bizde replika yok aga) ruhsata gerek yok
tutturamazsan çöldeki bedeviyi kurtarmış olursun,
....;"ÖLÜM" Gaz ı basan El de,"HAYAT" Gidonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise; ÖLümüne Basıp Hayata TuTunMaktır..
en güzeli sapan. Alacan taşı yerden ayının alnının çatısına indirecen. Seriye aldınmı dakikada atış hızı yol=hız/zaman formülüne göre bilek hareketi ve yerden taşı alma hızınla doğru orantılı... )
Oktay baba "bizde replika yok derken" bana mı gideriniz olm Bana getirtmeyin 44 lüğü memleketten dağılın uleennnn
Uğur şimdiye kadar avına gidip vurduğum en büyük şey domuz oldu.. Gene vurmazdım igne hayvanı ama en sevdiğim köpeğimi talan etti sakat bıraktı :(
Murat eline de çalı çırpı al ordan karga kovamalaya gidersin Bu ne la böyle forumda kan gövdeyi götürmüş
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Abi çok film izliyoruz Hep şiddet hep şiddet Amerikanın oyunları bunlar Bizi kötü yola sürüklüyor
Murat abi taş sapan almış, sen desen tam tehlike, Uğur abi pusuda Ben desen anca sinek öldürürüm Gece delirtiyorlar adamı dersin ki benim oda F1 pisti. Bir geçiyorlar kulağımın yanından vıızzzzzzzzzzzzzzz diye uzayıp gidiyolar Akrep takılı olsa gerek
Kardeş izim kızanlar tüfeğe tabancaya vermişler kendilerini arada senin soru kaynamış
Ben cevaplıyorum şimdi sorunu.. Sıkıntı yok.. Alacaksın, rodajını düzgün yapacaksın, Uzun seneler binersin diye düşünüyorum.. Tek dezavantajın artçıyla bineceksen artçın için sıkıntı olabilir, birde lastikleri değiştirirsen iyi olur o kadar.. Sorunsuz makinadır 250R.. 300R için sana şimdiden kimse birşey diyemez ama kawanın kötü makina yapacağını sanmam...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
vay cibiliyetsizler.. Kardeş alacaksın bir sniper geçenleri teker teker indirip motorları garaja atacan masrafsız misss gibi sniper ı nerden bulacağım dersen onuda sen bilecen herşeyi bilememki
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Yok hocam, aldıysanız siz açın .
uğur abi At değilde R1 Avrat silah olsa )
bende silah olaydı hadi ava gidelim diye etkinlik yaratırdım ama yaratmıyorum. birincisi silahım yok , ikincisi kürşatın diline düşüyorum sonra etkinlik böceği diye. Kürşat bey saolsun sanki elinde örgü şiş ewde nakış yapıyor ewde durduğu yok ben gezelim diyince adımız çıkıyor )
olm haksızmıyım len benim normalde haftasonu yaptıgım kilometre en fazla 50 seni bir arıyorum izmittesin bir arıyorum bursa yolundasın otur iki dakka oturduğun yerde..
Can dokumacı falan değilde ona daha çok giydirmeci diyelim biz
ninja 300 ikinci ele düşmüş bile
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01803240/detay
no pain, no gain ...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)