Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Temmuz 2012, 20:44
ccman adlı üyeden alıntı
Tabi yaaaa !
ben TR de yokum plan proje gidiyor forum
Aylardir konusulan toplanma isini basarmanizi canIgonulden diliyorum.
Voltran I olusturun gari
Ejlover
Yine de 12 de ist.da olursun.ayrica sen geliyorum desen seni karsilamak icin mutlaka biri otobanda seni bekler ve yine seni yola salar ;) ...rodaj rodaj diyorsun al sana fistik gibi uzun yol rodaji hem sana da tecrube olur.yardira yardira donersin devir limitin kalkar.ben plakam ciksaydi o 1400 km de Ankara yolu kesin olurdu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
Arka camurluk icinde amortisor uzerindeki yay uzerindek ayar vidasini cevirmek sureti ile yapabilirsin.yayI yukarI sIkarsan sertlesir.ayarli pense ile yapabilirsin.
Iste bu aralar o kadar saatlerce cikamiyorum :( Istanbul mevzusu da ayri bi konu KGS/OGS araba dahil hicbirinde yok o derece diim ben sana abi ;)
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Reklamlar
-
13 Temmuz 2012, 20:45
Katzfiel adlı üyeden alıntı
Yaw bende gelmek istiorum yapmayin bole ya:(
Ee gel tabiki dostum lafimi olur... Yzfr125 li arkadasda gelsin tabiki.. Biz sine-i millete donmus 250 cc kullanicilariyiz gelin lafi olmaz :-)
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
13 Temmuz 2012, 20:54
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Ee gel tabiki dostum lafimi olur... Yzfr125 li arkadasda gelsin tabiki.. Biz sine-i millete donmus 250 cc kullanicilariyiz gelin lafi olmaz :-)
Ehliyet sıkıntım var :(
-
13 Temmuz 2012, 21:23
Benim gibi yeni kullanıcıların motorun üstüne binmeden lastiklerini değiştirmelerini şiddetle tavsiye ediyorum.Motorların fabrika ayarlarını yaparken üzerindeki stok(dandik,sert,aksi,nanet,şeytan lastiklerlemi deniyolar çok merak ediyorum. 1000km stok lastiklerin üzerinde geçirdim ve bir sürü bela atlattım gün itibariyle michelin pilotlarını taktırdım ve motor ayrı bir tad vermeye başladı vesselam,meğer biz motoru yanlış tanımışız. Not: kawasakiyi ve bunu yapan bütün firmaların, satış politikası ve gelmişini geçmişini kınıyıyorum..selamlar..
-
13 Temmuz 2012, 22:43
Katzfiel ehliyet olmaması sıkıntılı olabilir. Bu Hafta 3 defa polis çevirdi beni. En sonunda isyan ettim. Abi Her defasında çevirmek zorundamısınız beni dedim polislere. Güzel motorunu ve seni görmek için çeviriyoruz aslanım dedi adam Bisikletle gitmeye karar verdim çarşıya artık :D
---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:35 ----------
Ap&ManLy adlı üyeden alıntı
Aranıza yzf-R125 alırsanız bende gelirim.
Gel kardeşim lafımı olur. Bu arada yzf r125 ninjayı almadan önce kullanmak istediğim motorlardan biriydi. Sayende test etmiş olurum
---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:37 ----------
elestirmen adlı üyeden alıntı
**bir soru daha; arka süspansiyon nasıl ayarlanıyor acaba? buna uygun bir anahtar falan mı bulmak gerekir?
Ben geçen gün 5000 bakımında yükselttirdim ayarını. Acayip sert oldu. Bence oynama totonu acayip etkiliyo
---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:39 ----------
Güncel liste :
1. Frank lucas (Efe Tolga)
2. aTiLLa_HaKaN
3. dreamkiller namı diger Kürşat
4. Rio_Mavi
5. ibopaşa
6. Ap&ManLy
7. Katzfiel ( Tam Belli Değil Sana bırakıyoruz kardeşim )
-
13 Temmuz 2012, 22:59
8. ccman (manevi olarak yaninizdayim 1800 km kadar uzaktan)
-
13 Temmuz 2012, 23:35
elestirmen adlı üyeden alıntı
**bir soru daha; arka süspansiyon nasıl ayarlanıyor acaba? buna uygun bir anahtar falan mı bulmak gerekir?
Hocam suspansiyon ayari kucumsense de cok onemli, hayati ve ustalik isteyen bir ayar. On ve arka birlikte yapilmali. Kisinin kilsouna gore gerekli olcumlerin yapilmasi gerekiyor surucu uzerinde ve motor bostayken. Aksi taktirde ciddi yol tutus sorunlariniz olur konfor haricinde...
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
-
13 Temmuz 2012, 23:44
Ejlover haftaya askabat a gidecegim sonrasinda soz 1 kahveni icmeye Ankara ya gelip donecegim.toplam sure 6 saat olacak.o kadar izinim var;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
Dreamkiller sen nicesen ay gardasIm.salam edirem sana Baki den.opirem.
Allah komekcin olsun
-
14 Temmuz 2012, 00:20
ccman adlı üyeden alıntı
Ejlover haftaya askabat a gidecegim sonrasinda soz 1 kahveni icmeye Ankara ya gelip donecegim.toplam sure 6 saat olacak.o kadar izinim var;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
Dreamkiller sen nicesen ay gardasIm.salam edirem sana Baki den.opirem.
Allah komekcin olsun
Basimin ustunde yerin var abi ;) Ninja'ci olarak bulusamadik Yamahacilar olarak bulusalim bari
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
-
14 Temmuz 2012, 01:05
ejlover adlı üyeden alıntı
Hocam suspansiyon ayari kucumsense de cok onemli, hayati ve ustalik isteyen bir ayar. On ve arka birlikte yapilmali. Kisinin kilsouna gore gerekli olcumlerin yapilmasi gerekiyor surucu uzerinde ve motor bostayken. Aksi taktirde ciddi yol tutus sorunlariniz olur konfor haricinde...
evet hocam haklısınız. hele ninja için süspansiyonun daha hassas ayarlanması gerektiğini duymuştum da sormak istedim..
-
14 Temmuz 2012, 01:13
Dostum gel diyecem vicdan azabi cekmekten korkuyorum cevirme falan olur.. Gelme diyecem sana karsi kendimi kotu hissederim o yuzden karar senin..
ccman dostum kawa bulusmasina r6 ile bekleriz.. Bu arada ilani verdim format seninkinden arak satilsin telifini verecem merak etme.. Altina yazacaktim satilirsa ekime satilmazsa hooooop nabun be ya!!!
ejlover dostum sen gel gebzede karsilarim seni hic problem yok :-)
ibompasam lastikler hayirli olsun..
Atilla ben artcim ile geliyom yavas gidelim :-) bu arada bulusma saatini konusalim yaris programi nasil acaba?
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
14 Temmuz 2012, 01:25
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Dostum gel diyecem vicdan azabi cekmekten korkuyorum cevirme falan olur.. Gelme diyecem sana karsi kendimi kotu hissederim o yuzden karar senin..
ccman dostum kawa bulusmasina r6 ile bekleriz.. Bu arada ilani verdim format seninkinden arak satilsin telifini verecem merak etme.. Altina yazacaktim satilirsa ekime satilmazsa hooooop nabun be ya!!!
ejlover dostum sen gel gebzede karsilarim seni hic problem yok :-)
ibompasam lastikler hayirli olsun..
Atilla ben artcim ile geliyom yavas gidelim :-) bu arada bulusma saatini konusalim yaris programi nasil acaba?
Kursat Hocam bu hafta olmaz artik ama tez elden bi KGS temin edip yaz bitmeden bir bulusmaniza gelmeye calisacagim o zaman
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
-
14 Temmuz 2012, 01:33
Bunu soz olarak aliyorum.. Gelmezsen lastigini patlatiriz
Bu arada game of thrones izleyen varmi aramizda? Aga nasil entrikadir oyy izlerken agzim yamuluyor ona buna sovmekten :-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------
rio_mavi adlı üyeden alıntı
Arkadaslar selam. %90 bende gelicem. Beni dert etmeyin ben kursatı arar yerinizi yurdunuzu ogrenirim takılırım korteje. Ama dediğim gibi söz veremiyorum. Minik bi engel var. Hallolur o güne kadar. Naapıcaz? yarışlara mı gidicez? Hee bu arada fotograf makinası getircem ejoya nispet fotolarınızı gelirsem ben cekicem. o sebepten kızlarınızı temizleyip getirin
)
Rio kanka ben artciyla geliyorum.. Sen geliyorsun degilmi kesin?
-
14 Temmuz 2012, 04:30
gelcem kürsat kardeş. Bende artcı ile gelcem. Ama benim ki sap :D arkadas tutturdu pazar şileye gidelim diye ,lakin ben tekeri ralliye döndürcem :D saat 12:00 -13:00 arası buluşalım. Kadıköy ewlendirme dairesi önünden hareket edebiliriz,ordan e-5 dönüp girebiliriz kolayca. Listedeki herkezi bekliyoruz. Yan yattı camura battı olmasın arkadaslar. Haftada bir gün iznim var ama dünya kadar planım var. Hepsini iptal ettim sizin için bu sebepten mazeretsiz herkezi bekliyorum. Fotoğraf çekimleriniz benden. temiz temiz gelin pls...
-
14 Temmuz 2012, 08:55
Saat 12 kadıköy evlendirme dairesi arkadaşlar herkes mutabık mı anladık değil mi. Forumu takipte kalalım olası güncel konulari paylaşalım.
---------- Post added at 07:55 ---------- Previous post was at 07:52 ----------
ejlover adlı üyeden alıntı
Bunun ideal ayari nedir uğur hocam ben biraz yükselttirdim ama bana nasıl bi dezavantaşı olur. Bunun bi hesaplama yöntemi var mi.
-
14 Temmuz 2012, 10:21
pazar 12:00 de evlendirmenin önünde.. görüşürüz beyler.. Bugün kilyos yarın gp gez babam gez kızımın tekerine pistonuna saglık
-
14 Temmuz 2012, 15:04
atilla_hakan adlı üyeden alıntı
Saat 12 kadıköy evlendirme dairesi arkadaşlar herkes mutabık mı anladık değil mi. Forumu takipte kalalım olası güncel konulari paylaşalım.
---------- Post added at 07:55 ---------- Previous post was at 07:52 ----------
Bunun ideal ayari nedir uğur hocam ben biraz yükselttirdim ama bana nasıl bi dezavantaşı olur. Bunun bi hesaplama yöntemi var mi.
Abicim temel olan amortisorun belli oranlardaki sikismasini saglamak. Bu da dogrudan sizin kilonuzla alakali. Amortisorun en iyi is gordugu aralik orta duzey sikistigi noktadir. Normal operasyon sirasinda bu araligi kullanacak sekilde dedigim gibi olcumler yapilarak ayarlanir. Pist icin yoldan daha sikisik hale getirilebilir yol sartlari duz oldugundan vs. Ama amortisorun ayarindaki asil amac yol tutusu optimize etmektir, konfor, yukseklik ayari degil. Surus sirasinda uc noktalarina kadar acilan/sikisan amortisor islevini yapamaz ve tekerler yolu birakir..
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
-
14 Temmuz 2012, 15:33
Ninja kardeşlerim benim adımda listede ben gelicem dememiştim, sadece 'buluşuyormuyuz' diye sormuştum bende kgs ogs hiçbiri yok ayriyetten şehirdışı seyahatinden yeni geldim ve kuzu gibi öksürüyorum şifayı kapmışım söz vermiim kusuruma bakmayın..
-
14 Temmuz 2012, 16:53
ibopaşa adlı üyeden alıntı
Ninja kardeşlerim benim adımda listede ben gelicem dememiştim
, sadece 'buluşuyormuyuz' diye sormuştum bende kgs ogs hiçbiri yok ayriyetten şehirdışı seyahatinden yeni geldim ve kuzu gibi öksürüyorum şifayı kapmışım
söz vermiim kusuruma bakmayın..
Bak şimdi olmadı. Buluşuyormuyuz diyince biz direk ekledik seni.
-
14 Temmuz 2012, 19:41
Güncel liste :
1. Frank lucas (Efe Tolga)
2. aTiLLa_HaKaN
3. dreamkiller namı diger Kürşat
4. Rio_Mavi
5. Ap&ManLy
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler