atilla hakan,benimm motor da aynen 6.vitesde 7,5 devirde 100 gösteriyor,şu zamana kadar korkuyordum normalden daha fazlamı çeviriyor diye ama içim rahatladı
atilla hakan,benimm motor da aynen 6.vitesde 7,5 devirde 100 gösteriyor,şu zamana kadar korkuyordum normalden daha fazlamı çeviriyor diye ama içim rahatladı
Enginar
Sagol darisi basina,seninde olsun;)
Benim lastik yanaklari 60 bende 7000 d/d 100 km gosteriyor.7500 degil...
poahaha süper abi git gel işte Bu arada hocam ne ettin gene yahu? harris alacaktım önümüzdeki ay zero grafity camla birlikte sanada haber edecektim!!! hayırlısı olsun bakalım sen takta bizde deneyelim..
Buı arada benim and bar lar sökülürken ustam hayata küsmüştü ben bunu cıkaramıyorum diye nazlanmıstı bir biraya ikna etmiştim kendisini
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------
hocalarım dostlarım
7500 de 100 görmesi iyi birşey olmadığı gibi kötü birşey de degil.. bakın son hızı etkileyen cok fazla faktör var önemli olan son hıza ulaşma süresidir.. ön arka dişliler, lastik ebatları, aerodinamik...vb bunların hepsi son hızı etkileyen faktörlerdir. takmayın kafanıza gazlayın gitsin.. seviyom sizi..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
dreamkiller
koptum sabah sabah barends i sökemedi diye hayatamı küstü ustan bu arada nasıl ikna ettiğini yazmamışsın bana da lazım olabilir ikna yöntemin,ama çok özel bişi ise burdan değil lütfem PM den yolla )
benim bir takıntım yok 7500 falan filan diye gece gece yazılınca aklıma geldi bazen kaptırıp gidiyom vites bitmişmidir diye devir saatine bakınca 100 km 7000d/d ha demekki bu zibidi 6.viteste yine bitmiş vites muhabbtinden aklımda kalmış. pazardan alıcam ama buna bit kaç FİTES daha.yetmiyorrrr.
ejlover sen nasılsa 5 ve 6 ya gerek duymazsın alalım senden 2 fites :D
sabah sabah gittim feyizoğluna dedim rizomaları takacak bir delikanlı var mı dedim,yok daha yeni satmaya başladık dediler bilmiyoz.dedim Allah tepenizden baksın sizin döndük öfise.
neyse ki daytona mustafa abim getir hallllllleederiz dedi.ama dreamkiller in lafını dedim bak usta barendsleri sökerken naz caz saz istememem hayata küsüp intahara teşebbüs falan etme deyince okudum yazdıklarını koptuk burda ikimizde.
dreamkiller işin şakası bi yana demiştim herkeze e-bay den bişi alacak varsa bi haber etsin,parası peşin buble cam alıcam ama zaten karbon edicem ben onu.zero puig e gerek yok.sanki 600lük te camdan yola bakıcam
(sabah feyizoğlunda keiti karbon tank pad vardı hemde tek kalmış.almamak için kaçtım resmen dayanamıyom karbon a arızaya geciyom hemen,ben kesin akşam gider alırım onu )
anaa karbon tank pad mi? deme be depo kapagı icinde vamıydı paketin içinde? ben uyduramadım bir iki tane denedim delikler tutmuyor.. :(
hacı usta ben bunu sökemiyorum dedi abi etme eyleme dedim aksama biralar benden.. üçkağıtcı birayı duyunca motoru söküp takar.. halletti saolsun o şekilde.. hakikaten ben gördüm ama nasıl torklu sıktılarsa o naneyi cıkmıyor anasını satim bizim ustanın rengi kırmızı oldu bildigin kırmızı vidayı sökeceğim derken
evlover sana 3 viteste yeter birinide bana versene hacı bi shimanonun 24 vitesli sistemlerinden alsak olmuyormu hacı bizim makinalara fiti fiti gezeriz süper olur.. 100 km de 0,5 litre yakarız
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
ejlover,
Hocam motorunuz çok güzel kazasız belasız inşallah
1. viteste nerdeyse Ninja 250R'ın top speed e yaklaşmış
,
bu arada su rizomaların fotosunu görelim hadi ama...
Olur yaw ayıp ettin ;) Bu gidişle 1.vitese kalıcaz 1000 lik ninja 250 olucak motor
Abi torktan değil. Vidalara sıkılan Locktit diye bi meret var (güçlerine göre yeşil, mavi, kırmızı). Onun en kuvvetlisini kullanmışlar. Vida sıkıldıktan sonra donup sabitliyor. O yüzden açılmıyor
Çok teşekkürler. Adapte olmaya çalışıyorum rodaj boyunca o nedenle
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Ankara ulusan motorun adresini güven park baz alınarak anlata bilecek birisi varmı?
jack russellara cok benziyor benim oglan.. uzun bacaklısı ve biraz daha yapılısı sadece.. hatta bir cok kişi jack russel degilmi? diye bilmiş bilmiş soruyorlar bende cevap vermeye üşenip evet anlamına gelen şirin bir ifade ile gözlerimi süzüp basımı sallıyorum hafif tebessümlen
ama zıplama olayları aynıdır zıp zıp Ccman in dediği gibi yoyo misali
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------
hehe Zippo's bu büyüyünce adamı yer bence pitbull terrier, amstaff terrier...vb cinslerin kulakları ve kuyrukları kesilmemeli.. bu şekilde çok daha güzel oluyorlar.. aman diim kestirme sakın..
işlem tamam;
rizoma elcik barendsleri taktım (daytona mustafa bey sağolsun) deramkiller benim usta hiç saz caz yapmadan taktı:D.ama cekiç tornavida ile girmeden olmadı ejloverin dediği gibi kırmızı lastik gibi bişi basmışlar.1 saatte taktık.ama manetler cuk diye oturmuyor.kütüklük için ayrıca delik gerekiyor yoksa kafada boşluk kalıyor end sap gibi dışarda kaldı bende kendim bastım matkabı deldim dışa doğru aldım.sağda sorun yok.ama şunuda belirteyim o uçlardaki topuzların 1 tanesi nerdeyse 150gr ağırliğında ,yeni manetleri takınca gidonda sarsıntı artıyor haberiniz olsun ama motor en az 300gr daha hafifledi daha az yakacak demektir bu .anes motorda aynı elcikler 129€.birde bunların 49€ olanı vardı ama siyah yoktu.şimdi kafamda siyah bir manet var resimlerde görüldüğü gibi manette renk biraz attı.
ejlover sen ne manet sipariş ettin rizoma ?
önerebileceğin bir manet varmı,tercihim siyah ya da karbon katlanır vs vs...
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
evde denemeyin
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
bak şimdi kafama girene bak şeytan dürtüyor ya
ayna için 2 secenek belirledim fikri olan
manet için de demek istediğin şöyle birşey sanırım ?
http://www.anesmotor.com/?urun-831-R...iyaj-Kodu.html
Beni çok fena gaza getiriyosunuz yaptığınız değişikliklerle, motorun borcundan parçalara ayıracak para yok şuan maalesef :(
enginar
biz sen daha sonra yaparsın diye önceden prototip hazırlıyoruz size aradan seçip beğenir yaparsınız sonra diye
hayırlısı ile sağ sağlim olalım hepsi sıra ile olur.
saygılar
ejlover
zx10 aynayı bi düşünsene 250r üstünde :D hemen bi pshop edeyim
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)