Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    fevzikeles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DIVERSION F
    Alıntı KeaSH-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ah bu ninjanın yedek parça fiyatları ah
    aşırı şekilde ninja fanatiğindeyken
    aklım mantık evliliğine gitmeye başladı cbrye
    dostum herşey cebinde biter ama ninja öyle arıza yapacak bir motora benzemiyor 2012 kasımda aldım o zamandan beri kullanıyorum. forumları okuyunca göreceksin burada hiç yolda kadım arıza yaptı bozulacak şöyle böyle yapmaya başladı gibi muhabbetler geçmiyor. ninjanın motor parçaları ucuz ama granaj pahalı. gerçi türkiyede zmoto da pahalı yurt dışından çok uygun fiyatlara bulabiliyorsun .

bizim insanımız müslüman ama aç gözlü 1 alıp 15 satıp kısayoldan köşeyi dönme derdinde. zmotoyu geç diğer parçacılar bile aynı 700 tl olan granaj seti bile burada 1500 tl. ne esnaflığa sığar ne dinimize sığar bu ama yapcak bişey yok

700 tl lik granaj setinde 12 parça var bölünce aslında 60 tl ye geliyor ortalama. 800 1000 tl para çekiyolar adetine
    Yamaha XJ6 Diversion F

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    Alıntı rebelrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru alip evin onune cekeli 5 gun oldu ayni sokakta bir genc arkadas vardi her dakika ara gazi on kaldirma denemeleri ego tatmini hat safhada benim yesil kus geleli evin onunden basini kaldirmadan geciyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------

Hasanim benim eski motora gelip bakali 1 yil olucak yakinda hala karar verme asamasindasin motorcu ruhunu hep boyle forumlarda yasama al bi motor kendini ruzgara birak zevkini yasa
    Hasan değil Kadir
    harbi senin motora gelip bakmıştım biraz pahalı gelmişti
    sonra parayı koydum Ispartada bi yeşil 2008 model vardi
    onu alcaktım adam motor iyi dedi güvendik çıktık yola
    ama motor hurda cıktı.telde 7500 e anlaşmıştım
    yanına gidince adam 6500 e bile vercekti ama motor hurda diye almayıp
    izinli günümün yollarda geçmesinden dolayı ve adamın yalanlarından dolayı motor işini askıya almıştım
    tekrar motor iştahım kabardı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5108153/detay/ bu beyaz var aklımda,bide temiz siyah cbr buldum 2012
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DIVERSION F
    Alıntı KeaSH-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hasan değil Kadir
    harbi senin motora gelip bakmıştım biraz pahalı gelmişti
    sonra parayı koydum Ispartada bi yeşil 2008 model vardi
    onu alcaktım adam motor iyi dedi güvendik çıktık yola
    ama motor hurda cıktı.telde 7500 e anlaşmıştım
    yanına gidince adam 6500 e bile vercekti ama motor hurda diye almayıp
    izinli günümün yollarda geçmesinden dolayı ve adamın yalanlarından dolayı motor işini askıya almıştım
    tekrar motor iştahım kabardı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5108153/detay/ bu beyaz var aklımda,bide temiz siyah cbr buldum 2012
    o motora sendemi baktın bütün cıvatalar sökülüp takılmış hemde defalarca yalama olmuş artık söke taka. kamyoncuyum demişti adam aynı adamdır muhtemelen. orda bidaha öğrenmiştim ucuz etin yahnisi tatlı oluyor!
    Yamaha XJ6 Diversion F

Motosikleti
    Alıntı fevzikeles adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o motora sendemi baktın bütün cıvatalar sökülüp takılmış hemde defalarca yalama olmuş artık söke taka. kamyoncuyum demişti adam aynı adamdır muhtemelen. orda bidaha öğrenmiştim ucuz etin yahnisi tatlı oluyor!
    aynen kel kafalı bi kamyoncu,eğer o motora bakmamış olsaydım şuan bi ninjam olmuş olabilirdi
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DIVERSION F
    bende çok sinir olmuştum adama belki gitmeden önce motor yapıldı falan dese kabillenip gitsen hadi dersin bakar gelirim öyle adamlar insanın ömrünü yiyor.
    Yamaha XJ6 Diversion F

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Neden herkes grenaj fiyatlarından yakınıyor? Diğer parçalar ebay vs temin edilebiliyor ama sadece grenaj seti kafaya takılıyor?
    Grenaj paramparça olmadıkça uygun fiyata neredeyse sıfırı gibi tamir edilebiliyor diye biliyorum, öyle değil mi?
    Tamirden sonra boya rengi tutturmak vs mi yoksa sorun?
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Motosikleti
    bende çok sinir olmuştum adama belki gitmeden önce motor yapıldı falan dese kabillenip gitsen hadi dersin bakar gelirim öyle adamlar insanın ömrünü yiyor.
    boya tamir yok dior ufak tekek cizikler var diyor
    motor onde darbe var,arkaya düşmüş.arka taraf kırık.benzin deposunda bile boya var.çoğu yerinde vida yok.tam hurdaydı

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------

Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden herkes grenaj fiyatlarından yakınıyor? Diğer parçalar ebay vs temin edilebiliyor ama sadece grenaj seti kafaya takılıyor?
    Grenaj paramparça olmadıkça uygun fiyata neredeyse sıfırı gibi tamir edilebiliyor diye biliyorum, öyle değil mi?
    Tamirden sonra boya rengi tutturmak vs mi yoksa sorun?
    kapalı garaj yok,ufak çocuk çok,motoru çekemeyip park halindeyken düşürebilecek çok olunca grenaj takıntı oluyor

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Bahsettiginiz motor aylarca arizali olarak dusuk fiyata sahibinden.com da durdu,
    Sonra bi ara kayboldu, sonra tekrar yapilmis olarak yayinlandi

Motosikleti
    Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsettiginiz motor aylarca arizali olarak dusuk fiyata sahibinden.com da durdu,
    Sonra bi ara kayboldu, sonra tekrar yapilmis olarak yayinlandi
    birisi ucuza alıp ufak tefek tamir sonrası ekmekli bi şekilde satmaya çalışmıştır.
    bende motoru bal-kmaya gidince motor satıcısı arkadaş vardı 6.000 e verseydi.o böyle yapacaktı.toplayıp satacaktı motoru

kakare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    bu gün yolda bi cbr 250 ile karşılaştık ara gazı filan yapıyor yapıyor yolda ışıklarda kalkışda kapıştık 100 150 metre gidebildi yan yana ağzının payını veriverdim. sonradan ilerde gazı saldım geldi diğer ışıklarda konuştuk biraz ninjayı bu kadar beklemiyordum dedi. motora binebilirmiyim dedi buyur bin dedim diğer ışıklardan döndü geldi ne derse beğerniz. hemen ''cbr'ı satıp ninjaya terfi ediyorum'' ! alırken internetten yorumlardan baktım aradaki 2000 bin 3000 bin tl lik farkı kadar bir fark yaratacağını düşünmemiştim ama fikrim tamamen değişti dedi.

adamı motordan ettik iyimi. gerçi bi ninjacı daha kazanmış olduk. böyle ilginç bişey oldu. bu arada pazara da gittim bu gün. honda baktık bi arkadaşa civic onu bakarken haysung gt 250r gördüm ne öle o motor yaa. dışardan ilk izlenimlerim derme çatma bişey yanında r1 vardı ondan daha büyük gözüküyor. ama deponun alt kısmı falan öyle rezalet uyduruk kaydırık bişey. sanki başka motordan alıp monte edilik gibi duruyor. ilk cbr dan önce o motoru alacaktım iyiki almamışım.
    abi gözünü seviyim ne oluyo bakalım die bi sayfaları dolaşıyodum birde ne göreyim yorumlara bak, sataşmalara bak...
    açıkça konuşmak gerekirse senin yaş kaç abi, yorumların sataşmaların ve bu tür laf sokmalarını benim akrabalardan ilkokul çocukları yapıyor...
    bunu yazarken düşündüm şimdi kesin banada laf atar diye ama duramadım işte. Umrumda da değil açıkçası.
    RuzgarSA ve wolrath bunu beğendiler.
    '' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''

sevipalma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaşlar, 2012 250 r ninja siyah sahibiyim sanırım garajda zeminde kullanılan malzemeden ve tekerleklerde orj. değiştirmediğimden dolayı çok çok düşük hızla dönerken yada dönemezken motor yana düştü daha doğrusu ağırlığından dolayı bıraktım yan tarafda grenajda sinyalin orada çatlak oluştu motorun kaskosuda var. Sorum şu motorun grenajı değiştireyimmi ücretsiz olarak yoksa kaynak yapıyorlarmış yukarıda konularda okumuştum hangisini yapmam daha sağlıklı sizce.
    Teşekkür ederim şimdiden yorumlar için

rebelrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ninja 300
    Benim kavrayamadigim nokta ise bu hondacilarin ninja formunda isi ne neden gelip uralarda gocunacak bisiler ariosunuz yorum yapiosunuz anlamiyorum kardesim burasi ninja formu ninja konusulur bede bunu bile bile gelip burda hala afra tafra bu ne boyle satin su cibirlari alin asla gibi bi motor kurtulun su sevmediginiz diygulardan

CirkinKral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NİNJA 250 R
    Arkadaşlar birakin artık şu sidik yarışını bunun kimseye bi faydasi yok sayfanin adindan da anlaşılacağı üzere burasi Ninja 250 R bilgi paylaşım platformu dur ha bu demek değildir ki kardesim siz hondacisiniz yada yamahacisiniz gidin kendi forumunuzda yazin oyle bisey yok arkadaslar sizlerinde bilgilerinden faydalanmak isteriz aramizda gormek bize mutluluk verir ki ninjasini satipta hala burada bizim le beraber olan arkadaşlarimiz var motorsiklet apayrı bi kültürdür bizler yollarda birbirimizi görünce selam verip alırız bundan dolayı bu konuyu burda kapatıp yolumuza bakarsak sevinirim Motorcu tüm dostlarim Tekeriniz Düz Bassin iyi forumlar. .

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------

Benim kavrayamadigim nokta ise bu hondacilarin ninja formunda isi ne neden gelip uralarda gocunacak bisiler ariosunuz yorum yapiosunuz anlamiyorum kardesim burasi ninja formu ninja konusulur bede bunu bile bile gelip burda hala afra tafra bu ne boyle satin su cibirlari alin asla gibi bi motor kurtulun su sevmediginiz diygulardan
    Su olayi tatliya baglayip NINJAMIZA baksak daha hayw olmazmi ninjadasim :-D
    Shrieker bunu beğendi.

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Alıntı sevipalma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, 2012 250 r ninja siyah sahibiyim sanırım garajda zeminde kullanılan malzemeden ve tekerleklerde orj. değiştirmediğimden dolayı çok çok düşük hızla dönerken yada dönemezken motor yana düştü daha doğrusu ağırlığından dolayı bıraktım yan tarafda grenajda sinyalin orada çatlak oluştu motorun kaskosuda var. Sorum şu motorun grenajı değiştireyimmi ücretsiz olarak yoksa kaynak yapıyorlarmış yukarıda konularda okumuştum hangisini yapmam daha sağlıklı sizce.
    Geçmiş olsun, kasko varsa sıfırıyla değiştirirlerse ben olsam değiştiririm parçanın bedeli 1.050 TL. Aynı olay benimde başıma geldi. Cumartesi günü grenajı söktüm tamirciye götürecektim sinyalı sökünce kırılan parça yerine şak diye oturdu bende arkadan havya ile kırılan yerleri kaynaştırdım. Hiç belli olmyor. Sinyalde amma sağlammış kardeşim hiç hasar almamış.
    Kırılan yer

Yerine oturttuktan sonraki hali
    ibopaşa bunu beğendi.

CirkinKral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NİNJA 250 R
    Geçmiş olsun dostum yapanin eline sağlık güzel iscilik çıkarmış

Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, kasko varsa sıfırıyla değiştirirlerse ben olsam değiştiririm parçanın bedeli 1.050 TL. Aynı olay benimde başıma geldi. Cumartesi günü grenajı söktüm tamirciye götürecektim sinyalı sökünce kırılan parça yerine şak diye oturdu bende arkadan havya ile kırılan yerleri kaynaştırdım. Hiç belli olmyor. Sinyalde amma sağlammış kardeşim hiç hasar almamış.
    Kırılan yer
    http://b1303.hizliresim.com/17/c/kyjxw.jpg
    Yerine oturttuktan sonraki hali
    http://b1303.hizliresim.com/17/c/kyjy7.jpg

Geçmiş olsun kardeşim Aynı yerden çatladı benimkide sinyalde tık yok kapağı çıktı düzeldi o kıralıydı iyiydi Grenaj değiştirsem bir türlü değiştirmesem ayrı türlü, değiştirince malum ülkemizde motor yan yattı patladı çatladı oluyor değiştirmesen ayrı bir dert bende bilemedim ondan fikir alıyım dedim

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Geçmiş olsun kardeşim Aynı yerden çatladı benimkide sinyalde tık yok kapağı çıktı düzeldi o kıralıydı iyiydi Grenaj değiştirsem bir türlü değiştirmesem ayrı türlü, değiştirince malum ülkemizde motor yan yattı patladı çatladı oluyor değiştirmesen ayrı bir dert bende bilemedim ondan fikir alıyım dedim
    Kaskoyu kaça yaptırdınız acaba. Motor bu yan yatma bir şey değil Allah daha beterini vermesin. Anladım ben seni motorun değeri düşer falan diye tereddüttesin. Boş ver arkadaş kaskom olsaydı dakika düşünmezdim. Biz motorlara binelim motorlar bize değil.

Kaskoyu 1650 tl yaptırmış 9.ay 2012 de. Haklısın allah beterinden saklasın herkes için

Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DIVERSION F
    geçmiş olsun kardeş 1650 tl kasgoya verdiysen bence git sıfırıyla değiştir hiç olmasa boşuna yaptırmamış olursun kasgoyu.
    Yamaha XJ6 Diversion F

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    algıda secıcı mısın kardesım? bak yukarıda ne yazdık?
    cbr'a bok atıldıgı ıcın gelıp cevap verdık dedık!!!
    yanı bızden kımse buraya gelıp cbr dan bahsetmedı.ama sızın aranızdakı bazı zıhnısınırler durup dururken sacmalıyor,hatta abartıp bızım baslıgımızda dahı bok atmalarına devam edıyor.

bak madem gorme yetenegın cok zayıf.3 mesaj yukarıdakı gırdıye bakalım...tıpın bırı hıcbısey olmamıs gıbı , gunler oncesınde ortalıgı karıstıran sureklı honda ve hyosunga bok atan mesajlarına bır yenısını daha eklemıs..asagıya koydum sımdı bulmayı beceremezsın dıye...baktın mı asagıya?
    sımdı soyle bakalım kım,neyden,kımden gocunuyor? burası kımın forumu? burada ne konusuluyor?
    cbr forumuna gır bakalım bır adet nınja ıle ılgılı durup dururken gırdı bulabılecek mısın?
    bulamazsın!!! sımdı tukurdugunu yaladıktan sonra ılerleyebılırsın kardesım.afıyet olsun...

bu gün yolda bi cbr 250 ile karşılaştık ara gazı filan yapıyor yapıyor yolda ışıklarda kalkışda kapıştık 100 150 metre gidebildi yan yana ağzının payını veriverdim. sonradan ilerde gazı saldım geldi diğer ışıklarda konuştuk biraz ninjayı bu kadar beklemiyordum dedi. motora binebilirmiyim dedi buyur bin dedim diğer ışıklardan döndü geldi ne derse beğerniz. hemen ''cbr'ı satıp ninjaya terfi ediyorum'' ! alırken internetten yorumlardan baktım aradaki 2000 bin 3000 bin tl lik farkı kadar bir fark yaratacağını düşünmemiştim ama fikrim tamamen değişti dedi.
    adamı motordan ettik iyimi. gerçi bi ninjacı daha kazanmış olduk. böyle ilginç bişey oldu. bu arada pazara da gittim bu gün. honda baktık bi arkadaşa civic onu bakarken haysung gt 250r gördüm ne öle o motor yaa. dışardan ilk izlenimlerim derme çatma bişey yanında r1 vardı ondan daha büyük gözüküyor. ama deponun alt kısmı falan öyle rezalet uyduruk kaydırık bişey. sanki başka motordan alıp monte edilik gibi duruyor. ilk cbr dan önce o motoru alacaktım iyiki almamışım.

Alıntı kakare adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi gözünü seviyim ne oluyo bakalım die bi sayfaları dolaşıyodum birde ne göreyim yorumlara bak, sataşmalara bak...
    açıkça konuşmak gerekirse senin yaş kaç abi, yorumların sataşmaların ve bu tür laf sokmalarını benim akrabalardan ilkokul çocukları yapıyor...
    bunu yazarken düşündüm şimdi kesin banada laf atar diye ama duramadım işte. Umrumda da değil açıkçası.
    kimlikteki yasını bılmem de , beyın yası <3 maalesef...

nınja ıyı & guzel motor ama kullanıcı profılı maalesef agır apaçi olarak olusmakta ınsanların gözunde...
    kakare, RuzgarSA, chemical ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler