ejlover sagol
r6 elendi,zaten 2008 model vardı tekrar denemeye gerek yok.farklı bir şey olsun.kawa yı sevdiren yeşil oldu.daha once yeşile sıcak bakmaz iken 250r da siyah ile uyumunu görünce hoşuma gitti.hele z750r a hasta olmuştum.ama ss tutkusu yüzünden r6 ya takıldım kalmıştım,....ama şu an asıl sorun artık sabit bir artçım var,hatunun motor inadını kırdık (keşke kırmasaydım mı? ) motorda stil değiştirmek zorunda kaldım.asıl sorun bu.gönül hem ss istiyor ama artık ta her yere tek başına gitmekten sıkılan ben var.zaman zaman ben motorla hatun araba ile gittik bir yerlere.hep uğraştım şuna bi bin diye ben biner diye düşünmemiştim bu konu ile ilgili 3 gün öncesine kadar bir B planım yoktu.nasılsa binmez diyordum ama bi baktım artık arkamda biri var
ve bu kişiye ben artçı almıyorum da diyemiyorum.mıçtık kısacası
)) ...şimdi çık işin içinden çıkabilirsen...yapçaz bi karişiklık.
bu gün yeşik zx6r istersen var dediler.zaten bende daytona dakilere burdaki r6 olacak diye bir olay yok düşünücem dedim cıktım.
ss olursa sanırım zx6r.ama kesinlikle yeşil ;)
rio_mavi
kle 650 değişik bir fikir ,ve harbi güzel bir fikir gibi geldi ilk bakışta.sevdim fikrini.duruşu afilli.hemen inceliycem bi kac video özelliklerine bakmak gerek.değerlendireceğim fikrini sağol ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:26 ----------
haklısın bu konuda,ama artçıyı düşünmeden de olmuyor .atsan atılmaz satsan satılmaz işin içinde hatun var,napçaz şimdi
)
4 yıl önce şeytanın bacağını kırdığım belkide çelme attığım bir kaza geçirdim r6 ile ,boyun fıtığı kaldı hediye ,o günden sonra söz verdik motor yok diye 2 sezon boş geçtim gecen yıl yıl gilera fuocco 500i ya bindim hani önü çift teker bak bişi olmaz hesabı bu sezon da evdekine... ilk r125 gösterdik hatta videolarını izlettirdim bak 130 u gecmiyor diye son 250r ra da aldık,diğerinin ikinci eli yok diye,tam ss e razı ettim bende artık binicem deyince ben şu an şoktayım burda aşagı tükürsem ss yukarı tükürsem jandarma genel komutanı var,çık cıkabilirsen işin içinden
)
az önce yine istanbul turu yaptık boynum sırtım ağrıdı bu motordan diye şikayetler aldık.hay anneni kesiiim böyle işin.
ama rio_mavi nin tercihi de fena fikir gibi durmuyor.keşke biraz daha eşşek koysalardı o motora ps az geldi gözüme.yoksa güzel alet.
yarın çok zorda kalırsam yazı tura atıcam zx6r ya da herhangi bir makineye bu rio_mavi nin tavsiyesi bile olabilir.
yorum ve fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..
saygılar
bu gün daytona da aşağıdaki aleti gördüm hemen saldırdım ama 2011 m 1000km 49000 tl deyince iki adım geri durdum,resim çekeyim bari dedim
)
buyrun VMAX.fena.ama daha da fenası nightrod ;)
http://img189.imageshack.us/img189/3...2070300552.jpg
Uploaded with
ImageShack.us
http://img857.imageshack.us/img857/7...2070300551.jpg
Uploaded with
ImageShack.us