Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ibopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 kawasaki 250r(pert)
    Çok teşekkürler zahmet verdik
    ejlover bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı ibopaşa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkürler zahmet verdik
    Estafurullah ne demek

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı atilla_hakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar.
    Bu plakalık iptali için ne yapabilirim diye 1 aydir düşünüyorum. Ebayda üç dört çeşit kit mevcut. Ama bir türlü karar veremiyorum. En son olarak linkteki ilanda takıldım kaldim. Önerilerinizi bekliyorum.

http://www.ebay.com/itm/HOTBODIES-KA...#ht_1405wt_754
    atilla gerçi ugur bahsetmiş ama gereksiz büyük ve gereksiz pahalı bir parça.. gümrükte sorun yaşama ihtimalin cok fazla.. hos 40 50 liraya çözersin gümrük olayını ama attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez.. o yüzden yerli çözümler üret, hatta ürette bizede örnek ol zira çalışmaktan ve motora binmekten böyle çözümler için fırsatım olmuyor.. o zaman top sende diyorum ve sonuçları bekliyorum
    ejlover ve atilla_hakan bunu beğendiler.
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    atilla gerçi ugur bahsetmiş ama gereksiz büyük ve gereksiz pahalı bir parça.. gümrükte sorun yaşama ihtimalin cok fazla.. hos 40 50 liraya çözersin gümrük olayını ama attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez.. o yüzden yerli çözümler üret, hatta ürette bizede örnek ol zira çalışmaktan ve motora binmekten böyle çözümler için fırsatım olmuyor.. o zaman top sende diyorum ve sonuçları bekliyorum
    Ucuza var plakalık iptalleri onları tercih edin aslında. Yok illa kendimiz yapalım diyorsanız çok zor bi şey değil vaktiniz varsa:

Gidin bir yapı marketten heykel v.s. için kullanılan hamurlardan alın sonrasında sertleşen. Motorun arka kuyruğunu sökün komple hamuru kuyruk altı boşluğu kapatacak şekilde uygulayın, dışa doğru bir çıkıntısını oluşturun plakalığı takabilecek şekilde. Sertleştikten sonra düzgünce çıkartıp götürün bir saççıya o kalıba uygun bir levha hazırlasın size onu da 3TL'ye bi sprey boya alıp boyayın siyaha getirip takın olsun bitsin. Ama bence 30$ verip orjinal kit almak tüm bu uğraşıdan daha iyi sonuç verecektir ;)
    medsul ve atilla_hakan bunu beğendiler.

Motosikleti
    ninja 250
    herkese iyi günler,beim radyatörün ızgaraları yamuk yumuk olmuş,bu sıkıntı çıkartırmı ?arkadaşdan foto makinesini alabilirsem detaylı bir foto atmaya açlışırı

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı Frank Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi günler,beim radyatörün ızgaraları yamuk yumuk olmuş,bu sıkıntı çıkartırmı ?arkadaşdan foto makinesini alabilirsem detaylı bir foto atmaya açlışırı
    Ne derece yamulduğuna bağlı. Soğutma verimliliğini illaki belli düzeyde azaltacaktır. Daha ciddi bir darbe almışsa delinme riski de olabilir incelemek lazım detaylı.

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı Frank Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu hiç iyi olmamıs? hiç denemedim ama oyle kolay yamulan birseymi bu yahu?

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu hiç iyi olmamıs? hiç denemedim ama oyle kolay yamulan birseymi bu yahu?
    Dokunmaniz bile yeterli yamultmaya ;)

Alıntı ejlover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ucuza var plakalık iptalleri onları tercih edin aslında. Yok illa kendimiz yapalım diyorsanız çok zor bi şey değil vaktiniz varsa:

Gidin bir yapı marketten heykel v.s. için kullanılan hamurlardan alın sonrasında sertleşen. Motorun arka kuyruğunu sökün komple hamuru kuyruk altı boşluğu kapatacak şekilde uygulayın, dışa doğru bir çıkıntısını oluşturun plakalığı takabilecek şekilde. Sertleştikten sonra düzgünce çıkartıp götürün bir saççıya o kalıba uygun bir levha hazırlasın size onu da 3TL'ye bi sprey boya alıp boyayın siyaha getirip takın olsun bitsin. Ama bence 30$ verip orjinal kit almak tüm bu uğraşıdan daha iyi sonuç verecektir ;)
    Hocam bence sen R1 filan alma. Motor al bi tane. Grenaj filan kendin yap. İstediğin gibi ayarlarsın
    ejlover bunu beğendi.

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı medsul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bence sen R1 filan alma. Motor al bi tane. Grenaj filan kendin yap. İstediğin gibi ayarlarsın
    Yok artik plug&play olsun mumkunse alacagim her sey ;) Bunlarla cok ugrastim zamaninda artik ne sabrim ne vaktim var

Merhabalar bende İstanbul'dan gün itibari ile yeşil 250R ile aranıza katılmış bulunuyorum arkadaslar.
    atilla_hakan, ejlover ve dreamkiller bunu beğendiler.

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı 56K adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar bende İstanbul'dan gün itibari ile yeşil 250R ile aranıza katılmış bulunuyorum arkadaslar.
    Hosgeldiniz. Kazasiz belasiz surusler dilerim ;)

atilla_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2009 honda cbr 600rr limidet edition
    Wawwww ilandaki motora hasta oldum

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawas...ht_15959wt_958
    Hondaaaaaaaa

ielapoc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r
    Alıntı ejlover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam son 2-3 yildir ust cc motorlarin yesili bambaska. Ninja 250'lerin bu sene tonu degisti Lime-Green oldu ama yine ust cc'lerle alakasi yok.

Ilandaki motorda mono kapak falan yaziyor ama resimlerde yok. Kilometre de 3-4bin geride kalmis resimle ilan arasinda..

Bu arada one 130'luk lastik takmis nasil olduysa. Ya yanlis yazmis ya da salliyor. On janta bizim 130luk takilmaz. Kaldi ki 1000cc motorlarda bile onde 120 var. 130luk onu nerden buldu da takti? Bi de onun fiyati bayaa bi yuksekti oldukca dusmus. Bi sikinti var gibi o motorda...

Tesekkurler bu arada Kursun bitmesini bekliyordum satis icin. Bi gunde gitti motor
    Teşekkürler hocam Geç dönebildim size kusura bakmayın. Motorun sahibi ile konuşuyoruz. Şu an alacağım gibi motoru bir terslik çıkmazsa.

Alıntı HiAxiSheytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşımın eski motosikleti bu satan arkadaş sanırım bir defa düşmüş satan arkadaşım öyle söylemişti. Lastikleri ilanda yazan ebatlar Michelin marka beraber taktırmıştık mono kapak ilanı veren arkadaşta duruyor olması lazım biz öyle vermiştik.
    Selamlar motorun ilk sahibi olan arkadaşınıza nasıl ulaşabilirim acaba bir kaç sorum olacaktı da? Çok makbule geçer gerçekten

rio_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja 250r
    Herkeze selam arkadaslar, gecen 10 000 bakıma girdi kara kızım Sıla. yağ filtresi hava filtresi değişti yeni yağ kondu. grenajlar vs. aksamlar sıkıldı. zincir temizlendi.lastik hava basıncı dengelendi. 85 işçilik toplamda190lira ödedim. 10bin bakıma gitceklerin bilgisine. Sağ ön sinyali değiştirttim. 100 liarada o tuttu. Yalnız kafama takılan bişi var,usta dediki
    her 1000 km de bir geliceksiniz zincirinizi kontrol edicez.

Böyle bişi varmı gerçekten; ben 10 000e kadar hiç gitmedim özellikle zincir için. bakımdan bakıma kontrol ettirmiştim.
    Bilen varsa gerekliliği olan birşeyse paylaşın arkadaşlar bilginizide ona göre hareket edelim.
    dreamkiller ve atilla_hakan bunu beğendiler.

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı rio_mavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkeze selam arkadaslar, gecen 10 000 bakıma girdi kara kızım Sıla. yağ filtresi hava filtresi değişti yeni yağ kondu. grenajlar vs. aksamlar sıkıldı. zincir temizlendi.lastik hava basıncı dengelendi. 85 işçilik toplamda190lira ödedim. 10bin bakıma gitceklerin bilgisine. Sağ ön sinyali değiştirttim. 100 liarada o tuttu. Yalnız kafama takılan bişi var,usta dediki
    her 1000 km de bir geliceksiniz zincirinizi kontrol edicez.

Böyle bişi varmı gerçekten; ben 10 000e kadar hiç gitmedim özellikle zincir için. bakımdan bakıma kontrol ettirmiştim.
    Bilen varsa gerekliliği olan birşeyse paylaşın arkadaşlar bilginizide ona göre hareket edelim.
    Dogru bakildikca zincirlerin omru cok daha uzun. Arada gevsekligine bakin, o ringleri inceleyin, pas durumunu kontrol edin, duzenli yaglayip temizleyin 1,000de bir goturmeye gerek yok eger ozellikle bir hasar gormedilerse. Cok kirliyse de arada gel de temizleyelim demis olabilirler tabii

Djnkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio AF-34
    herkese selamlar ninjanin arka koltugu artci icin nasil rahatmidir bilgisi olan varmi uzun yola dayanabilir mi artci? sofor icin rahat oldugunu soyluyolar ama tabi bide sizin gorusunuzu almak lazim

Lightning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Herkese merhabalar.

yaklaşık 1 aydır motor araştırıyordum ve ninja 250R almaya karar verdim.
    Kask mont ekipmanları tamamladım.

Lakin motoru istanbulda sıfır satan biryer bulamadım ( 1 yer buldum 15bin TL fiyat verdi )
    Dolayısı ile uygun alabileceğim biryer arıyorum Nakit olarak.

100cc ve 125cc kullandım.

Asıl soruma gelicek olursak. Ehliyetim yok. Motoru alip ehliyetimi mi almalıyım?
    yoksa ehliyeti alıp motorumu almalıyım. zannediyorsam 2 ay kadar beklemem gerekicek
    ehliyet için. B sınıfı ehliyetim var bunun bana herhangi bir yararı olur mu?
    2 ay benim için çok büyük bir zaman kaybı ama ehliyetsiz kullanmak istemiyorum.
    alırsam 2 ay kadar yatıcak motor..

Ninja'yı işe gidip gelmek için kullanacağım yakıtı problem değil.
    Kışın yağmurda karda ne yapabilirim. bunları düşünüyorum.
    ,

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı Lightning adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar.

yaklaşık 1 aydır motor araştırıyordum ve ninja 250R almaya karar verdim.
    Kask mont ekipmanları tamamladım.

Lakin motoru istanbulda sıfır satan biryer bulamadım ( 1 yer buldum 15bin TL fiyat verdi )
    Dolayısı ile uygun alabileceğim biryer arıyorum Nakit olarak.

100cc ve 125cc kullandım.

Asıl soruma gelicek olursak. Ehliyetim yok. Motoru alip ehliyetimi mi almalıyım?
    yoksa ehliyeti alıp motorumu almalıyım. zannediyorsam 2 ay kadar beklemem gerekicek
    ehliyet için. B sınıfı ehliyetim var bunun bana herhangi bir yararı olur mu?
    2 ay benim için çok büyük bir zaman kaybı ama ehliyetsiz kullanmak istemiyorum.
    alırsam 2 ay kadar yatıcak motor..

Ninja'yı işe gidip gelmek için kullanacağım yakıtı problem değil.
    Kışın yağmurda karda ne yapabilirim. bunları düşünüyorum.
    Dostum öncelikle kararından dolayı tebrik ediyorum.. bence ehliyetini al iki ay sonra motora bakarsın hem fiyatlar ucuzlamaya baslamıs olur hem belki cok temiz ikinci el bulursun.. Motoru kavacıkta bir bayii ve kızıltoprakta istanbul motor dan alabilirsin.. bulamadım demene şaşırdım? kawasaki satan yerlere bakmalısın..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------

Alıntı Djnkt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selamlar ninjanin arka koltugu artci icin nasil rahatmidir bilgisi olan varmi uzun yola dayanabilir mi artci? sofor icin rahat oldugunu soyluyolar ama tabi bide sizin gorusunuzu almak lazim
    hocam birgün motorumu satarsam sırf bu yüzden satacam malesef ninja sport bike baslangıcı oldugu icin artcı konforunuda onlar gibi yapmıslar.. yani anlayacagın artcın icin oldukca üzüntü verici olabilir..

Rio her 1000 km de bir gel ne demek abi? kardeş sen zincir bakımına bana gel birlikte yaparız sıkıntı olmaz.. servisin her söylediğine inanmayacaksın..[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------

Alıntı 56K adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum hoşgeldin.. motorunla ilgili aklına gelebilecek herşey forumda daha önce bizlerin aklına geldi hemen hemen herşeyi bulabilirsin

kazasız sürüşler dilerim..

Lightning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    @Dream killer anladım hocam yardımınız için teşekkür ederim.

Peki kışın motor sürme konusunda ne diyorsunuz?

çamlıcadan palladium'a gitmek için kullanacağım. o yüzden 4 teker yerine 2 teker ile gitmek istiyorum.
    biraz araştırdım suitler varmış kışın kullanılan kasklarda buna göre değişiyor mu?
    en yakın ehliyet sınavı 2 eylül Kara şimşeğime kavuşmam için 2 ay daha bekleyeceğim gözüküyor..

not: Aksam 5-6 gibi namazgahtan geçen bir 250r siyah var sahibi burdanmı acaba
    dreamkiller bunu beğendi.
    ,

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler