Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı Frank Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi akşamlar,şu vites meselesini açıklığa kavuşturduğumuz iyi oldu bu arada önceki sayfalarda sharpın kask testi var,o kask testi fiyat kalite ölçüsüne göre kaska yıldız veriyor biraz dikkat etmek lazım
    HAyir fiyatla hicbir alakasi yok testlerin ve sonuclarin:

Ratings

SHARP is the only assessment of helmet performance that results in a safety rating.

Once a helmet has been subjected to our rigorous testing process, we award it a SHARP rating of between 1 and 5 stars.

A 5-star helmet offers good levels of protection right around the helmet. That’s not to say a lower rated helmet won’t protect you. Regardless of its SHARP rating, every helmet on sale in the UK must meet at least one regulatory standard, ensuring it offers at least a minimum level of protection.

Our tests have shown that not all helmets offer the same level of impact protection. Individually, we can all judge the price, extra features and build quality of a helmet. SHARP offers you independent advice on that often hidden property of a motorcycle helmet - how well it can protect you in the event of a crash.

During testing we’ve found differences in performance of as much as 70% between high and low scoring helmets. That’s why the SHARP scheme is so important. Our independent advice can help to ensure you choose a helmet that offers the best protection possible.

Remember, fit comes first. The secret is finding several helmets that fit you best, and then selecting the helmet with the highest SHARP rating.
    Fiyata gore rating verdigi sonucunu bu aciklamanin neresinden cikardiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ninja 250
    e peki fiyat kalite oranına göre işlemiyorsa,agvnin kaskı 4 yıldız alırken ls2 nin kaskı nasıl 5 yıldız alıyor ?

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    e peki fiyat kalite oranına göre işlemiyorsa,agvnin kaskı 4 yıldız alırken ls2 nin kaskı nasıl 5 yıldız alıyor ?
    Marka ve pahalilik her zaman kalite demek degildir. Belli standartlari tutturmak yeterli belli belgeleri almak icin. Bahsettigim beyin kanamasi nedeni ile kaybettigimiz arkadasimin kaski da AGV'nin dusuk yildiz alan bir kaskiydi mesela...

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Sharp testi kaskı sadece doğrusal darbelere göre test eder...
    Ancak; aerodinamik, ses yalıtımı gibi etmenlerle ilgilenmez...
    Yani Sharp'tan 5 yıldız alan bir kask, aerodinamiği kötü olduğu için sizi rahatsız edebilir...
    Ki 3 yıldız alan bir kask mükemmel aerodinamik ve ses yalıtımı ile sizi memnun edebilir.
    Sharp testleri, kask almak için önemli bir kriterdir; ancak Sharp'tan 5 yıldız alan bir kask için "direk darbelere karşı iyi bir kasktır" denebilir ama "her şeyi ile mükemmek bir kasktır" denemez...
    dreamkiller, ejlover ve enginar bunu beğendiler.
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Dun aksam yaklasik bir aydir ugramadigim sevgili servisim ustam hakana bir ugrim dedim.. baktim dukkanin kepenkleri kapali sadee ana kapi acik, hayir olsun dedim.girdim dukkana.. baktim tanimadigim iki kisi dukkani toparliyorlar.. selam verdim hakan yokmu diye sordum? adamlardan birinin gozleri doldu tanirmiydiniz dedi? donakaldim!! 15 gun once turkiye gp nin siralama turlarinda kalbi.turu.bitirmesine musade etmemis kardesimin.. dunden beri buyuk soktayim.. motorunu nasil heyecanla hazirlamisti oysaki!! abi tekere kalkinca altta sakala.MotoDerin yazdirdim herkes gorecek demisyide karsilikli gulmustuk.. Cok neseli.cok saygili asla aama asla gerkeksiz parca takim ondanda kazanim bundanda kazanim derdi olmayan guzel insan.iyi usta.. mekanin cennet olsun kardesim.. hep soyledigin gibi cok sevdigin motorunun ustunde goctun ebediyete..

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dun aksam yaklasik bir aydir ugramadigim sevgili servisim ustam hakana bir ugrim dedim.. baktim dukkanin kepenkleri kapali sadee ana kapi acik, hayir olsun dedim.girdim dukkana.. baktim tanimadigim iki kisi dukkani toparliyorlar.. selam verdim hakan yokmu diye sordum? adamlardan birinin gozleri doldu tanirmiydiniz dedi? donakaldim!! 15 gun once turkiye gp nin siralama turlarinda kalbi.turu.bitirmesine musade etmemis kardesimin.. dunden beri buyuk soktayim.. motorunu nasil heyecanla hazirlamisti oysaki!! abi tekere kalkinca altta sakala.MotoDerin yazdirdim herkes gorecek demisyide karsilikli gulmustuk.. Cok neseli.cok saygili asla aama asla gerkeksiz parca takim ondanda kazanim bundanda kazanim derdi olmayan guzel insan.iyi usta.. mekanin cennet olsun kardesim.. hep soyledigin gibi cok sevdigin motorunun ustunde goctun ebediyete..
    Basin Sagolsun Kursat. Siralama turlarinda kalpten giden bir motorcu haberi vardi 3-4hafta once sanirim kendisi. Mekani cennet olsun.
    dreamkiller bunu beğendi.

ibopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 kawasaki 250r(pert)
    Başın sağolsun Arkadaşım..Allah Mekanını cennet etsin yakınlarına akrabalarına sevenlerine sabır versin..Ölüyoruz arkadaşlar belki 5 dkka sonra belki 80 sene sonra ama sonuç hiç değişmiyor Allah ölümün de güzelini nasip etsin inş.:(
    dreamkiller bunu beğendi.

Başın sağolsun dostum. Bu arada 2012 Ninjalardan beyaz renk kalktı mı?

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı medsul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başın sağolsun dostum. Bu arada 2012 Ninjalardan beyaz renk kalktı mı?
    Evet sadece 2011'lerde beyaz var(di).

atilla_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2009 honda cbr 600rr limidet edition
    Kürşat kardeşim başın sağolsun. Mekanı cennet olur inşallah.
    Hondaaaaaaaa

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    herkese selamlar.bende yaklasık 1 hafta içinde ninja alarak aranıza katılacağım arkadaşlar.Antalya ili Manavgat lçesinde yaşıyorum.Yaşım 26 adım Kadir

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı ejlover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HAyir fiyatla hicbir alakasi yok testlerin ve sonuclarin:

Fiyata gore rating verdigi sonucunu bu aciklamanin neresinden cikardiniz?
    HAYIR YANILIYORSUNUZ FİYATLA COK ALAKASI VAR BU YÜZDEN LS2 NİN MODELLERİ FİYAT PERFORMANS OLARAK 4 YILDIZ ORDA FİYATLARDA YAZIYOR AZ COK DİKKAT ETMENİZİ ÖNERİRİM YILDIZ VERİRKEN FİYAT ORANINIDA ELE ALIYOR O YÜZDEN BEN COK GÜVENİLİR BULMUYORUM
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

rio_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja 250r
    Basin Sagolsun Kursat. Siralama turlarinda kalpten giden bir motorcu haberi vardi 3-4hafta once sanirim kendisi. Mekani cennet olsun.
    http://www.motosiklet.net/forum/onla...kaybettik.html

başımız saolsun... haberide bu forumda ki ...
    dreamkiller ve atilla_hakan bunu beğendiler.

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HAYIR YANILIYORSUNUZ FİYATLA COK ALAKASI VAR BU YÜZDEN LS2 NİN MODELLERİ FİYAT PERFORMANS OLARAK 4 YILDIZ ORDA FİYATLARDA YAZIYOR AZ COK DİKKAT ETMENİZİ ÖNERİRİM YILDIZ VERİRKEN FİYAT ORANINIDA ELE ALIYOR O YÜZDEN BEN COK GÜVENİLİR BULMUYORUM
    Bi daha yazıyorum o zaman:

Ratings

SHARP is the only assessment of helmet performance that results in a safety rating.

Once a helmet has been subjected to our rigorous testing process, we award it a SHARP rating of between 1 and 5 stars.

A 5-star helmet offers good levels of protection right around the helmet. That’s not to say a lower rated helmet won’t protect you. Regardless of its SHARP rating, every helmet on sale in the UK must meet at least one regulatory standard, ensuring it offers at least a minimum level of protection.

Our tests have shown that not all helmets offer the same level of impact protection. Individually, we can all judge the price, extra features and build quality of a helmet. SHARP offers you independent advice on that often hidden property of a motorcycle helmet - how well it can protect you in the event of a crash.

During testing we’ve found differences in performance of as much as 70% between high and low scoring helmets. That’s why the SHARP scheme is so important. Our independent advice can help to ensure you choose a helmet that offers the best protection possible.

Remember, fit comes first. The secret is finding several helmets that fit you best, and then selecting the helmet with the highest SHARP rating.

Bu adamların test kriterleri. Burda fiyattan bahsediyor mu? Etmiyor.. Ayrıca kaskların neredeyse yarısının fiyatı yok orada. Fiyat sadece bilgi için verilmiş ve ratinglerle alakalı değil. Az cok siz de dikkat edip yukardaki yazıyı ve sitelerindeki diğer açıklamaları okuyun.

nich@tine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    08Ninja250R,2005Honda600F,2004cbr1000rr
    Gozume hep cirkin gorunen uzun arka camurlugu kestim!
    Plaka aydinlatmasi yok, kisa beyaz led serit ekleyecegim.
    Plakayi kuyruk altina kaydirmayi dusunmustum fakat arac muayenesi ve yol kontrollerinde sorun cikabilir diye simdilik boyle taktim.

imageshack.us/f/205/photorv.jpg/

---------- Post added at 15:44 ---------- Previous post was at 15:30 ----------

atilla_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2009 honda cbr 600rr limidet edition
    Söküp tornacıda bi parça yaptirmayi düşünüyorum bende. Hafta sonu bi gelsin.
    Hondaaaaaaaa

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    satılmıştır
    ejlover, metci, enginar ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    satılmıştır
    Hayirli olsun Ne geliyor yerine?

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    satılmıştır
    Hayırlı olsun...
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Bi daha yazıyorum o zaman:

Ratings

Bu adamların test kriterleri. Burda fiyattan bahsediyor mu? Etmiyor.. Ayrıca kaskların neredeyse yarısının fiyatı yok orada. Fiyat sadece bilgi için verilmiş ve ratinglerle alakalı değil. Az cok siz de dikkat edip yukardaki yazıyı ve sitelerindeki diğer açıklamaları okuyun.
    o sizin fikriniz bu da benim
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler