Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Mayıs 2013, 17:35
Reklamlar
-
14 Mayıs 2013, 19:17
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Sabahtan beri takip ediyorum konuyu. Ninjamı geçen hafta maddi durumlardan dolayı satmak zorunda kaldım hala moralman diplerdeyim 'baktım her yer bana ninjamı hatırlatıyor' modundayım. Konuya müdahil olup dahada moralimi bozmak istemedim açıkçası.
Alıntı: Kawasaki daha iyisini yapana kadar EN İYİ 250 c.c. NİNJA 250R
-
15 Mayıs 2013, 03:05
çelikat denen o cahal kişide honda 954rr varmış herhalde yolda kawasaki zx10 dan bir darbe yemişki bir akrabasının aldığı ninja 250yi kötüleyip çin motorlarına benzetmiş ayrıca kawasaki markasına hakaretler edip duruyor bu kişinin moderatör tarafından neden banlanmadığını öğrenmek isteriz kawasaki cemaati olarak.aksi takdirde bu iş honda kawasaki kavgasına dönecek .
-
16 Mayıs 2013, 02:21
-
16 Mayıs 2013, 15:37
Merhaba arkadaşlar bende Ninja 250r sahibiyim. Motorsiklet dünyasına adım atalı henüz 1 ay oldu. Kulüp yazılarını 1. sayfadan itibaren vakit buldukça okuyorum. Başlangıç motoru olarak Ninja 250r seçmiş olduğum için kullandıkça nekadar haklı olduğumu anlıyorum. Bu 1 ay içerisinde birkaç basit düşmem oldu. Hergün iş çıkışı 1 saat kadar binerek tecrübe kazanmaya,öğrenmeye çalışarak Ninja üzerinde vakit geçiriyorum. Şimdilik en büyük şikayetim oturma yüksekliği. Sanırım bana göre düşük kalıyor veya bana öylede geliyor olabilir.
-
16 Mayıs 2013, 16:21
skidmarx.co.uk adresinden siparişini verdiğim ön far korumam 5 gün içerisinde elime ulaştı. Gece sürüşlerinde farlara etkisi oldukça az, görünüş ve kalite olarak çok iyi duruyor. Fırlayan taşlar için uzun yolda artık içim biraz daha rahat.
-
16 Mayıs 2013, 18:06
arkadaslar aranızda hıc zıncırı cıkartan oldumu orjınalınde cıkartmak ıcın ek yok sanırım yani benmkınde yok nasıl yapmam gerekıyor zıncırı kıracakmıyız
Cadde34 Motosiklet Tutkunları
Cadde34MT
-
16 Mayıs 2013, 20:56
Beyaz bebemi bugun sattim :((
-
17 Mayıs 2013, 03:15
dreamkiller adlı üyeden alıntı
cok guldum, adam komik yazmis ama zannedersem bir ciddiyeti yok yazinin
-
18 Mayıs 2013, 00:03
arkadaşlar ninjamı sattım pazartesi antalya merkezden gelip alacak arkadaş allah kaza bela vermesin tekeri düz bassın.motordan memnun olacağına eminim sorunsuz ciğeri canavar gibi makina idi ama yıldızımız bi türlü barışmadı motorla. yeni motor arayışım sürüyor ama 3 seçenek var cbr 250r , ninja 250r, yamaha xj6 diversion f modelleri. hala bişeye karar veremedim. sizce ?
-
18 Mayıs 2013, 00:04
fevzikeles adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ninjamı sattım pazartesi antalya merkezden gelip alacak arkadaş allah kaza bela vermesin tekeri düz bassın.motordan memnun olacağına eminim sorunsuz ciğeri canavar gibi makina idi ama yıldızımız bi türlü barışmadı motorla. yeni motor arayışım sürüyor ama 3 seçenek var cbr 250r , ninja 250r, yamaha xj6 diversion f modelleri. hala bişeye karar veremedim. sizce ?
