Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    berqu arka çamurluğu nerden temin ettin acaba bide fiyat nedir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    berqu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja 250r
    Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çamurlugumu İBOPAŞA adlı kullanıcıdan aldım yanı ondan lastık aldım yanında hedıye ettı sağolsun cok ta işime yaradı bunu gördugunde yazıcaktır herhalde
    Cadde34 Motosiklet Tutkunları
    Cadde34MT

fevzikeles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DIVERSION F
    2 seçenek var dostum istediğini beğen :D

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...06035781/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...07369834/detay
    Yamaha XJ6 Diversion F

Motosikleti
    CBF150
    Alıntı fevzikeles adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eyvallah, aslında 2.sinde fiyattan dolayı sıkıntı var. 1.sinide görmeden almak pek kafama yatmadı.

Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DIVERSION F
    Eyvallah, aslında 2.sinde fiyattan dolayı sıkıntı var. 1.sinide görmeden almak pek kafama yatmadı.
    bence fiyatı sorun etme boyattınmı zaten en az bi 100 tl vereceksin geriye 30 tl kalıyor belki fite fit boyarlar.
    Yamaha XJ6 Diversion F

Motosikleti
    ninja 250r
    bence fiyatı sorun etme boyattınmı zaten en az bi 100 tl vereceksin geriye 30 tl kalıyor belki fite fit boyarlar.
    ıkısı de benımkının aynısı kıvrımlarına falan baktım aynı ucuza boyatırım dersen 1.sını al ama ugrasamam dersen 2.sını al bıde soyle bısey var boya rengı tam tutmuyor yanı en azından benımkı braz daha koyu renkte motora gore 2.sıne bakma ımkanın varsa motorunla gıt bı renklerı karsılastır tutmuyorsa bırıncısını al aynı renk boyatırsın daha ıyı olur
    Cadde34MT

ccman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    97 oktan benzin kullanan arkadaşlara sormak istiyorum;

neden 97 ?

kitapçıkta mı yazıyor ?

geçmişte bununla ilgili konu tartışılmıştı ,kolay gelsin ;)
    forewer bunu beğendi.
    ....;"ÖLÜM" Gaz ı basan El de,"HAYAT" Gidonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise; ÖLümüne Basıp Hayata TuTunMaktır..

Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DIVERSION F
    Arkadaslar benim arka balata bitmis degistirmek lazim hangi marka tavsiye edersiniz

Motosikleti
    CBF150
    Alıntı hayvan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EBC nin yaylari %10 daha sertmis. Orijinal yaylar bazi motorlarda kaydirabiliyormus. Yabanci forumlarda bu degisikligin tavsiye edildigini gormustum.
    Yaylar wemotoda var fiyat uygun
    http://www.wemoto.com/bikes/kawasaki...bc_heavy_duty/

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------

Arkadaslar benim arka balata bitmis degistirmek lazim hangi marka tavsiye edersiniz
    Burda 11 Euroya var. Kargoda ucuz. 30 euro olanda sinterlenmiş diyor. Sinterlenmiş ne demek oluyor onu anlamadım.
    http://www.wemoto.com/bikes/kawasaki...ndard_gg_type/

orhanyor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CBR 600F
    Yaylar wemotoda var fiyat uygun
    http://www.wemoto.com/bikes/kawasaki...bc_heavy_duty/

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------

Burda 11 Euroya var. Kargoda ucuz. 30 euro olanda sinterlenmiş diyor. Sinterlenmiş ne demek oluyor onu anlamadım.
    http://www.wemoto.com/bikes/kawasaki...ndard_gg_type/
    sintered pad ler hakkinda bilgiler
    http://www.pinkbike.com/news/brake-pad-information-2009.html
    http://ebcbrakes.com/what-is-sintering/

bir kac daha degisik sitedeki bilgileride okudum.. genel olarak en onemli ozelligi normal pad lere gore daha yavas asinmasi ve yagmurda frenlerin cok daha iyi tutmasi. eger motorunuzu yagmurda kullanmiyorsaniz gerek yok deniyor.
    Ercument bunu beğendi.

Motosikleti
    Ninja 250
    ninja 250 orjinal fren balatalsı teki 90 lira ön arka 180 lira(parası yeten alsın bence),
    ben ebc nin balatasını kullanıyorum 55 lira, ön arka 110 lira memnunum arada uçurum farklar yok

nosmangtr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200
    Alıntı berqu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olur 1 gunde gelıo zaten cok hızlı gonderıolar 6 lırada kargo bedelı var kapıda oduyorsun
    Bugun geldi taktırdım cok memnunum sesi cok harika
    ccman bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DIVERSION F
    sadece arka balaya antalya servisi 140 tl para istedi ebcnin var 50 ondan alıcam şikayetçi yok sanırım kullananlar var
    Yamaha XJ6 Diversion F

dunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ccman adlı üyeden alıntı Mesajı göster

neden 97 ?

kitapçıkta mı yazıyor ?

Son deposunu 97 oktanla doldurmuş biri olarak dürüstçe cevap vereyim; benimki sadece meraktı. Bir katkısı olmayacağını bildiğim halde denemek istedim ve son defa olmak üzere bir kere 97 oktan benzin aldım.

Motosikleti
    ninja 250r
    Alıntı nosmangtr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://img197.imageshack.us/img197/7691/img1537.JPG Bugun geldi taktırdım cok memnunum sesi cok harika
    hayırlı ugurlu oıolsun kazasız belasız surusler dılıyorum ama kaynak yaptırmayıp kelepce seklınde yapsaydın daha ıyı olurdu
    Cadde34MT

Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DIVERSION F
    Alıntı ccman adlı üyeden alıntı Mesajı göster

neden 97 ?

kitapçıkta mı yazıyor ?

bende denemek için aldım komple bitirdim 95 oktanı 35 tl lik aldım kırmızı söndü ve 48 km sonra tekrar yandı 85 km de yedekte gidiyor . km de 263 krş yakmış oldu şehirici ve sert kullanımda. sanırım pek bi farkı yok
    Yamaha XJ6 Diversion F

nosmangtr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200
    Alıntı berqu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı ugurlu oıolsun kazasız belasız surusler dılıyorum ama kaynak yaptırmayıp kelepce seklınde yapsaydın daha ıyı olurdu
    Muanesini dün yaptırdıgım için direk kaynak yaptırmayı tercih ettim

Motosikleti
    Ninja 250R
    sinyalli ayna 38.5 dolar/ücretsiz kargo/tüm dünyaya
    Cabon LED Turn Signals Integrate Mirrors Kawasaki Ninja 250R 08 09 10 11 12 | eBay

sinyalli led stop 33 dolar/ücretsiz kargo/tüm dünyaya
    Smoke Integrated LED Tail Light Signal for Kawasaki Ninja ZX 250R 2008 2009 2010 | eBay

arkadaşlar motorum için bu 2 ürünü almak istiyorum. ikisi de ücretsiz kargo ve tüm dünyaya gönderilebilir görünüyor.

-ilanlarda ninja 250r yazıyor ama uyum sorunu olur mu bilmiyorum. ayrıca sinyal baglantıları nasıl olabilir? aranızda daha önce orjinalinde sinyalli ayna olmayan sonradan takan var mıdır?
    -vergisiz alışveriş sınırı 75 euro diye biliyorum doğru mudur? (bu durumda bunlara vergi ödemem dimi?)

-gönderim ücretsiz diyor ama yurtdısından geldigi için bu paketleri tr de dagıtacak olan (muhtemelen ptt) ayrı bi ücret ister mi? ilanlarda yazan fiyatların üzerine herhangi bir ekleme olur mu?
    -gümrükte herhangi bir takılma yaşar mıyım?
    -ürünleriin arızalı vs. gelme ihtimali nedir? (satıcıların ikisi de yüzde 99.2 olumlu not almıs işlemlerinden)

Kısacası aklınıza gelebilecek her ihtimal/sıkıntı/sorun nedir? nasıl halledebilirim bu işi?

Herkese şimdiden teşekkür ederim..

orhanyor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CBR 600F
    sinyalli aynayi takmak icin motor uzerinde modifikasyonlar yapman gerekecek bana sorarsan kolay olur ama tamamen beceriyle dogru oranli birsey. kafa grenajindan on sinyallere kadar kablo cekmen gerekecek tam o noktada sinyal kablolarinin baglantisini ayarlarsin. paint skillerimi konusturup sana bir diagramda cizebilirim aslinda evet gumruk sinir o civarlarda ve vergi odemezsin. en kotu ihtimalde seni gumruge cagirirlar bunlarin ne oldugunu nerde kullanacagini sorarlar. en cok takildiklari nokta ticari olup olmadigidir. ben motoruma bir cift sinyal getirttim, gumruge takildi ve memur dediki bana: ruhsatini gorebilirmiyim, kendin icin getirdigini ispatlarmisin dedi.. dumur oldum kaldim ruhsatta yanimda degildi, ticari olup olmadigina karar kilmak istiyorum o yuzden soruyorum ama herneyse bu seferlik izin veriyorum dedi kisisel kategoride degerlendirip yuzde 20 odetti.
    gumrukten gecerse ptt sevkini yapar herhangi bir ucret almaz. arizali gelme ihtimali, artik oda senin alacagin bir risktir. o durumdada geri gonderirsin.
    sana verebilecegim tavsiyeler, kargonun takipli olup olmadigini ebay deki saticiya sor. takipli olursa kargonun hergun nerede oldugunu gorursun. gumruge takildiginda hic beklemeden gider alirsin yoksa ihbar beklersin oda 4-5 gunun bulabiliyor.
    gumrukle ilgili hic bir kaygin olmasin, korkulacak biryerde degil zaten.. calisan memurlar bilgili neyin ne oldugunu cok iyi biliyorlar, gicik birine sadece bir kere rastladim oda 2004 yillarindaydi..

edit: bu arada yaptigin modifikasyonlarin tüv onayli olmasina gayret gosterirsen yararina olur. Turk polisimizin motorculari gicik etmekte ustlerine yok. modifikasyonlu parcalardan hemen motoru baglamaya calisiyorlar. motorunda farkli ayna var diye motoru baglanan birini bile okumustum forumlardan birinde..
    edit2: kesinlike ama kesinlike bak ustune basa basa soyluyorum KESINLIKLE ups, fed ex, DHL gibi firmalari kullanma. oyle bir masraflar cikariyorlar ki aynalarin 5 kati kadar masraf odersin TR de. PTT 4-5 lira gibi aldigi bir ucret var mesela, DHL UPS gibi yerlerde 200 lira gibi birsey o rakkam. ve + + + diye bir suru daha masraf odetiyorlar aklinizda bulunsun

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r
    Beyler iyi akşamlar

http://www.planetdsg.com/puig-kawasa...10-p-1273.html

bu linkteki koruma takouzundan aldım ama 2011 model ninja için olmuyor diye duyum aldım bile varmı ? ( alırken ninja 250r diye belirttim ama üretim yılı nedir diye soran olmadı )

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler