ilk kgs cezamı yemiş bulunuyorum. Vatana millete hayırlı olsun
ilk kgs cezamı yemiş bulunuyorum. Vatana millete hayırlı olsun
Hondaaaaaaaa
Aynen Abi merak etme ;) Dedim ya zaten eski usta benim diye ;) Ama sorun Yamaha'nın servisi. bi karış dükkan zaten servis kısmı da evin tuvaleti kadar.. Patronu, sahibi oğlu ustası dip dibe herkes. Motor yıkanacak yer bile yok içerde... Çok feci sayıyorum... Şu garnti bittiği gün eski servise koçucam
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
arkadaşlar adam akıllı bir owner manuel ve servis manueli'i pdf olarak elinde olan var mı? varsa paylaşırsa çok sevineceğim. zira hügo'ya küfreden çocuğun videosunu bulmaktan bile daha zor bu motorun manuellerini bulmak internette..
Ninja satislarini kirbacliim biraz daha
E-Bay'den siparisini verdigim Rizoma parcalar geldi bugun
Baska bi kac parca daha var henuz yolda
Motorun orjinal haliyle bugun bi kac resmini cektim hatira kalsin diye
Veee Rizoma'lar... Super paketlemisler cidden
Montaj'dan sonra diger parcalar da gelince tekrar resim ceker paylasirim
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Arkadaşlar bende bu motoru almayı düşünüyorum boyum 185 kilomda 93 bana küçük gözükürmü merak ettiğim başka konuda 2013 te motorda ne gibi değişiklikler olur farklı renk gelirmi ?
1.10 boy ve 40 kilodan sonra ninja sırıtmaya başlıyor tabi bu şahsi fikrim
şehir yerinde istanbul yazıyor hani bu soru madem bukadar ciddi,kadıköyde bayi var,ortaköyde bayi var orda burda bayisi var bu aletin,kaldıki sahibindene bak sana en yakın ninjacıya söyle bi binip resim çektir bak bakalım küçükmü büyükmü,damdan düşer gibi motor altımda küçük kalırmı dersen, bende bazen kendimi tutamıyorum yani
Edit:rio mavi,nolur şuna direksiyon demeyin onunda bir adı var gidon o
nolmus bizim elemana ban yemis?
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Frank kardeşim ne olmuş sana
Hondaaaaaaaa
Arkadaşlar var mı motorunu uygun fiyata satan? Haftaya İstanbul'dayım...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Herkese iyi akşamlar,ben Frank lucas (Efe Tolga),küfürlü mesaj dolayısıyla 1 aylık ban yedim bu arkadaşımın üyeliği onun aracılığıyla sizinle konuşucam ara sıra [] yazdıklarınızı okuyorum bir organizasyon olursa gelip gelemeyeceğimi burdan bildiririm gene ,1 ay sonra gene beraberiz
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
Kolay gelsin ejlover
Parcalar cok janjanli gule gule kullan.
plaka kiti benimki gibiyse aradaki uzun parcayi takmassin eminim,
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)