sende önce cbr 250r vardı yanlış hatırlamıorsam
ninjayıda yeni sattın
er 5 al
xj6 da güzel motor
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
18 Mayıs 2013, 00:13
xj6 tam granajlı alasım var ama tek bir makina var 2. el olarak oda taa urfada :D 1300 km uzaklıkta sıfır alsam çok olacak bütçe yetmeyecek. yakıt olarakda çok iyi olduğunu söylüyolar sakin kullanımlarda. ben genel olarak şehiriçi kullandığım için 600 lük çok mantıklı gelmiyo ama içimde ukde kalmasın 5 6 ay bir sene civarı binip satacam niyetim
-
18 Mayıs 2013, 00:25
fevzikeles adlı üyeden alıntı
xj6 tam granajlı alasım var ama tek bir makina var 2. el olarak oda taa urfada :D 1300 km uzaklıkta sıfır alsam çok olacak bütçe yetmeyecek. yakıt olarakda çok iyi olduğunu söylüyolar sakin kullanımlarda. ben genel olarak şehiriçi kullandığım için 600 lük çok mantıklı gelmiyo ama içimde ukde kalmasın 5 6 ay bir sene civarı binip satacam niyetim
az yakmasını düşünüyorsan honda nc 700 düşünebilirsin
tipi hoşuna gidiyorsa eğer ve uygun fiyata gelirse ktm duke 390da olabilir
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
18 Mayıs 2013, 01:16
KeaSH-07 adlı üyeden alıntı
az yakmasını düşünüyorsan honda nc 700 düşünebilirsin
tipi hoşuna gidiyorsa eğer ve uygun fiyata gelirse ktm duke 390da olabilir
fevzi keleş kardeşim ninjanı satman bence iyi olmamış 250cc motorlar arasında dünyadaki bütün motorsiklet otoritelerinin number one olarak yorum yaptıkları ve kendi sınıfının lideri olarak seçtikleri bu mermi hızındaki şeytandan vazgeçme derim diğer 250likler onun gölgesine bile yetişemezler.sen hiç ninja filmleri izlemedin galiba rakibine sessizce yaklaşır ve onu safdışı bırakır kawasaki onun için adını ninja koymuş.şaka biryana ninja bir tutkudur bu tutkudan vazgeçme derim. Eğer vazgeçersen bu foruma yorum yapma yolun açık olsun derim.
-
18 Mayıs 2013, 01:18
muratlion adlı üyeden alıntı
fevzi keleş kardeşim ninjanı satman bence iyi olmamış 250cc motorlar arasında dünyadaki bütün motorsiklet otoritelerinin number one olarak yorum yaptıkları ve kendi sınıfının lideri olarak seçtikleri bu mermi hızındaki şeytandan vazgeçme derim diğer 250likler onun gölgesine bile yetişemezler.sen hiç ninja filmleri izlemedin galiba rakibine sessizce yaklaşır ve onu safdışı bırakır kawasaki onun için adını ninja koymuş.şaka biryana ninja bir tutkudur bu tutkudan vazgeçme derim. Eğer vazgeçersen bu foruma yorum yapma yolun açık olsun derim.
farkındaysan 250 cc üzeri şeyler yazıldı
bende yazdım cbr falan alma diye
her 250 cc 1 gün satılacak
-
18 Mayıs 2013, 01:21
son yorumun özetı bi foto koyalım
-
18 Mayıs 2013, 01:25
wolrath adlı üyeden alıntı
kafa basmadı bunu yazan bi cbrciymiş biraz kafam bulanık alkol var :D
-
18 Mayıs 2013, 02:06
muratlion adlı üyeden alıntı
Burasını doğru dedin. Ben satalı 15 gün oldu. Gözümde tütüyo.
-
18 Mayıs 2013, 04:51
farkındaysan 250 cc üzeri şeyler yazıldı
bende yazdım cbr falan alma diye
her 250 cc 1 gün satılacak
arkadaşlar her 250 cc birgün satılacak diye bir kaide yok.43 yaşındayım 1987 den beri motorsiklete biniyorum maddi durumum iyi olsa bile 600 veya 1000 lik makina almam bu yaştan sonra asfalttan kazırlar beni.benim ninjanın sürati bana yeter.benlm motorum 2009 model allah korusun satsam yine ninja alırdım.
-
18 Mayıs 2013, 11:57
kafa basmadı bunu yazan bi cbrciymiş biraz kafam bulanık alkol var :D
sana degl usttekıne yazmıstım.aynı anda mesaj yazınca sana yazmıs gıbı olmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler