Kisa zamanda 250 cc katagorisinin bu kadar canlanmasi cok iyi oldu Genel anlamda boylece daha bilincli motorcular yetisicek sonraki yillarda kanimca
Arkadaşlar bu yeni model tr biraz zor gelir. Gelse bile fiyatı zannetmiyorum 15 bin den aşşağı olsun. Kimsede gidipte 15 bin vermez 250 cc makinaya .
Hondaaaaaaaa
ah o alper ah ,ben yatıyorum gelme faceye
arkadaslar biraz inceledimde eger sitedeki diğer ürünlere de bakarsanız kawasaki zx 10R da yenilenmiş. ve enfes olmuş. Er 6f de harika. Fakat kawasaki.com ve kawasaki.com.tr de bu ürünler şuan yok. Ben açıkçası kuşkuyla yaklaşıyorum. Acaba ürünleri bu yıl tüm dünya pazarına sokarlarmı yoksa belli noktalara mı satışı yapılır? Çünkü depolarındaki ürünleride satmak isteyeceklerdir. Orda dikkat ederseniz ninja 400 de var. Ama biz bitek ninja 400 ü fotolardan iç geçirerek tanıyoruz. Biz biliyorsunuz ülke olarak biliyorsunuz motosiklet konusunda şanslı değiliz. Tüm sınıfların cc lerin satışı olmadığı gibi renkleri bile gelmiyor ülkemize. Mesela ben lacivert bir ninjam olmasını çok isterdim. ABD de veya Yunanda sanıyorum var fakat TR de yok. Uzun lafın kısası makinaları ağzımın suyu akarak baktım fotoğraflarına , ama bu yavrular bize gelirmi Türkiye piyasasına sokulurmu, sokulursa Vergide bize nekadar sokarlar ve kaça girer o motor bize bilemiyorum. Bekleyip göreceğiz... O yüzden satıcam diye telaşe etmesek belki daha iyi olur. Yeni alan motorcu kardeşlerimizinde hevesi kursağında kalmasın. Gönül rahatlığı ile heveslerini alsınlar ... Ben de olaya '' birde böyle bir pencere var arkadaşlar burdanda bir bakın '' derim. Ona göre karar verin. Lap diye satmayın. Gelmezse bize sattığınıza da üzülür eldeki bulgurdan da olabilirsiniz pirinç derken...
Herkeze kazasız belasız sürüşler...
murat kardeşim haklı olduğun yanlar var elbet ama...
Ama sı şu ki; zx10r piyasada.. Bir yıldan bu zamandır bütün dünya ile birlikte bizde de satılmakta.. ikinci olarak, ülkemizde 250 cc üzeri motorlu taşıtlara ekstra %38 ötv uygulandığından 250 cc piyasası almış yürümüş durumda.. Şimdi yeni 250R bütün dünya ile birlikte eminim ki ülkemizde de satılmaya başlanacaktır nedeni ise kawasaki zannetmiyorumki amerika pazarı için bu makinayı türkiye pazarı için kullandığımız kasayı üretsin. Renk ayrı konu.. er4f yani ninja 400 'ün ülkemize gelmemesi sadece z moto nun insiyatifindedir, ama eminimki er4f getirirlerse zaten kısıtlı türkiye motosiklet piyasasındaki er6f in pazarından fena çalacaklardır ve bu durum ne z moto nun ne kawasaki global in işine gelmez.. yani diğer rakiplerden pazar almak isteyen firmalar kendi pazarlarını bölmek istemezler..
ben dün ilk görüşte bir fena oldum bu makinayı görünce ama anlık heves ateş geçince düşündüm de.. Benim motorumdan inip bu motora binersem sadece şekline şemaline aşık olup almış olurum.. Performans olarak bilgi vermemişler. Muhtemelen aynıdır diye düşünmekteyim. çok yakışıklı evet ama birde şöyle bir durum var ki; 13.000 lirası olan arkadaşlar gider bu motoru alırlar, 8000 lirası olanlar bizimkileri alırlar.. Arada ki fark %35 ve Türkiye şartları için iyi bir para Rio biz gene er6f e bakalım aga bu cancan lı makina bizi bozar
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
Ati sen gelmeyeceğine ne kadar eminsen ben geleceğine o kadar eminim fiyatı değişmez zannımca.. belki 1000 TL civarı oynar
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------
[QUOTE=ibopaşa;2763429]vuu şekil yapmışın ibo güzel olmuş eline sağlık..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
ha bu motor en çok cıbırcıları bozar aga birde yezefe125 fırfırcıları adam gibi 250 lik yapmış kawa ne diyelim..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Kürşat abi inşallah dediğin gibi olur. 1000 tl denb fazla oynar gibime geliyor abs muhabbeti falan var tasarım da biraz gelişmiş detay çok. Göstergede ve egzozda çığır aşılmış en önemlisi Bunun fiyatı bayabi tuzlu olur zannımca Beyaz rengi çok hoşuma gitti.
Hondaaaaaaaa
Bakıyorumda bi hüzün kaplamış başlığı 2013 Ninjadadaki güncellemeleri tercüme etmeye kalksam yarım saatimi alır.Şu kadarını söyleyeyim motoru baştan aşağı yapmışlar.Olay sadece yeni giysi ile grenajlar değil.Şase,blog,süspansiyon vs. birde daha güçlü olacak diyolar fakat bazı verilerde hala 32hp olarak gözüküyor.Dahada güçlü olursa 0-180kmh ı bir nefeste çıkan, vergisi ,yakıtı düşük,iyi görünümlü ve kaliteli bir motosikletten bahsediyoruz ki ülkeye giriş fiyatıda 250cc fiyatında olursa, ortalık sallanır!
http://www.motorcycle-usa.com/630/13...-Revealed.aspx
Bu motor gelirse kullanıcı başlığı farklı olmalı.Şuanki ninja 250den geriye birşey kalmamış çünkü )
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
yanlış bakıyorsun hüzün falan yok dostum.. buradaki arkadaşların çoğu zaten yakın tarihte cc yükselteceği için sıkıntı yok para kaybedilir hiç problem degil.. yeni 250R da performans konusuna gelince, yenilenmiş silindir ve kranklardan bahsedilmiş ama genelde mevcut motor blogu üzerinde bazı değişiklikler yapılmış, amaç ise düşük ve orta devirlerde torku arttırıp daha verimli bir kuıllanım sağlayabilmek bence.. Bu sayede cıbırcıların kalkışta yeriz iddalarını ortadan kaldırmak istemiş kawa.. Zaten beygir gücünde çok bir değşiklik olacağını sanmıyorum yurt dışındaki ülkelerde başlangıç ehliyetlerini alanlar için 35 HP sınırlaması var diye biliyorum (yanlışsa düzeltin lütfen) bu yüzden bu cc lerde hedef kitle bu insanlar olduğundan bence kawa fazladan 10 tane sütçü beygiri eklemez bu motora..
genel başlıkta arkadaşlardan biri yamaha 300 lük motor üstünde çalışıyor demiş ama ülkemizde o tutmaz .. %38 i yapıştırırlar adamın totosuna
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Arkadaşlar yalnız 400cc kawasaki yani ER-4f diye bir model yok, asparagas fantazi dünyası geniş sitelerin uydurması, YZF-R2(250cc) gibi bir uydurma...yani böyle bir model varda bize gelmiyor gibi bir düşünceye kapılmayın
Kawasakinin resmi sitesinde asla böyle bir model yer almadı
Inazuma yı bekliyodum sanırım kawasakiyi beklicem en uyuz olduğum motora aşık oldum inanmıyorum harika olmuş özelllikle gösterge den kaybediyordu iveco tarzından vaz geçmiş olmalı
www.erkakurye.com
2013 te gelecek olan modeli yeni gördüm resmen aşık oldum, inazuma düşünüyordum, aklım kawa ya kaydı artık
Ninjanin sifir fiyatını Smdi ucuzlatip eldeki stoğu bitirmek isteyecektir .
Türkiyeye fuarda gösterip Hemen ardından da satışı baslayacaktir ..
Alacak ve satacak arkadaşlara kendilerine göre bi strateji çizmelerini öneririm.
Bende gidip sorduğum da yeni kasa cikicak bekle gözüm dedi satıcı .
Bende kulaktan dolma diye pek bi inanmadım
Açıkçası ninja hiç hoşuma gitmemisti .
Yzf r 125 almak istiyordum fakat o da para olarak fazlaydı
Cvazgecmek zorunda kaldım
Alsaydım Smdi sıkıntı dan komaya girerdiM
Çünkü yeni kasa r 1 gbi olmuş
2013 modeli alınmaz bunun. fazla güzel olmuş çalınır elde kalmaz bu
forum da kıyamet kopmuş,katılımcı sayısı tavan yapmış...
yazılanları okudum herkes kendince haklı ;eski kasa alanların elinde kaldı yenisi çıktı çok afilli olmuş şu bu güzel falan filan ....DA !
motosiklet bir tutkudur,kasa değişecek diye şahsen o tutkudan kendimi bu sezon binmeyeyim seneye yeni kasası çıkıyor diye kısıtlayamam.şimdiden başlamış bu sezon motorunu alanlar ahh vahh etmeye.ya bu sezon biniyorsunuz zaten elinizdeki motor seneye çöpe mi gidecek ? ya da parayı sokağa mı attınızda bu hayflanmalar.bırakın arkadaşlar o bu şu cıkacakmış diye kendinize dert yapmayı.birazdan dışarı cıksanız yine o şu an ve sizin olan motorlara bineceksiniz.sizin gibi arkanızdan gelen yeni arkadaşlara devredeksiniz motorları bu çark hep böyle döner durur.zeten bu motordan sonra sizin 250cc ile işiniz olmayacak ki ! bırakın arkadan gelenler düşünsün...
hele bir motor çıksın bir kullanıcıları binsin test etsin görüşlerini yazsın burda,denenmemiş olan hep riskli olandır.honda nın 250 lik tek silindir modeli modeli yeni çıktı hatırlayın ben bile merak etmiştim motoru tek silindir şu bu falan filan derken dedim hoopp bi dur bakalım bi motor çıksın 1 sezon yol yapsın TR de kimler memnun kimler değil ,kronik bir sorunu varmıdır.görmek lazım.bu da size en az 1 sezon geçti demektir bunları öğrenmek için kaldınız (bu sezon daha bitmedi) 2 sezon sonrasına,neymiş efendim yeni kasa çıkmış ben ona binmeyi bekliycem =2 sezon..... ya da çıktığı gibi gidip ilk alan (sonradan)kurban -KEK lerden olacağım , ilk ben bu motorun eksik ya da iyi yanlarını yaşayarak öğreneceğim deyip alacaksın ! hangisi riskli ? yıllardır sağlamlık konusunda kullanıcısını hiç üzmeyen kullandığın motor mu ? yoksa resimlerine aşık olduğun huyunu suyunu bilmediğin bir motor mu ? yedek parçası da daha çıkacak....
tutkularını,motor sevdanı erteleyebilecekmisin ? sen hangisini seçeceksin ?
resimleri görüp 2 dakikada motorlarınızı tü kaka yaptınız..bu motor çıkacak TR yollarında en az 10000 km gidecek,ak göz kara göz belli olacak.
denenmemişi denemem (şahsi fikrim).....seneye kim öle kim kala,birazda gününüzü yaşayın derim.
saygılar
....;"ÖLÜM" Gaz ı basan El de,"HAYAT" Gidonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise; ÖLümüne Basıp Hayata TuTunMaktır..
dostum sen kawasakinin resmi sitesi diye nereye baktın bilmiyorum ama asıl sitesinde (japon) gsyet var
http://www.kawasaki-cp.khi.co.jp/mcy...2_ex400cd.html
bu yeni kasanın satış fiyatı ne zaman belli olur ki
İlk Defa Boy ölçülerimle bi motorun kalıbını bukadar iyi eşleştirdim harika bişey
türkiyeye 12 civarı giriş yaparsa bide stok bekletmezlerse süper
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)