http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/115997-tekirdag-kastro-bolgesi-camlik-koy-kampi.html
ninja cı arkadaslar 1 gece konaklamalı kamp gezımıze beklerız detaylar lınkte
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/115997-tekirdag-kastro-bolgesi-camlik-koy-kampi.html
ninja cı arkadaslar 1 gece konaklamalı kamp gezımıze beklerız detaylar lınkte
Cadde34 Motosiklet Tutkunları
Cadde34MT
iyi yine 200de kalıyor suratler. ben bu gecen sure zarfında 250 gordum felan dıyenler cıkar dıye dusunuyordum ninja ıle
aletlere can gelmiş,yaz geldi ondandır heralde
600CC almamak için gönlümü hoş tutmaya 250cc yeter demeye çalışıyoruz çomak sokmayın şu ibreye. arkadaşım öyle dedi bende işime geldiği için hemen inandım yada inanmak istededim yada onun ibresi fazla gösteriyo ama gittim şu bisiklet için olanlardan dün aldım pazar günü uğraşacam sağlamca monte etmeliyimki 199 km hızla giderken uçmasın...
GPS ile daha dogru ve kolay olcersin. Google My Track gibi bir uygulama kullanabilirsin.
200 km/h hiz icin yaklasik 60 HP guc gerekir. 170 km/h ustu hizlar ancak arkadan gelen ruzgarla veya yokus asagi mumkun.
Arkadan 10 km/h ruzgar geliyorsa 10km/h yuksek son hiz gorebilirsin, cunku bu hizlarda gucun cok buyuk kismi ruzgar surtunmesine karsi kullanilir.
lastık degısmıs ya da kadran hatası.(altta da yazmıslar lastık degerı ıle ılgılı bıseyler) anlayacagın benım bılgısayara sordum "error" yazdı 600cc ıcın nomınal degerler 250-260 duz yolda. 1000lıklerın bıle cogu gercek deger olarak 300 goremıyorken cok cok yuklu olmayan bır r6 anca kadranda gorur 300 ü
bu arada yukarıda bana alıntı yapan - lıke layan kardeslerıme de tesekkurler.kendı motoru oldugu ıcın her halta ınanan-ınanmak ısteyenlerden sonra ılac gıbı geldı desem.
her motorun bı cıgerı var.bu cıgerı de saseye-yuruyene gore koymuslar zaten.ben cbr 250 ıle 140 yaptıgımda en ufak ruzgarda 3 serıt atlıyordum. nınja 250 ıle 200 le gıtmek (fızık kurallarına aykırı zaten de neyse ) neyın kafası. ucup gıtceksınız her motorun bı guzellıgı var. 250cc lık bır motorun da bırcok artısı var.bunlara yogunlasmak yerıne abuzık zubızık degerler ortaya atıp halı hazırdakı kullanıcı kıtlesının kafasını karıstırmaya ya da daha da ılerleyıp motorundan sogutmaya hıc gerek yok kanımca.
Beyler, 2013 içinde 10.000 bakım yaptıranlar masrafları yazabilir mi lutfen hangi parçalar değişiyor nelere dikkat etmek gerek bilgi veren olursa herkese yararlı olur cok teşekkürler
bende, yağ,yağ filtresi,hava filtresi,bujiler değişti,önceki sahibi balataları resmen yemiş, 10 binde birde balata değiştirmek zorunda kaldım ben,işciliği fazla almamalarına dikkat et işciliğin saat olarak ücreti vardır ama çoğu yer motorla uğraştık depoyu söktük falan diye fazla almaya çalışır,memlekette çakal çok,zincir temizlemeyi çoğu yer sormadan yapıp ücretli diye listeye ekler,ayrıca 2 fıs sıkıp sıktıkları spreylere 10-15 lira alıyorlar buna da dikkat et.motorun başında durmuştum ben aklına geleni sor, benim karşılaştığım durumlar bunlar,her servisden dönüşte mutsuz olmaktan bıktım artık ayrıca 2 çay ısmarlayıp abi motoru da yıkayalım falan derlerse bana motorumu verin derhal evime gitmek istiyorum de çünkü motor yıkamayı sanki beleşe yapıyorlar gibi gösterip ona da fuzuli masraf çıkartacaklar,yani kısacası insan yaşaya yaşaya öğreniyor içimi döktüm ulan amma dolmuşum ha
Kardes daha onceden zaten yaya ya carptim granajlari degistirdim ama hala bi aksiliktir devam ediyor goren motora biseyler soyluyor nazarmi var ne varsa bisey var bu gun yine oldu yesil isik yandi yurudum soldan bi araba geliyo hizli ben gectim arkamdan gecti gerimden gelen arbaya bir vurdu ikiside dagildi bukadarda fazla binesim gelmez oldu motora
Yamaha XJ6 Diversion F
arkadaşlar 2011 model ninjam için şöyle bir ürün buldum. sizce şaseyi delmeden takılabilir mi bu?
http://www.motorturkiye.com/goster/1...eyaz-2008-2011
@elestirmen, nereye monte ediliyomuş bu, 2 vida yeri var, hatırladığım kadarıyla ninjada öyle bi yer yok.
fevzikeleş kardeşim sen nasıl ninja sevdalısısın anlamadım forumda aylarca ninjanı öve öve bitiremedin yok şunu aldım yok bunu motoruma taktım yok benim ninjam şöyledir böyledir aylarca kafamızı ütüledin şimdide acemi çaylakların motorsiklet kullanmaya başlamış olanların yapmış olduğu basitkazalar nedeniyle ninja sevdasından vazgeçtin yazık sana demek benim 18 senedir yollarda şahit olduğum olayları ve kazaları duymuş olsaydın motorsiklet veya ninjanın adını ağzına almazdın basit bir kaza bile denmiyecek bir olay yüzünden güzelim ninjanı sattığına çokçok üzülüyorum keşke maddi durumum iyi olsa senin ninjayıda alır ninja kolleksiyomuma eklerdim ...
Muratlion kardes ninja dan vazgecmis degilim yine ninja alirim buyuk ihtimallede bu motorda bisey var israr ettikce ya motor beni yiyecek ya ben motoru yaramadimi yaramiyo zorlamanin anlami yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------
Okadarda kafama gore oldu motorda ustuste gelen kazalari kil payi atlatmalar hakkaten yildirdi beni
slm arkadaslar linkteki montu almak istiyorum fiyati gayet makul geldi
http://www.tori.fi/uusimaa/Dainese_a....htm?ca=18&w=3
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)