Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Haziran 2012, 01:13
Çok teşekkürler zahmet verdik
Reklamlar
-
18 Haziran 2012, 01:37
ibopaşa adlı üyeden alıntı
Çok teşekkürler zahmet verdik
Estafurullah ne demek
-
18 Haziran 2012, 10:25
atilla_hakan adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar.
Bu plakalık iptali için ne yapabilirim diye 1 aydir düşünüyorum. Ebayda üç dört çeşit kit mevcut. Ama bir türlü karar veremiyorum. En son olarak linkteki ilanda takıldım kaldim. Önerilerinizi bekliyorum.
http://www.ebay.com/itm/HOTBODIES-KA...#ht_1405wt_754
atilla gerçi ugur bahsetmiş ama gereksiz büyük ve gereksiz pahalı bir parça.. gümrükte sorun yaşama ihtimalin cok fazla.. hos 40 50 liraya çözersin gümrük olayını ama attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez.. o yüzden yerli çözümler üret, hatta ürette bizede örnek ol zira çalışmaktan ve motora binmekten böyle çözümler için fırsatım olmuyor.. o zaman top sende diyorum ve sonuçları bekliyorum
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
18 Haziran 2012, 15:01
dreamkiller adlı üyeden alıntı
atilla gerçi ugur bahsetmiş ama gereksiz büyük ve gereksiz pahalı bir parça.. gümrükte sorun yaşama ihtimalin cok fazla.. hos 40 50 liraya çözersin gümrük olayını ama attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez.. o yüzden yerli çözümler üret, hatta ürette bizede örnek ol
zira çalışmaktan ve motora binmekten böyle çözümler için fırsatım olmuyor.. o zaman top sende diyorum ve sonuçları bekliyorum
Ucuza var plakalık iptalleri onları tercih edin aslında. Yok illa kendimiz yapalım diyorsanız çok zor bi şey değil vaktiniz varsa:
Gidin bir yapı marketten heykel v.s. için kullanılan hamurlardan alın sonrasında sertleşen. Motorun arka kuyruğunu sökün komple hamuru kuyruk altı boşluğu kapatacak şekilde uygulayın, dışa doğru bir çıkıntısını oluşturun plakalığı takabilecek şekilde. Sertleştikten sonra düzgünce çıkartıp götürün bir saççıya o kalıba uygun bir levha hazırlasın size onu da 3TL'ye bi sprey boya alıp boyayın siyaha getirip takın olsun bitsin. Ama bence 30$ verip orjinal kit almak tüm bu uğraşıdan daha iyi sonuç verecektir ;)
-
18 Haziran 2012, 17:30
herkese iyi günler,beim radyatörün ızgaraları yamuk yumuk olmuş,bu sıkıntı çıkartırmı ?arkadaşdan foto makinesini alabilirsem detaylı bir foto atmaya açlışırı
-
18 Haziran 2012, 17:32
Frank Lucas adlı üyeden alıntı
herkese iyi günler,beim radyatörün ızgaraları yamuk yumuk olmuş,bu sıkıntı çıkartırmı ?arkadaşdan foto makinesini alabilirsem detaylı bir foto atmaya açlışırı
Ne derece yamulduğuna bağlı. Soğutma verimliliğini illaki belli düzeyde azaltacaktır. Daha ciddi bir darbe almışsa delinme riski de olabilir incelemek lazım detaylı.
-
18 Haziran 2012, 19:11
Frank Lucas adlı üyeden alıntı
bu hiç iyi olmamıs? hiç denemedim ama oyle kolay yamulan birseymi bu yahu?
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
18 Haziran 2012, 20:04
dreamkiller adlı üyeden alıntı
bu hiç iyi olmamıs? hiç denemedim ama oyle kolay yamulan birseymi bu yahu?
