Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Haziran 2012, 22:46
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
o sizin fikriniz bu da benim
Bu fikir değil! SHARP'ın kriterleri var, darbe testlerine bakabilirsin sitede. Fiyat performans gibi bir kriteri yok. SHARP İngiltere'de satılacak kaskları onaylayan bir devlet kuruluşu bildiğim kadarıyla, güvenilirlikleri test ediyor. Aerodinamik açıdan kaliteli ve pahalı kasklara bakabilirsin 4 ve 3 yıldızı olan kasklar mevcut.
Reklamlar
-
11 Haziran 2012, 23:03
enginar adlı üyeden alıntı
Bu fikir değil! SHARP'ın kriterleri var, darbe testlerine bakabilirsin sitede. Fiyat performans gibi bir kriteri yok. SHARP İngiltere'de satılacak kaskları onaylayan bir devlet kuruluşu bildiğim kadarıyla, güvenilirlikleri test ediyor. Aerodinamik açıdan kaliteli ve pahalı kasklara bakabilirsin 4 ve 3 yıldızı olan kasklar mevcut.
hehe tamam öle hayır için yapıyor bu işi anladım.
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
12 Haziran 2012, 00:07
ejlover adlı üyeden alıntı
Bi daha yazıyorum o zaman:
Ratings
SHARP is the only assessment of helmet performance that results in a safety rating.
Once a helmet has been subjected to our rigorous testing process, we award it a SHARP rating of between 1 and 5 stars.
A 5-star helmet offers good levels of protection right around the helmet. That’s not to say a lower rated helmet won’t protect you. Regardless of its SHARP rating, every helmet on sale in the UK must meet at least one regulatory standard, ensuring it offers at least a minimum level of protection.
Our tests have shown that not all helmets offer the same level of impact protection. Individually, we can all judge the price, extra features and build quality of a helmet. SHARP offers you independent advice on that often hidden property of a motorcycle helmet - how well it can protect you in the event of a crash.
During testing we’ve found differences in performance of as much as 70% between high and low scoring helmets. That’s why the SHARP scheme is so important. Our independent advice can help to ensure you choose a helmet that offers the best protection possible.
Remember, fit comes first. The secret is finding several helmets that fit you best, and then selecting the helmet with the highest SHARP rating.
Bu adamların test kriterleri. Burda fiyattan bahsediyor mu? Etmiyor.. Ayrıca kaskların neredeyse yarısının fiyatı yok orada. Fiyat sadece bilgi için verilmiş ve ratinglerle alakalı değil. Az cok siz de dikkat edip yukardaki yazıyı ve sitelerindeki diğer açıklamaları okuyun.
Abi sen Türkçeye çevir bence. Yoksa zor olacak gibi :D
-
12 Haziran 2012, 00:17
Neyse canim, ben elimden geleni yaptim. Gorevim degil bu sonucta..
-
12 Haziran 2012, 09:36
nich@tine adlı üyeden alıntı
çamurluğu komple iptal etmek yerine orjinal çamurluktaki plakayı biraz daha yukarı tekrar vidalayıp altta kalan fazlalık kısmını kesseydiniz daha hoş olmaz mıyıdı? bence çok da güzel olurdu. bir de plakanın alt kısmına kırmızı reflektör şeri çekseniz trafikte görünürlüğünüz artsa mesela...
-
12 Haziran 2012, 13:05
masterabi adlı üyeden alıntı
çamurluğu komple iptal etmek yerine orjinal çamurluktaki plakayı biraz daha yukarı tekrar vidalayıp altta kalan fazlalık kısmını kesseydiniz daha hoş olmaz mıyıdı? bence çok da güzel olurdu. bir de plakanın alt kısmına kırmızı reflektör şeri çekseniz trafikte görünürlüğünüz artsa mesela...
plaka yukarı kaydırılmıyor ki, plaka aydınlartma ışığı var orda?!
-
12 Haziran 2012, 13:21
nich@tine adlı üyeden alıntı
plaka yukarı kaydırılmıyor ki, plaka aydınlartma ışığı var orda?!
plaka ışığı ile plaka arasında 3 parmak kadarlık bir boşluk var. o kısımdan bahsetmiştim.
-
12 Haziran 2012, 19:17
kocaeli üniversitesindeki beyaz ninja sahibi buradan mı ?
kocaelide ninjacı bulamadım :D
-
12 Haziran 2012, 21:56
brooklynnn adlı üyeden alıntı
kocaeli üniversitesindeki beyaz ninja sahibi buradan mı ?
kocaelide ninjacı bulamadım :D
Kardeşim ben darıcadayım Bizde kocaeliyiz ama biraz dışarda kaliyoruz sanırım.
-
13 Haziran 2012, 01:22
bizim motorlara,1200gslerdeki gibi çamurluk taksak plakayı onun üstüne zımbalasak olurmu ? herkes aynı şeyi yapmasın yahu biraz fikir üretin
-
13 Haziran 2012, 01:31
darica baya disarida kaliyormus kardesim
kocaelide iki uc tane beyaz gordum ama hicbiri urdan cikmadi
su motoru yakindan incelemek istiyorum firsat olmuyir
-
13 Haziran 2012, 10:42
plakalık konusunda bende merakla beklemekteyim.. arkadaslardan ilginc öneriler gelmekte ve gerçekten hoş fikirler var gs1200 camurlugu gibi mesela..
-
13 Haziran 2012, 14:13
kürşat plakayı arkadan söküp öne takalım.radyatörün üstüne.hemde radyatör koruma görewi görür :D buda benim marjinal fikrim.şaka tabi uygulamayın sakın..
-
13 Haziran 2012, 14:44
rio_mavi adlı üyeden alıntı
kürşat plakayı arkadan söküp öne takalım.radyatörün üstüne.hemde radyatör koruma görewi görür :D buda benim marjinal fikrim.şaka tabi uygulamayın sakın..
eheuhe sırtımıza asalım bir de slogan yazalım "pkakam markam" diye
-
13 Haziran 2012, 16:34
Arkadaşlar az önce anladım ki hangi ninjaya baksam 2 gün içinde satılıyo. Satmak isteyen arkadaşlar varsa önce bana göstersin sonra kolayca satıversin
-
13 Haziran 2012, 16:36
medsul adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar az önce anladım ki hangi ninjaya baksam 2 gün içinde satılıyo. Satmak isteyen arkadaşlar varsa önce bana göstersin sonra kolayca satıversin
direk mevzuya giriyorum o zaman http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1624782/detay/ :D
-
13 Haziran 2012, 16:40
masterabi adlı üyeden alıntı
Hadi hayırlısı. Ama ben siyah rengi pek içime sindiremediğim için 5 gün içinde satılacak diyorum :D
-
13 Haziran 2012, 16:51
medsul adlı üyeden alıntı
Hadi hayırlısı. Ama ben siyah rengi pek içime sindiremediğim için 5 gün içinde satılacak diyorum :D
ama yanıldın bu gidişle bu sezonu kapatırım ben :D
-
13 Haziran 2012, 17:00
-
13 Haziran 2012, 17:38
hiiiç sıkıntı diil, Ninja'ya sahip olmak, GT ye sahip olmaya benzemez. Kıymetini bilenler sahip olsun taraftarıyım ölücüler uzak dursun diyerek. fiyatta anlaştığım bi çok kişi oldu ama ya zaman uyuşmadı, ya vazgeçtim belki de inanmayacaksınız ama birinin de halini, tavrını, tipini beğenmedim vermedim motoru.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler