyoruz

Gelebilecek herkesi bekliyoruz, duruma göre ordan biyerlerede gidebiliriz...
    Saat 2'de güzel zaman geçirmeye herkesi bekleriz maksat muhabbet ve gazlama
    rebelrider, HaYaBuSa_35 ve ielapoc bunu beğendiler.

Akshak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r
    Herkese Selam.Bu gün itibariyle Ninja 250r mi alıp aranıza katılmış bulunmaktayım.
    Aynı zamanda bi soru sormak istiyorum.Motorum haliyle rodaj safhasında 35kmde şuan
    vitesi 4-6bin devir arasında değiştirmem gerekiyormuş yalnız 2.viteste 6bin devire getirip
    3.vitese attığım zaman motor yavaşlayıp durma seviyesine geliyor bu normalmidir acaba?
    rebelrider bunu beğendi.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı Akshak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese Selam.Bu gün itibariyle Ninja 250r mi alıp aranıza katılmış bulunmaktayım.
    Aynı zamanda bi soru sormak istiyorum.Motorum haliyle rodaj safhasında 35kmde şuan
    vitesi 4-6bin devir arasında değiştirmem gerekiyormuş yalnız 2.viteste 6bin devire getirip
    3.vitese attığım zaman motor yavaşlayıp durma seviyesine geliyor bu normalmidir acaba?
    çok yavaş attırıyosundur bu sırada hız azalıyordur birde vites yükseltiğin için devir azalınca istop noktasına geliyordur alet normal yavaş yavaş sen alıştıkça düzelicek
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    2012 Kawasaki Ninja 250R
    Merhaba arkadaşlar,
    İsmim Cem,23 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum.Aranıza yeni katıldım.Uzun zamandır almayı planladığım ninjamı sonunda alabildim.Motorum 2012 model siyah 12000km de.Şu an için çok memnunum.Aldığım gibi lastikleri değiştirdim(Michelin pilot activ taktırdım arkaya 140lık,öne orjinal) haftayada kısmetse bakımı yaptırcam.Herkese selamlar tekrardan..
    rebelrider bunu beğendi.

orhanyor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CBR 600F
    motorlariniz hayirli olsun arkadaslar insallah sorunsuz kazasiz belasiz kullanirsiniz

Motosikleti
    kawasaki ninja 300
    motosikletleriniz hayirli olsun insallah kazasasiz belasiz ve forum da kalici olmaniz dilegiyle cunku bizim forum da genel de arkadaslar motoru alirken ve starken yaziyorlar diger 250 cc forumlarin da gezi fotograflari bulusup cay kahve muhabbetleri surekli oluyor ama bizim forum da malesef in icn top oynuyor tamam ben de biliyorum ninja saglam makine orasindan burasinda ziriltisi tingirtisi yok al koy benzini hepsi o kadar ama gelip suraya iki resim koyup tecrubelerimizi paylassak yeni motosiklet alan arkadaslara bakim surus teknikleri hakkinda bilgi versek ninja kardesligini tum turkiyeye yaysak bence forum cok daha anlamli olur herkese iyi forumlar
    KeaSH-07, HaYaBuSa_35, cem903_34 ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    2012 Kawasaki Ninja 250R
    Sağolun,Allah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip eder inşallah.Ben bugün bakıma götürcem motoru bakalım ne günah çıkaracaklar akşam detaylı yazarım14bin km bakım geldi çattı

Akshak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r
    Alıntı rebelrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosikletleriniz hayirli olsun insallah kazasasiz belasiz ve forum da kalici olmaniz dilegiyle cunku bizim forum da genel de arkadaslar motoru alirken ve starken yaziyorlar diger 250 cc forumlarin da gezi fotograflari bulusup cay kahve muhabbetleri surekli oluyor ama bizim forum da malesef in icn top oynuyor tamam ben de biliyorum ninja saglam makine orasindan burasinda ziriltisi tingirtisi yok al koy benzini hepsi o kadar ama gelip suraya iki resim koyup tecrubelerimizi paylassak yeni motosiklet alan arkadaslara bakim surus teknikleri hakkinda bilgi versek ninja kardesligini tum turkiyeye yaysak bence forum cok daha anlamli olur herkese iyi forumlar
    Çok haklısın aslında bir çok forumda öyle genelde alırken satarken yazıyorlar. Bence bu birazda forumlarda olan insanların tavrıylada alakalı olabilir.Yeni gelenleri kaçırmak için gayret eden insanlar var genelde motosiklet forumlarında. Ninja 250r benim ilk motosikletim almadan önce 3-4 tane motosiklet forumlarını okudum.Yeni başlayan insanlara karşı bazı kişilerin yazdıkları pek hoş değil.Sonuçta insanlar genel olarak 600-1000cc motorların görüntülerini seslerini beğenerek motosiklete yöneliyorlar ve forumlara girip ben bu boydayım bu kilodayım gönlümde 600'lük falanca makine var.Sizce neyle baslamam gerekir diye soruyorlar ve cevaplar çoğu kez şöyle oluyor ya 600lük sana büyük gelir kullanamazsın ki türkler için kullanamamak diye bi kelime lugatta yoktur yada 600lük alma ölürsün ki bu favorimdir. sanki kendi ölmiycekmiş gibi sanki 125cc yada 250cc yada scooterle başlıyan insanlar ölmüyormuş gibi sadece 600lükle başlıyan insanlar ölüyormuş gibi bişey olmuşmuş insanların kafalarında ama kimi neyle korkutmaya çalışıyorlar onlarda bilmiyor sanıyorsam.Bu yazılarda insanları genelde yanlış yönlendirmelere sebep oluyor. Motosiklet kullanmaya başlamak isteyen insanları çoğu zaman satıcıların eline düşürüyor ki benimde başıma geliyordu. Yoksa bende direk 600'lük bi makineyle başlıycaktım.Bir çok kişinin başına gelen bişey.

Oysaki güzel güzel anlatsalar bak kardeşim 600yada1000cc bir motoru kontrol edemezsin.Kendine,Motora veya insanalara zarar verirsin. Kullanımını tam bilmediğin için trafikte bulunan insanlarıda tehlikeye atarsın.Bende senin gibi 600cc bi motorla başlamak istedim ama abilerim bana doğru yolu gösterdiler.yüksek cc'li motorları kontrol etmek zor olduğu için motosiklet kullanımına yeni başlayan arkadaşlarımızın daha düşük hacimli motorlarla başlamalarını tavsiye ediyorum yada ediyoruz.Yada nerde oturuyorsun kardeşim,falanca yerde işte, bizim orda şu isimli bir üyemiz var senle irtibata geçsin tanış onla bi istersen diyerek doğru düzgün insanlara yönlendirmede yapılabilir.

Bu tarz konuşmalar yapılmadığı için genelde yeni başlayan insanlar forumlardan uzaklaşıyor. Yeni başlamak isteyenler uzaklaşıncada eski kullanıcılarda bu forumda hayat yok diyerek başka forumlara kayıyor olabilirler daha aktif sosyal forumlara geçiş yapıyor olabilirler.

Kusura bakmayın bu yazının yeri burasımı diyen dostlar olabilir.Bi anda içimden döküldü bazı yazım hatalarım olabilir.Herkesten Özürdilerim. Burası yeri değil diyenler olursada hiç çekinmeden silerim.Teşekkürler

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    deneyim paylasma olayı bizim sayfada da sıfır malesef
    soru soruyoruz bir Allah'ın kulu yazmıyor
    daha da yazmam oraya
    sız de kusersınız bu gidisle

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler