Murat ver ben tokura takims enin egzozu
Murat ver ben tokura takims enin egzozu
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Hosbulduk abi valla ben de ozledim Yok tip doktoru degil, muhendisim ben ;) Universitede hocayim zaten title eklenmis oldu
Hosbulduk Abi satiyor simdi 636 siparisi verdi ;) Ama 12,000 istiyor, o nedenle haber vermedim. 3,000km yapmis su an 8,500'de motor. Eklenen, cikan bi sey yok ;)
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
inşallah hepsıne katılmak ısterım özellıkle canakkale gezısı cok ıyı olur uzun yol gezılerını cok severım =)
bu da benim sattığım ninja .yeni sahibi daha da olayı abartmış full bodykit takoz radyator koruma mono kapak ilaveleri yapmış , motor fena olmuş .r6 nın yanına alasım geldi
Tebrik ederim parkboy.benim bıraktığım yerden iyi devam etmiş....
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
....;"ÖLÜM" Gaz ı basan El de,"HAYAT" Gidonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise; ÖLümüne Basıp Hayata TuTunMaktır..
Nereden aldığının bir önemi yok zaten marka kapalı kutu. Ben Motül kullanmanı öneririm. +1 beygir eklediği söyleniyor. Bende kullanıyordum,hakikaten vites geçişlerini rahatlatıyor. Ninjalar için 2 tipi var. Racing tiplisini almanı öneririm,özellikle zincirde beyaz bir tabaka bıraktığından hem yağın ömtünü kolaylıkla takip ediyorsun,hemde yağ zincire yapıştığından sağa sola jantlara damlama olmuyor. Pisliği olmuyor. Benim önerim motül zincir yağı. Yıkama için biryer öneremiycem zira kendi işimi kendim hallederim. Temiz biyer bulamazsan getir bana ben yıkar cilalar yağlar veririm motorunu sana 20 liranı alırım ama söyliyim yeni motor için para biriktiriyorum :D
Arkadaşlar Ninja'mı sattığım için boşa çıkan Kappa TK711 çantamı da satışa çıkardım. İlgilenen olursa:
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...14766681/detay
Nisan gibi yeni makinam gelicek. Ozamana kadar satamazsan ben ilgilenirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------
Gidon değiştiren olmadı bizden bildiğim kadarıyla. Yapsa yapsa anca ejolver - uğur yapmıştır ama ondanda emin değilim. Şahsi fikrim bana pek estetik gelmedi. Üstündeki orjinalinin renkleri daha güzel ve uyumlu.
Alçak gidon daha çok yorar. Zewk meslesi. Almayı düşünüyorsan da renk seceneklerini gözden geçirmeni öneririm. Cırtlak olmayan soft sarılardan secmen guzel olabilir. Aynı renk manetlerle ve belki de yağdanlık değişimiyle filan guzel bir konsept yakalarsın.
Yağ konusundaki tavsiyelerin için teşekkürler. Yıkama için bomontide deruchi yıkamaya gittim forumdan bulmuştum tavsiye edenleri.Bende memnun kaldım. Bu sefer bayagı bi kirliydi ve evde onu halledecek ekipmanım olmadığı için götürdüm. Teklifin için tşekkürler motor almak için katkımız olursa seviniriz. tekeriniz düz bassın iyi gunler...
kawasaki ninja 250r arayanlara ejlover'in motoru satılığa çıkmış
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14810955/detay
arkadaşlar merhaba 1 sene kadar apachi 150 kullandıktan sonra 3 gün önce ninja 250r aldım çok süper. benim sorum aldığım makinada plaka iptali yapılmış plaka f1 çakarın birazda arkasında kalıyor ve nerdeyse görünmüyor polisle sorun yaşarmıyım yada f1 çıkartmalımıyım yada plakanın yerini değiştirebileceğim bi yer varmı daha diplere doğru falan. eksozu akropovic polisler sorun ediyormu bu eksoza bide bugün yarın servisine gidip yağını suyunu filtrelerine balatalarına falan bi baktıracam değişmesi gerektiğini söylerse değiştirtecem adanada yada mersinde önereceğiniz servis yada bi usta varsa çok iyi olur. garantisi devam ediyordur ama eksoz değişmiş falan gararanti kapsamı dışına çıkarmı bilmiyorum zaten garanti belgeside yok. yağını filtrelerini bujilerini balatalarını değiştirsem bana kaça patlar serviste, dışarda kaça patlar yada servise git için rahat olsunmu dersiniz. kawasakim 12.000 km de 2011 model ve adanada yaşıyorum önerileriniz yardımlarınız için simdiden teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)