Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Mart 2013, 23:12
edyraper adlı üyeden alıntı
YANİ DİREK 600RR ALIRSAM ÇOK FAZLA SORUN OLMAZ DİYORSUN DM ? EMİNİM HIZIM 80KM GEÇMEZ BASMAYA MERAKLI DEĞİLİM GÜRÜNÜŞ VE SES
sürücülüğnü bilmiyorum ama uzun süre vitesli motor kullandıysan ve dikkatli olursan herhalde bişey olmaz
bu cbr 600f baya ömürlük makine,bende cıbır var ilerde büyütmeyi düşünürsem alacağım motor cbr 600f ;)
z800 demişsin ama 2. eli daha düşmedi piyasaya
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Reklamlar
-
27 Mart 2013, 00:22
alp59 adlı üyeden alıntı
-ayrıca yanagı da 60 lık yapsam ki yapan varmıdır? 150/60/17 pilot power veya diablo rosso 2 düşünüyorum.
-sadece arka lastigi değiştirmek aslında amacım. görüntü için. (lastiklerimi değiştireli 2500 km fln anca olmuştur) ön lastik te yeni ama değiştirmem şart mı? özellikle arkanın yanagı 60 a düşürürsem ön aynı kalırsa sorun olur mu?
eğer ön de değişmesi gerek tek lastik değişerek olmaz derseniz; ön lastik için de 60 yanak 110 luklarda yok. 120 lik taksam kaldırır mı motorum? (120/60/17 ön)
60 yanagı unut 70 ten aşagısı bizim motorlara olmaz mı dersiniz?
şu an üzerinde bulunanlar - 110/70/17 ön 130/70/17 arka (markaları duro)
yardımlarınızuı bekliyorum..
Sadece goruntu senin icin onemliyse en ucuzu hangisiyse onu al.
Lastik konusu 3 sayfada bir acilir. Biraz oncekilere de bak.
120 / 60 olcusunu hangi motorda gordun?
Sadece arkayi degistirmek ilginc bir fikir. On lastigin yol tutusu onemsiz mi? Kayarsa toparlarsin nasil olsa??
-
27 Mart 2013, 10:22
KeaSH-07 adlı üyeden alıntı
sürücülüğnü bilmiyorum ama uzun süre vitesli motor kullandıysan ve dikkatli olursan herhalde bişey olmaz
bu cbr 600f baya ömürlük makine,bende cıbır var ilerde büyütmeyi düşünürsem alacağım motor cbr 600f ;)
z800 demişsin ama 2. eli daha düşmedi piyasaya
600f sürmesi daha kolay olabilir ama çok ağır bir makina onu tutamaya gücüm yetmez z800 başkası soylemişti fikrimi söyledim ben ya ninja 250r yada 600rr alıcam NET karar veremedim daha malesef
-
27 Mart 2013, 12:11
berqu adlı üyeden alıntı
yokmu istanbul avrupa yakasında egzoz araborusu yapabılecek bıldıgınız usta yardım lutfen
Avrupa yakasını bilemiyorum onu Oktay abiye ö.m atarsan o yardımcı olabilir.. Ccman.. Ama anadoluya geçerim dersen Kartal köprüsünün orada Smokehead egzozlarını yapan bir usta var işçiliğide iyidir.. O yapar her ihtiyacını..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
600f sürmesi daha kolay olabilir ama çok ağır bir makina onu tutamaya gücüm yetmez
z800 başkası soylemişti fikrimi söyledim ben ya ninja 250r yada 600rr alıcam NET karar veremedim daha malesef
600 f ile 600 rr arasında ne kadar agırlık farkı varki? 600 rr kendi kendine dengede durabiliyormu ki? Aslan 600 f karakter olarak, ne rr gibi çok hırcındır, nede baslangıc motorları gibi süt oğlanıdır.. Bence alınıp binilebilecek en güzel motorlardandır.. Benimde gönlümde yatan aslanlardan biridir..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
27 Mart 2013, 14:05
600f sürmesi daha kolay olabilir ama çok ağır bir makina onu tutamaya gücüm yetmez
z800 başkası soylemişti fikrimi söyledim ben ya
ninja 250r yada 600rr alıcam NET karar veremedim daha malesef
neye göre motor alıyorsun ?
-
27 Mart 2013, 14:13
tavares adlı üyeden alıntı
neye göre motor alıyorsun ?
nasıl neye göre ???? zevkler renkler tartışılmaz
-
27 Mart 2013, 15:56
hem motru hem egzozu tasımak zor olur karsıya yınede tesekkur ederım
-
27 Mart 2013, 22:05
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...lassifiedTitle
bu egzozu aldım ve bu gun taktırdım hıcte fena degıl bı akrepe yada yoşiye o kadar para vermeye degmez bence tabı yanlıs anlasılmasın onların kadar da olamaz baglantıyıda bayrampasada uzun arayışlar sonunda ısının ehlı bı egzozcu buldum özel ara boru yaptı bagladı teslım ettı memnunum tavsıye ederım =)
-
28 Mart 2013, 00:25
Hayırlı olsun..Yakıtta bir artıs gozlersen burda paylasırmısın?
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
28 Mart 2013, 00:27
berqu adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...lassifiedTitle
bu egzozu aldım ve bu gun taktırdım hıcte fena degıl bı akrepe yada yoşiye o kadar para vermeye degmez bence tabı yanlıs anlasılmasın onların kadar da olamaz baglantıyıda bayrampasada uzun arayışlar sonunda ısının ehlı bı egzozcu buldum özel ara boru yaptı bagladı teslım ettı memnunum tavsıye ederım =)
kardeş sesi nasıl bu egzozu bende Antalyada bi mağazada gördüm ama burada kazıkcılar 150 demişlerdi
helikoplter gibi cok ses cıkmıyor dimi ? öyleyse 5 kurus etmez
ses biraz toklaşsın yeter
bide dısındaki kaplama falan kaliteli duruyor mu ?
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
28 Mart 2013, 01:07
bu gun yaklasık 100 km kullandım hep dıp gaz ruzgarda epey kuvvetlıydı 160 tan asagıya ınmedım nerdeyse otabanda gıttım sessızlıge alıskın oldugumdan bıraz tuhaf geldı uzun yolda ama şehır ıcınde gayet başarılı kargoyla gönderdıler 6 lıra kargo bedelı odedım ve 1 gunde geldı cıft seslı bu egzoz parcasını cıkarınca ses dahada artıyor ben takıpta kullanmaya karar verdım obur turlu pek hos ses vermıyor yakıta gelınce herzamnkınden 1 1.5 lıtre fazla yaktı tabı hava sartları ve dıp gaz da buna dahıl sımdılık gözlemlerım bunlar pazar bı toplu gezı var ona katılmayı dusunuyorum o da epey uzun yolculuk olcak gıbı ordada sakın kullanım olucagından tam olarak yakıtı olcucem
-
28 Mart 2013, 01:09
berqu adlı üyeden alıntı
bu gun yaklasık 100 km kullandım hep dıp gaz ruzgarda epey kuvvetlıydı 160 tan asagıya ınmedım nerdeyse otabanda gıttım sessızlıge alıskın oldugumdan bıraz tuhaf geldı uzun yolda ama şehır ıcınde gayet başarılı kargoyla gönderdıler 6 lıra kargo bedelı odedım ve 1 gunde geldı cıft seslı bu egzoz parcasını cıkarınca ses dahada artıyor ben takıpta kullanmaya karar verdım obur turlu pek hos ses vermıyor yakıta gelınce herzamnkınden 1 1.5 lıtre fazla yaktı tabı hava sartları ve dıp gaz da buna dahıl sımdılık gözlemlerım bunlar pazar bı toplu gezı var ona katılmayı dusunuyorum o da epey uzun yolculuk olcak gıbı ordada sakın kullanım olucagından tam olarak yakıtı olcucem
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...4895540/detay/
bak aynı egzoz ama burda kazıksal eylem var
-
28 Mart 2013, 01:17
evet aynı egzoz bence sıparıs et kapına gelsın hem daha ucuz nınja 250r a taktırcaksan ozel bı ara boru yaptırman gerekıcek yoksa olmuyor
-
28 Mart 2013, 01:18
berqu adlı üyeden alıntı
Arkadaşım birde resim ekleyiver merak ettim nasıl duruyo bağlantı nasıl oldu acaba.
-
28 Mart 2013, 01:18
berqu adlı üyeden alıntı
evet aynı egzoz bence sıparıs et kapına gelsın hem daha ucuz nınja 250r a taktırcaksan ozel bı ara boru yaptırman gerekıcek yoksa olmuyor
cbr 250 ye taktırcam
ama biraz paraya kıyıp bu tiger modelini almayı dusunuyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...17294107/detay
-
28 Mart 2013, 01:22
karar senın para senın ben aldım sımdılık memnunum daha ılk gunum ılerleyen gunlerde nasıl olcak fak olcakmı kullanıp gorucem foto koyucam en kısa zamnda malum yagıs vardı motor cok kırlı adeta camura batmıs gıbı temızleyıp fotoları paylasıcam
-
28 Mart 2013, 01:24
berqu adlı üyeden alıntı
karar senın para senın ben aldım sımdılık memnunum daha ılk gunum ılerleyen gunlerde nasıl olcak fak olcakmı kullanıp gorucem foto koyucam en kısa zamnda malum yagıs vardı motor cok kırlı adeta camura batmıs gıbı temızleyıp fotoları paylasıcam
fotoları görünce cok daha sağlık bi karar verebilceğim bekliyorum
bu altlerdeki cbr olsun ninja olsun orjinal egzozları niye bu kadar çirkin yapıyorlar anlamıyorum
cbrdeki tam scooter egzozu.sesin ybr 125ten farkı yok
-
28 Mart 2013, 02:39
yenı bır tartısma olsun ıstemıyorm kımse benı yanlıs anlamasın ama sılındır farkı dıyorum ben ona
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
bu arada pazar gunu olucak gezıye katılmak ısteyenlerı beklerız arkadaslar tanısma sohbet ve yol yapmıs olucaz tek nınja benım dıger nınjacıları da yanımızda gormek ısterız =)
İstanbul’ un az biraz ötesinde Karadeniz’e komşu ama aslında bir o kadar da içinde, Sarıyer’e 6 kilometre uzaklıktaki cennet Garipçe Köyü’ne gidiyoruz bu sefer.. .
İstanbul’un 8 köyünden biri olan aynı zamanda Karadeniz'e de olanak sağlayan İstanbul’un yanı başındaki bu balıkçı köyüne gitmesi de vakit geçirmesi de son derece keyifli olacağını düşünüyoruz Cadde34MT olarak.. arkadaşlarla mangal keyfide yapıp güzel enerji depolayacağız..
Gezimizin detayları aşağıdadır.
1. buluşma yeri
Merkez efendi Yeni kapı mevlevihanesi
09.30 buluşma
09.45 mevlevihaneden hareket
http://maps.google.com/maps?hl=tr&ba...d=0CJUBEPwSMAM
2.buluşma yeri
Beşiktaş barbaros hayrettin paşa anıtının önü
10.15 buluşma
10.25 hareket
[ Saatler 1 Saat ileri alınacak herkes dikkat etsin !!! eski saate göre saat 08.30 da mevlevihanede olunacak ]
rota ve yapılacaklar bunlar ılgılenenlere herkesı beklerız =)
-
28 Mart 2013, 14:09
İstanbul avrupa yakası servis önerisi olan var mı?
Motopar Etiler,
Fahri Al Bakırköy,
Daytona Kuruçeşme,
Bu üç servis hakkında görüşü olan veya ustalardan tanıdık olan var mı? Biraz soru sormam da gerekiyor
-
28 Mart 2013, 15:52
ielapoc adlı üyeden alıntı
İstanbul avrupa yakası servis önerisi olan var mı?
Motopar Etiler,
Fahri Al Bakırköy,
Daytona Kuruçeşme,
Bu üç servis hakkında görüşü olan veya ustalardan tanıdık olan var mı? Biraz soru sormam da gerekiyor
Bu cumartesi işin yoksa eğer avrupa yakasında Atatürk oto sanayindeki kendi servisime uğramayı düşünüyorum, sende takıl bana hem tanışmış olursunuz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 90 kullanıcı var. (0 üye ve 90 misafir)
Bu Konudaki Etiketler