forum da kıyamet kopmuş,katılımcı sayısı tavan yapmış...
yazılanları okudum herkes kendince haklı ;eski kasa alanların elinde kaldı yenisi çıktı çok afilli olmuş şu bu güzel falan filan ....DA !
motosiklet bir tutkudur,kasa değişecek diye şahsen o tutkudan kendimi bu sezon binmeyeyim seneye yeni kasası çıkıyor diye kısıtlayamam.şimdiden başlamış bu sezon motorunu alanlar ahh vahh etmeye.ya bu sezon biniyorsunuz zaten elinizdeki motor seneye çöpe mi gidecek ? ya da parayı sokağa mı attınızda bu hayflanmalar.bırakın arkadaşlar o bu şu cıkacakmış diye kendinize dert yapmayı.birazdan dışarı cıksanız yine o şu an ve sizin olan motorlara bineceksiniz.sizin gibi arkanızdan gelen yeni arkadaşlara devredeksiniz motorları bu çark hep böyle döner durur.zeten bu motordan sonra sizin 250cc ile işiniz olmayacak ki ! bırakın arkadan gelenler düşünsün...
hele bir motor çıksın bir kullanıcıları binsin test etsin görüşlerini yazsın burda,denenmemiş olan hep riskli olandır.honda nın 250 lik tek silindir modeli modeli yeni çıktı hatırlayın ben bile merak etmiştim motoru tek silindir şu bu falan filan derken dedim hoopp bi dur bakalım bi motor çıksın 1 sezon yol yapsın TR de kimler memnun kimler değil ,kronik bir sorunu varmıdır.görmek lazım.bu da size en az 1 sezon geçti demektir bunları öğrenmek için kaldınız (bu sezon daha bitmedi) 2 sezon sonrasına,neymiş efendim yeni kasa çıkmış ben ona binmeyi bekliycem =2 sezon..... ya da çıktığı gibi gidip ilk alan (sonradan)kurban -KEK lerden olacağım , ilk ben bu motorun eksik ya da iyi yanlarını yaşayarak öğreneceğim deyip alacaksın ! hangisi riskli ? yıllardır sağlamlık konusunda kullanıcısını hiç üzmeyen kullandığın motor mu ? yoksa resimlerine aşık olduğun huyunu suyunu bilmediğin bir motor mu ? yedek parçası da daha çıkacak....
tutkularını,motor sevdanı erteleyebilecekmisin ? sen hangisini seçeceksin ?
resimleri görüp 2 dakikada motorlarınızı tü kaka yaptınız..bu motor çıkacak TR yollarında en az 10000 km gidecek,ak göz kara göz belli olacak.
denenmemişi denemem (şahsi fikrim).....seneye kim öle kim kala,birazda gününüzü yaşayın derim.
saygılar