adamın dediği cam bu sanırım,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0126079/detay/
ben camı performans için almak istiyorum,rüzgarı daha yukarı versin beni rahatsız etmesin diye,ccmanın dedikleri bi tuhaf geldi, vida delikleri nasıl oturmaz bi buna bakıcam olmadı puige bayılıcaz parayı,söyledikleriniz için teşekkürler
arkadaşım söylediğim neresi tuhaf ?
bizzat deneyip gördüğümü yazdım,ne bombesi uyuyor ne de civata delikleri tutuyor.daha ne kaldı geriye...ben başka bir şey mi dedim...?
keşke adam gibi bir malzeme olsaydı da ben takmış ve sana tavsiye eder olurdum.satanı tanımam,adama gıcıklığım yok herkese pazar olsun malını satsın ekmek yesin.kimsenin ekmeğinde gözüm yok.adam gibi işçilik yapsınlar ki onları tavsiye edeyim burada.
örnek;ankara BRN motordan aldığım manetlerin renkleri çok az da olsa soldu,aradım durumu anlattım tek cevap şu oldu"abi gönder yenileri geldi değiştireyim garantiden"diye.esnaflık budur.hatırlarsanız kılıçlı motorda 150 lira olan manet için pazarlık yapmaya kalktığımda 149 olmazmı dediğimde olmaz dedikleri için uyuz olup 250 ye bu manetleri almıştım .işte para herşey değildir.100 e çakma alacağına 230 ver zero ya da puig cam al dememdeki amaç buydu...
BRN motor ankara Mecit kardeşime sevgiler buradan.
saygılar
http://www.ebay.com/itm/Zero-Gravity...425473&vxp=mtr
http://www.ebay.com/itm/1628119-Zero...b748b5&vxp=mtr
http://www.ebay.com/itm/2010-10-2011...fa0046&vxp=mtr
....vb ilanlar mevcut hocam, gümrüktede sıkıntı yasamassın.. bence al gitsin..
@Lightning kırmızı malesef türkiyeye getirmediler.. beyazda yok su an geleneksel yeşil ve siyah renkler mevcut.. ama dedikleri gibi cok kırmızı olmasını istersen e-bay den grenaj seti getirip kırmızı yapabilirsin motorunu orjinal grenajınıda satabilirsin bu sayede daha mantıklı fiyata gelmiş olur.. saygılar..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
ejlover
sende bilirsin ki bu piyasada motor parçası satanların hepsinde fiyatlar uçuktur,1x5 gibi çalışırlar,70$ a zero cam var 100 lira eder dışarda bizde çakması o para,getirende üstüne en az o kadar fiyat koyup satıyor,cam kadıköyde bir yerde 232 lira gibi bir rakkamdı yanlış hatırlamıyorsam bu satan da bir motomarket.
sonuçta brn olsun vb tüm satış yapan yerlerde mantık aynı,al birni vur diğerine.fiyatın ucuz olduğu bir parça daha görmedim,orjinal ekzos koruma demirine 325 lira yazan mantık gibi.
kötünün arasında iyisini arıyoruz aslında,olay bu.
artık şuna sükreder olduk "çok para verdim ama sağolsun benimle ilgilendiler"...
motor işi keyif işi,para işi...paran kadar bu işten keyif alırsın.
sunger suyla temizlenmez, bir solvent kullanman gerekir, en son suyla durulama yapabilirsin.
tamamen kurumaya birakildiktan sonra fazla ya da eksik olmadan hava filtresi yagiyiyla yaglanmalidir.wd40 olmaz.
bu bilgiler servis kitabinda var.kitap ingilizcedir, ingilizcen yeterli olmasa bile pek cok seyi anlayabilirsin.
Hocam bazi ozel parcalarda haklisiniz (power commander gibi). Ama araba modifiyesinden motora gectigimde sunu farkettim kar marjlari cok daha dusuk. Tabii her yerde degil. Cogu parca gumrugu kargosuyla nerdeyse ayni fiyatlara yakin geliyor. Yani gayet makul kar marjlari var cogu parcada. Ama bazi firmalar abartiyor. Mesela cam onlardan biri. Yurt disi fiyatlar 60-70 euro civari. Kargi ile 80 euro gibi bi sey ediyor. TR fiyatlari da en fazla 90 euro civarinda. Yani beklemeye degmez alinir gider. Is cin mali urunlerde kopuyor. Uzerinde marka v.s. bi sey olmadigi icin adamlar 10 dolara aliyor marka urunlerin fiyati 200 dolarsa adam cin malina da 150dolar diyor. Iyi arastirmadan hic bi sey almamak lazim cidden. Ama her urun de kazik degil dedigim gibi.
ccman,tuhaf derken saçma baabında demedim yani cam vidasının yeri nasıl uymaz,camda hava kabarcığı nasıl olabilir imitasyonun 5.kalite çakması gibi bişey
@Dreamkiller yorumun için teşekkür ederim.
an itibariyle istanbulda sadece sıfır olarak yeşil renk kalmış siyah düşünürken siyahtanda olduk
,
Arkadaşlar ninja kardeşlerimdün itibariyle 200km de benzin ışığım yandı aynen böle oldum şaştım kaldım,daha sonra 58 liraya fulledim depoyu 300 km de yanması gerekmiyomuydu bu zımbırtının ne oldu anlayamadım
An itibari ile 34 TH 0072 plakalı arkadasla libadiye mc donaldsda yemek yiyoruz ama o benim varlıgımdan haberdar degiil
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Araba hesabi yaparsan benimki 30krs yakmisti,simdi 16krs...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------
Parcalar alisana kadar bu boyle,hatta dikkat et kompresore bindiginde virajlarda arka fren basmis gibi kayar da.
Geldi geldi
Sonunda motorum geldi
Plaka, ruhsat icin belgeler gelmedi henuz ama dayanamayip takozlari, tankpad'i takip aldim hemen
vay vay vayyy.yakışmış yanına.
gözün aydın Allah nazardan korusun.güle güle kullan
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)