cbr 250 nin oturuş pozisyonunda başka benzeyen bir oturuş pozisyonun da ss yok
cogu kişi ss demiyor sport touring deniyor cbr 250 ye
Ninja 250 tam bir ss
ama z moto varken alınmaz kawasaki
ninja 250 nin arka amortisoru 1500 tl
# motosikletle.blogspot
Tsubasa bunu AEAdeki incelemeden duymadın di mi?
bi de herkesin 5000den sonra arka amortisörü mü patlıyor ki ya? böyle bi yanılgı var özellikle sormuştum onun için geçen sayfada bunları
bilmek: bilimsel şekilde açıklamış ama şu videodan belli ki Barkın B. 1.83 oldugunu söylemişti ve bariz tüpçü oturuşuna yakın bir oturuş var isterseniz iki videoyu kıyaslayın
http://www.youtube.com/watch?v=o2RNBkYkTN8#t=3m24s
http://www.youtube.com/watch?v=RkEJcBIFW6E#t=26m15s
Bide yorum yapmadan önce hangi motor ne tiptedir bunu bilmek gerekir.
Yukarıdaki motor türleri sport touring dir.Sportif eğlence gezme-turlama motoru, yarış motoru ss değil.
Aprilia RS 250 GP Nº1
Herkese merhaba. forumda yeniyim. Yaklaşık 1 senedir ybr125 kullanıcısıyım. Ve artık yavaştan supersport modellere geçmek istiyorum. Ve 250'lik bi makine almayı düşünüyorum. Gönlüm ninja'dan yana. Motoru kullananlar pişman değil gördüğüm kadarıyla. Benimde kötü olduğundan şüphem yok. Yalnız arkadaşlar benim boy 196cm. bu motor altımda küçük mü kalır sizce. Rahat edebilirmiyim üstünde Yaşadığım yerde hiç ninja yok gidip bakamıyorum. Cok kafamı karıştıran bi husus. Yardım ederseniz sevinirim.
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
kawasakiyi çok araştırmadım deneyemedim ama kendim 2. olarak gt250r kullanıyorum, ilki 2010 model 2. el almıştım memnun kaldım sonra gittim 0 km 2012 aldım yani seçenek olarak inceleyip araştırmanı önerebilirim... boyun fazla olduğundan rahatsızlık yaşamazsın bende boy 1.80 sıkıntı çekmiyorum kullanırken... yine de kendince araştırıp kararını kendin ver daha doğru olur
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
ninjanın arka amortisörü 1500 liraymış,ya görende zanneder ki günde 2 defa amortisör kırıyoruz,ben hayatımda bukadar saçma birşey duymadım.ayrıca ninja cbr hyosung falan ss olsa ne olur olmasa ne olur,sonuç olarak 250 cc lik motordan nekdar ss olur ki ? anlaşılan burdaki bazı arkadaşlar bu motorların görüntüsü kadar hızllı gidebileceğine inanıyorlar,ama dikkat edin de 600 lük gibi gitmeye çalışırken 600 lük gibi duramayabilirsiniz
ninja cbr ve hyosungun fiyatları birbirine yakın,en fazla bin lira fark eder,bin lira fazladan vermek istemeyen de 2. el alır,çamur at izi kalsın yapmayalım lütfen
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
Adamlar rodajını bitirmiş top speed videolarına bile başlamışlar. Siz hala gelecek gelmiyecek yok 250 cc gelecek yok 300 cc gelecek. Kaç para olacak.
http://www.youtube.com/watch?v=27oZJeNZo3U
Hondaaaaaaaa
170 yaptı............................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ara sıra aratıyorum yeni video geliyor mu diye ama bu taylandlılar da korelilerden beter bi millet ingilizce diye bişe yok bi egzost sormak için foruma üye olup konuya mesaj yazdım sitenin admini cevapladı vekilen..saçma sapan da bi alfabe aman yarabbi..
yalnız rodajı bitirmemiş ki 360km yazıyo ekranda?
ne rodaji? yillardir diyorum rodaj falan hikaye ben aldim, ayni gun dip gaz, buralarda rodaj yapan yok, cokta rahat 50.000-100.000kmler goruluyor, dediginiz gibi alfabe bir dert, konusmasi bir baska dert honda de anlamiyor adam illa ciyakliycan hondaaaaaaaaaa diye o zaman yeni kasa ninja 250likler asyaya, 300lukler once amerika sonra avrupa ve dolayisi ile turkiyeye
O zaman z moto haklı çıktı.Fiyatınında 14-15 bin olacağını söyledi.O paraya nasıl satacaklar anlamıyorum.Yeni 300cc ninjanın kasası buysa
hiç hoş değil bence.şuanki kasa daha güzel
300cc maalesef dogru ama kasa resmi henuz yok, onlar photoshop, hatta ninja300 uretimi Taylandda yapilacak, burada da bilgisi verildi, 250likler sadece asyaya, z-moto hakli cikti, hic inanmamistim ama yanilmisim adamlara o kadar laf ettim
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)