slm arkadaşlar kawasaki ninja 250 r almayı düşünüyorum.tecrübeli arkadaşlardan bilgi veren olursa memnun olurum.teşekkürler.
slm arkadaşlar kawasaki ninja 250 r almayı düşünüyorum.tecrübeli arkadaşlardan bilgi veren olursa memnun olurum.teşekkürler.
Ninja 250 daha titreşimsiz, yüksek devirlere çıkan 2 silindirli motora sahip. Radajı falan iyiyse 160 km/h hiza kadar soluksuz şekilde hızlanıyor. Bir vites daha olsa devam edecek gibi. Önemli bir performans farkı var ve motor daha spor karakterli. Honda ise düşük devirde daha torklu ama titreşimli, tüketimi biraz daha düşük.
Honda da arkadaki yolcu biraz daha rahat. En azından tutacak bir yeri var.
Hondanın gösterge panelinde daha fazla bilgi var. Tasarım tartışılır.
Biraz ucun boylu isen ninja'da dizlerin deponun köşesine gelir. Honda'da bu sorun yok.
Honda da iki tekerlek arası mesafe daha az, şehir içinde daha kıvrak fakat hız değişiminde ağırlık dengesi fazla oynar.
İkisinde de kötü IRC lastikler var.
Honda'nın daha iyi organize olmuş servisi var ve fiyatı daha düşük.
Ninja da sağlamlığı ve sorunsuzluğu ile bilinen bir motor. Ne burada ve yabancı bir forumda arıza, yolda kalma vs. bir problem duymadım.
Honda önde görünüyor, fakat ninja daha sportif (hem görünüş hem performans ve karakter açısından), titreşimsiz yüksek devire çıkabilen motoru ve tasarımı ile beni çekti.
Aradaki küçük performans farkı otoyolda kullanılıp kullanılamamayı belirleyecek kritik bir noktada bence. Honda ancak 140 a çıkarken Ninja bir vites daha devam edebiliyor.
140km/h bizim otoyollarımızda kritik bir hız. Bunun altında kalıyorsan hızlı bölümlerden herkes arkadan seni sıkıştırır.
Eyvallah kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkürler.bende 1.82 boy var boyla ilgili sıkıntı olacak anlattığın kadarıyla ne derece olur bilemem.sıfır fiyatı 5.000 euro yazıyo en mantıklısı sıfır almak sanırım.üç motor ilgimi çekti yamaha fz6 fazer...honda cbr 250 r....ve kawasaki ninja.kıyaslama yaparsak...en mantıklısı hangisi olur acaba bide ben en fazla 11000 tl verebilirim...verdikten sonrada pişman olmak istemiyorum.en mantıklı ve sorunsuz bir tercih için ne dersiniz teşekkürler....
http://www.kawasaki-cp.khi.co.jp/mcy...m_gallery.html
Patladık arkadaşlar patladık 2013 model deli birşey, abs de varmış genel sohbette sayfa açmışlar fiyatta aynı olacak diyolar eğer öle birşey olursa bunalıma girerim haketten
Gösterge paneline bak
http://www.kawasaki-cp.khi.co.jp/mcy...m_gallery.html
Deli olmuş ya cidden farları ayırmışlar, sinyaller dışarıda çıkıntı değil, hava kanalları ve kafa daha spor göstermiş motoru, abs de cabası... valla üzüldüm şimdi daha 3,5 ay oldu motoru alalı
2013 u gordunmu 2013 u? yavru zx 10 r
Special edition sahane agzimin suyu akti
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Bir kac gun once burada sormustum yeni kasa gelicekmi diye cevap gelmemisti simdi ana sayfada konusunu gordum yeni kasa harika olmus seneye ins gelir fiyatida ayni kalirsa abs de cabasi kawa saheser yaratmis. Eski kasadaki gostergelerden kurtulmus tasarimda cok guzel olmus.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Herseyi ile on numara olmus makine birde su irclerden kurtulsa tam olurdu
İçime doğmuştu Tam zamaninda satmışım motoru cidden
Yalniz saka bi yana on sinyal disinda her yani super olmus bence. 250cc'de artik o mu bu mu tartismasi bitmistir bence ;)
Hocam ben de ayni stresle Yamaha'yi bekliyorum R1 de degisicek sanirim o daha beter patlamis oluyor insanin elinde ;(
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
bence satman cok ii olmuş
cıktıgı an yada söylemlerin arttıgı anda olay biter
değer cok bariz düşecektir
cünkü cok buyuk değişimler olmuş
daha keskin hatlara sahip
renk olayında ise Ebony/Metallic Moondust Gray(Special Edition) olayı bitirmiş R1 filan sanarım ben bunu yolda görsem
bence gelecek fiyat cok önemli olacak
benim gibi tası taragı satıp bu motorı alacaklar için
12 bini aşmazsa
cok satacagından eminim
# motosikletle.blogspot
Cbrcilerde de muhabbet ayni herhaldeonlarin da cogu kawaci olur 2013 te)
Hocam hiç strese girme, şu anda bende Ninja olsa hiç tasalanmazdım, keyfini çıkarırdım...
Motosiklet çok farklı bir tutku, bu tutkuyu kimi ybr125 ile, cbf150 ile, mondial ile yaşar; kimisi Hayabusa ile boş boş etrafına bakar...
Belki ben hala motor alamadığım için böyle düşünüyorum ama "benim kasa eskidi" diye endişelenmek yersiz, sen bir modifiye yaparsın, yine tek R1 sende olur
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)