Dokunmaniz bile yeterli yamultmaya ;)
-
18 Haziran 2012, 20:09
ejlover adlı üyeden alıntı
Ucuza var plakalık iptalleri onları tercih edin aslında. Yok illa kendimiz yapalım diyorsanız çok zor bi şey değil vaktiniz varsa:
Gidin bir yapı marketten heykel v.s. için kullanılan hamurlardan alın sonrasında sertleşen. Motorun arka kuyruğunu sökün komple hamuru kuyruk altı boşluğu kapatacak şekilde uygulayın, dışa doğru bir çıkıntısını oluşturun plakalığı takabilecek şekilde. Sertleştikten sonra düzgünce çıkartıp götürün bir saççıya o kalıba uygun bir levha hazırlasın size onu da 3TL'ye bi sprey boya alıp boyayın siyaha getirip takın olsun bitsin. Ama bence 30$ verip orjinal kit almak tüm bu uğraşıdan daha iyi sonuç verecektir ;)
Hocam bence sen R1 filan alma. Motor al bi tane. Grenaj filan kendin yap. İstediğin gibi ayarlarsın
-
18 Haziran 2012, 21:14
medsul adlı üyeden alıntı
Hocam bence sen R1 filan alma. Motor al bi tane. Grenaj filan kendin yap. İstediğin gibi ayarlarsın
Yok artik plug&play olsun mumkunse alacagim her sey ;) Bunlarla cok ugrastim zamaninda artik ne sabrim ne vaktim var
-
18 Haziran 2012, 21:39
Merhabalar bende İstanbul'dan gün itibari ile yeşil 250R ile aranıza katılmış bulunuyorum arkadaslar.
-
18 Haziran 2012, 22:50
56K adlı üyeden alıntı
Merhabalar bende İstanbul'dan gün itibari ile yeşil 250R ile aranıza katılmış bulunuyorum arkadaslar.
Hosgeldiniz. Kazasiz belasiz surusler dilerim ;)
-
18 Haziran 2012, 23:01
-
19 Haziran 2012, 00:03
ejlover adlı üyeden alıntı
Hocam son 2-3 yildir ust cc motorlarin yesili bambaska. Ninja 250'lerin bu sene tonu degisti Lime-Green oldu ama yine ust cc'lerle alakasi yok.
Ilandaki motorda mono kapak falan yaziyor ama resimlerde yok. Kilometre de 3-4bin geride kalmis resimle ilan arasinda..
Bu arada one 130'luk lastik takmis nasil olduysa. Ya yanlis yazmis ya da salliyor. On janta bizim 130luk takilmaz. Kaldi ki 1000cc motorlarda bile onde 120 var. 130luk onu nerden buldu da takti? Bi de onun fiyati bayaa bi yuksekti oldukca dusmus. Bi sikinti var gibi o motorda...
Tesekkurler bu arada
Kursun bitmesini bekliyordum satis icin. Bi gunde gitti motor
Teşekkürler hocam Geç dönebildim size kusura bakmayın. Motorun sahibi ile konuşuyoruz. Şu an alacağım gibi motoru bir terslik çıkmazsa.
HiAxiSheytan adlı üyeden alıntı
Arkadaşımın eski motosikleti bu satan arkadaş sanırım bir defa düşmüş satan arkadaşım öyle söylemişti. Lastikleri ilanda yazan ebatlar Michelin marka beraber taktırmıştık mono kapak ilanı veren arkadaşta duruyor olması lazım biz öyle vermiştik.
Selamlar motorun ilk sahibi olan arkadaşınıza nasıl ulaşabilirim acaba bir kaç sorum olacaktı da? Çok makbule geçer gerçekten
-
19 Haziran 2012, 02:21
Herkeze selam arkadaslar, gecen 10 000 bakıma girdi kara kızım Sıla. yağ filtresi hava filtresi değişti yeni yağ kondu. grenajlar vs. aksamlar sıkıldı. zincir temizlendi.lastik hava basıncı dengelendi. 85 işçilik toplamda190lira ödedim. 10bin bakıma gitceklerin bilgisine. Sağ ön sinyali değiştirttim. 100 liarada o tuttu. Yalnız kafama takılan bişi var,usta dediki
her 1000 km de bir geliceksiniz zincirinizi kontrol edicez.
Böyle bişi varmı gerçekten; ben 10 000e kadar hiç gitmedim özellikle zincir için. bakımdan bakıma kontrol ettirmiştim.
Bilen varsa gerekliliği olan birşeyse paylaşın arkadaşlar bilginizide ona göre hareket edelim.
-
19 Haziran 2012, 02:41
rio_mavi adlı üyeden alıntı
Herkeze selam arkadaslar, gecen 10 000 bakıma girdi kara kızım Sıla. yağ filtresi hava filtresi değişti yeni yağ kondu. grenajlar vs. aksamlar sıkıldı. zincir temizlendi.lastik hava basıncı dengelendi. 85 işçilik toplamda190lira ödedim. 10bin bakıma gitceklerin bilgisine. Sağ ön sinyali değiştirttim. 100 liarada o tuttu. Yalnız kafama takılan bişi var,usta dediki
her 1000 km de bir geliceksiniz zincirinizi kontrol edicez.
Böyle bişi varmı gerçekten; ben 10 000e kadar hiç gitmedim özellikle zincir için. bakımdan bakıma kontrol ettirmiştim.
Bilen varsa gerekliliği olan birşeyse paylaşın arkadaşlar bilginizide ona göre hareket edelim.
Dogru bakildikca zincirlerin omru cok daha uzun. Arada gevsekligine bakin, o ringleri inceleyin, pas durumunu kontrol edin, duzenli yaglayip temizleyin 1,000de bir goturmeye gerek yok eger ozellikle bir hasar gormedilerse. Cok kirliyse de arada gel de temizleyelim demis olabilirler tabii
-
19 Haziran 2012, 03:57
herkese selamlar ninjanin arka koltugu artci icin nasil rahatmidir bilgisi olan varmi uzun yola dayanabilir mi artci? sofor icin rahat oldugunu soyluyolar ama tabi bide sizin gorusunuzu almak lazim
-
19 Haziran 2012, 04:23
Herkese merhabalar.
yaklaşık 1 aydır motor araştırıyordum ve ninja 250R almaya karar verdim.
Kask mont ekipmanları tamamladım.
Lakin motoru istanbulda sıfır satan biryer bulamadım ( 1 yer buldum 15bin TL fiyat verdi )
Dolayısı ile uygun alabileceğim biryer arıyorum Nakit olarak.
100cc ve 125cc kullandım.
Asıl soruma gelicek olursak. Ehliyetim yok. Motoru alip ehliyetimi mi almalıyım?
yoksa ehliyeti alıp motorumu almalıyım. zannediyorsam 2 ay kadar beklemem gerekicek
ehliyet için. B sınıfı ehliyetim var bunun bana herhangi bir yararı olur mu?
2 ay benim için çok büyük bir zaman kaybı ama ehliyetsiz kullanmak istemiyorum.
alırsam 2 ay kadar yatıcak motor..
Ninja'yı işe gidip gelmek için kullanacağım yakıtı problem değil.
Kışın yağmurda karda ne yapabilirim. bunları düşünüyorum.
-
19 Haziran 2012, 10:07
Lightning adlı üyeden alıntı
Herkese merhabalar.
yaklaşık 1 aydır motor araştırıyordum ve ninja 250R almaya karar verdim.
Kask mont ekipmanları tamamladım.
Lakin motoru istanbulda sıfır satan biryer bulamadım ( 1 yer buldum 15bin TL fiyat verdi )
Dolayısı ile uygun alabileceğim biryer arıyorum Nakit olarak.
100cc ve 125cc kullandım.
Asıl soruma gelicek olursak. Ehliyetim yok. Motoru alip ehliyetimi mi almalıyım?
yoksa ehliyeti alıp motorumu almalıyım. zannediyorsam 2 ay kadar beklemem gerekicek
ehliyet için. B sınıfı ehliyetim var bunun bana herhangi bir yararı olur mu?
2 ay benim için çok büyük bir zaman kaybı ama ehliyetsiz kullanmak istemiyorum.
alırsam 2 ay kadar yatıcak motor..
Ninja'yı işe gidip gelmek için kullanacağım yakıtı problem değil.
Kışın yağmurda karda ne yapabilirim. bunları düşünüyorum.
Dostum öncelikle kararından dolayı tebrik ediyorum.. bence ehliyetini al iki ay sonra motora bakarsın hem fiyatlar ucuzlamaya baslamıs olur hem belki cok temiz ikinci el bulursun.. Motoru kavacıkta bir bayii ve kızıltoprakta istanbul motor dan alabilirsin.. bulamadım demene şaşırdım? kawasaki satan yerlere bakmalısın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
Djnkt adlı üyeden alıntı
herkese selamlar ninjanin arka koltugu artci icin nasil rahatmidir bilgisi olan varmi uzun yola dayanabilir mi artci? sofor icin rahat oldugunu soyluyolar ama tabi bide sizin gorusunuzu almak lazim
hocam birgün motorumu satarsam sırf bu yüzden satacam malesef ninja sport bike baslangıcı oldugu icin artcı konforunuda onlar gibi yapmıslar.. yani anlayacagın artcın icin oldukca üzüntü verici olabilir..
Rio her 1000 km de bir gel ne demek abi? kardeş sen zincir bakımına bana gel birlikte yaparız sıkıntı olmaz.. servisin her söylediğine inanmayacaksın..[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------
56K adlı üyeden alıntı
dostum hoşgeldin.. motorunla ilgili aklına gelebilecek herşey forumda daha önce bizlerin aklına geldi hemen hemen herşeyi bulabilirsin
kazasız sürüşler dilerim..
-
19 Haziran 2012, 11:32
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler