hafta sonu side gezisinden
hafta sonu side gezisinden
adreslerlerdeki ürün;
www.grenaj.net Yusuf usta imalatıdır.
arka ve ön çamurluk uzatma BENİM İCADIMDIR.benim maslak sanayide Yusuf ustanın dükkanındaki kalıplardan sanırım suzuki bir motorun arka çamurluğunun kalıbından benim motor üzerinde uygulaması sonucu çıkmıştır.
fiyat 100 tl dir.siyah boyalı halde.(ibopaşa da şahittir)
ön çamurluk uzatma 20 tl dir.
tekrar söylüyorum ;
forumu okuyun ! bunlar yazıldı çizildi burada...
bana Kılıçlı motor demeyin ! bozuşuruz.
....;"ÖLÜM" Gaz ı basan El de,"HAYAT" Gidonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise; ÖLümüne Basıp Hayata TuTunMaktır..
ccman hatırladığım kadarıyla senin kan davan vardı kılıçlıyla fren manetiydi sanırım .
Yaptırdık artık bakalım ama sıkılcağımı zannetmiyorum sesinden cok memnunum iyiki bu hafta sen paylaştında bende aldım egsozu adamın elinde son kalanı aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
Çok yakında... ;)
[QUOTE=nosmangtr;2984633]Yaptırdık artık bakalım ama sıkılcağımı zannetmiyorum sesinden cok memnunum iyiki bu hafta sen paylaştında bende aldım egsozu adamın elinde son kalanı aldım[COLOR="Silver"]
bende sevdım sehır ıcınde cok guzel ama uzun yolda bence cekılcek gıbı degıl atıyorum 100 le sabıt gıttıgınde bı zamn sonra sıkılıyor ınsan =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=pSjtFEVUv38&feature=youtu.be susturuculu
http://www.youtube.com/watch?v=E6Zr6WoS44g&feature=youtu.be susturucusuz
daha önce paylasmıstım ama bırkez daha göndereyım buyrun vıdeolar susturuculu ve susturucusuz ıyı seyırler =)
Cadde34 Motosiklet Tutkunları
Cadde34MT
pardon dostum fazla online olamıyorum sayfalara kaçamak göz attım ama video çerçevesi göremeyince farketmemişim saol
Ninja
selam arkadaşlar yakınlarda ninjasına trafik sigortası yaptıran var mı?en uygun teklif hangisi acaba?ben en ucuz ergo sigortadan 200 tl teklif aldım daha iyisini bulan var mı?
merhaba , motoru ben geçen ağustos ayında 4000km de ankaradan aldım. yolda gelirken motora alışana kadar ve yol durumunu bilmediğim için 90 - 120 arası geldim. o günün fiyatı ile km de 21 kurus yaktı. sürekli 100 kmde bir benzin almıştım . Ama ankadaran burdur a gelince artık buralar bizim diyerek hafif de motora alıştığım için abandım. 100 km de 26 kuruş yaktı.
şu an 19bin kilometredeyim. Bakımlarımı hiç aksatmadım , o gün bugündür , full depo ile 270 - 285 arası gidiyor. zaman zaman uzun yolda 290 görebiliyorum . akrapoviç egoz var üzerinde. db killer açık yada kapalı yakıt tüketimi fark etmiyor. db killer yokken son hız daha yüksek sadece.
şuan 10 tl benzin ile 25 - 35 km arası gidebiliyorum. ve sanırım bu tamamen benım kullanımımdan kaynaklanıyor.
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
at binenin kılıç kuşananın demişler!
"Once the throttle is cracked open, it is rolled on evenly, smoothly and constantly throughout the remainder of the turn" KeithCODE
havalar duzelsin bende video cekip paylasicam
Yakıt konusunda memnun olan kullanıcılardan biriyim herhalde, yada çok mu kibar kullanıyorum. Depoyu ağzına burnuna kadar doldurmuştum şuan 335 km.de lamba ara ara yanıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)