Bu arada kusura bakma Oktay abi(ccman) isimleri karistirdim,Kursat(dreamkiller)yazmisim yanlislikla :/
Yarin gelirseniz sapancadayim bende kabul ederseniz gelirim
Bu arada kusura bakma Oktay abi(ccman) isimleri karistirdim,Kursat(dreamkiller)yazmisim yanlislikla :/
Yarin gelirseniz sapancadayim bende kabul ederseniz gelirim
sapanca özkum tesisleri var o cıvarda küçük sahil gibi bi yer var.saat 12 gibi orada olma niyetim var.
Uğur geçmiş olsun ;) sağlık olsun birader ben daha sezon sonuna kadar gidecek çok yer bulurum sana kısmet
Murat gelirsen zaten telefonum var sende ;)
ben yine de telefon vereyim:0532 241 4202
ben hatunla geleceğim eş veya kız arkadaşlarınızla da gelebilirsiniz.yoksa da SAP ta gelebilirsiniz sorun yok ;)
Kerem sen orada yaşıyorsun zaten yeri anladın ,sahil e giderken bir köprü altından geçeceksiniz aklınızda olsun zaten özkum dedinizmi herkez tarif eder sahili.tabelada var sahil diye.
Uploaded with ImageShack.us
....;"ÖLÜM" Gaz ı basan El de,"HAYAT" Gidonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise; ÖLümüne Basıp Hayata TuTunMaktır..
Evet sapanca sahilinin sonu bizim evede yakin orasi
Bulamam diyen varsa telefonum 05332758741
Otoban giselerinin ordan veya herhangi bir yerden size yolu gosterebilirim
@Kerem
Abicim kismet bosver, hayirli ugurlu olsun. Kazasiz gunlerde kullanmani dilerim
@Oktay Abi
Abicim benim yerime de keyfini cikarin Onumuzdeki sezon bol bol telafi edicez
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
[QUOTE=ejlover;2826550]@Kerem
Abicim kismet bosver, hayirli ugurlu olsun. Kazasiz gunlerde kullanmani dilerim
Tesekkurler Ugur abi,gec oldu ama seninde R1 in hayirli olsun iyi gunlerde kullanmani dilerim
@Kerem
Kardeşim hoş geldin aramıza Kalıcı olman dileğiyle...
İstanbul'daysan buluşalım benimde yaşım 18 Ama motorum yok bak söyliyim
Bugünkü buluşmadan bir kaç foto atıyım. Yaklaşık 600km yol yaptım 8000 devirden aşağı düşmedim yaklaşık olarak 100 kmde 4,1 lt falan yaktı.
güzel bir gündü.gelen arkadaşlara teşekkürler.
....;"ÖLÜM" Gaz ı basan El de,"HAYAT" Gidonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise; ÖLümüne Basıp Hayata TuTunMaktır..
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
@schmarık
Hosbulduk,İzmitteyim kardesim ben ama İstanbula gelirsem görüsürüz motorda sıkıntı degıl hallederiz
Bi nazar boncuğu takamadım daha ama herkes balatalarımdan gelen gıcırtıyı duyunca kafasını ceviriyo nazar bozanım o suanlık;)
@ejlover
İnsallah ama R1 fazla bana ama ilerde bi R6 dusunurum ;)
@enginar
Fotolar guzelde karelerin hepsinde görünmüsüm nerdeysebendekileri atamadım bi türlü:/
@ccman
Benim içinde güzel bi gündü ,evdekilerede dersaneye biraz geç giderim demistim göya
Özellikle o doğandan inen kız ve araplar
Kerem
doğandan inen ve motorlarla ilgili saçmalayan kızdan sonra gelen 2 tip daha eğlenceliydi,adamlar yeşil ninjayı daha çok beğendiler benimkine bakmadılar bile
ayrıca siz bir de araplar ile resimde çektirmişsiniz şimdi hatun söyledi koptum.
dersaneyede giderken benzin bitti anne dersin olur biter harçlığa zam istersin ;)
@Uğur
bence "hakkını vermişsin motorun" ;) Aslan beslemek kolay değil
bende de gün ortalaması 7.1 lt/100km 150-250 km/h (artçım ile)
dönüş yolu rezaletti dilovası gebze arası otoban kapalı E5 e vermişler trafik felçti.aradan kapıdan köşeden emniyetten geldim ama giderken yolu buldummu kapattim gittim.dönüşte 170 km yaptım daha işik yanmadı.ama eli kulağındadır.Gebze den sonra gişelere kadar da ML430 ,C5 ,A5,ve diğerleri ile billur geçtim.
sonuç olarak gün güzel geçti,enginar taa Bandırma dan (270 km)geldi ...Kerem de dersaneyi kırdı ...bende güzel bir gözleme yedim sapanca gölüne karşı.Maksat muhabbet araç olan motosiklet ti ;) 7500 km bitti hayırlı olsun
Haftaya TEKİRDAĞ a gider.bi köfte yer döner kısmet olursa.belki de Malkara ya uzarım orada bir dostum var.sağlam olun sağlam kalın;)
saygılar
sezon bitimi geldi bizim sayfa etkinlikte yeni yeni coştu sonbahar coşkusu))
Kolay kolay bulunan bir model değil ama çekici bir yanıda pek yok diyebilirim
Vay vay vay fotolara bak fotolara.. Dostum kerem öncelikle hoşgeldin sende.. Ben ninja mesaisine ara verdim şimdilik beyaz eşşekle takılıyorum.. Oktay baba sapancaya gelemedim ama üzüldüm keşke gelebilseydim bak aklım kaldı şimdi.. Artık eşşekten inip ata binmeyi beklediğim önümüzdeki sezon sapancaya çadıra gideriz..
Uğur ben gitmedim pek birşey kaçırmadığın doğrudur poahahah bensiz gezinin tadımı olur be yaa!!!!!! birde LS2 nin open face kaskını aldım olm conconlar gibi dolasıyorum beyaz eşşekle kadıkoy ve civarında.. bu arada oktay bi ara bir araya gelip konuşacağımız mevzuları konuşalım kardeşim..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)