nitro aikido bes yildiz almis bir kask kullaniyorum idare eder
nitro aikido bes yildiz almis bir kask kullaniyorum idare eder
En azından artık şöyle şekilli, şu marka, şu özellikli kask kullanıyorum demek yerine "şu kadar güvenli" kask kullanıyorum'a döndü muhabbet ya mutlu oldum
@rio dostum 1 yıl oldu alalı fiyatı cidden hatırlamıyorum :(
ben 110 tl ye LS2 aldım, sharp testinden 4 yıldız almış. bence kötü bir kask değil. ekonomisi kısıtlı olanlara öneririm.
Karadeniz - Giresun.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
sanırsam bende LS2 biraz daha eskiyince su kaskı alacagım.. cok hosuma gitti ))
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8834408/detay#
beyler pazar günü ataşehir kentplus sitesinin yaza merhaba senliklerinde allahına kadar pop calıyoruz grup gündogarken in alt grubu olarak buyrun bekleriz.. sanırsam halka acık bir etkinlik olacakmıs
Merhaba arkadaşlar! Ben aranıza daha katılamadım ama 2 hafta sonra ' biraz sıkışalım beyler ben geldim' diyeceğimi düşünüyorum :D @ejlover beni tanıdın mı Senin yüzünden Ninja hastalığı kaptım Beyaz bir ninja almayı düşünüyorum. Haliyle güzelleştirmek için bayağı bi uğraşacağım. Sizden bir isteğim var. Ninjanın gücüne güç katan parçaların ismini vermenizi rica edeceğim. Sonra görüntü gelecek arkasından. Şimdi biri çıkıp 'bilader ne kadar hazırcısın biraz araştır şu forumu' diyecek. 271 sayfayı araştırmaya kalkarsam LYS sınavını kaçırabilirim :D Şimdiden teşekkür ediyorum herkese :D
herkese iyi akşamlar,birkaç hafta önce 5.vitesde giderken vites boşa geçti(1 yada 2 defa oldu farklı zamanlarda fakat öbürü hangi vitesdeydi hatırlamıyorum),dedim aha bozuldu alet babamı aradım tam geçirememişsindir ondan olmuştur dedi,bugün arkadaşlara anlattım hiçbiri inanmadı sizden böyle birşey yaşayan varmı ? arabada olur motorda olmaz falan dediler ama yalan söyliyicek halim yok yani
dreamkiller muzisyensin sanırım? Grubun adı ne baska nerelerde calıyorsunuz? (Ben de aynı sektördenimde merak ettim )
aynı olayı geçen yaz 6 viteste 160la giderken ben yaşadım.Takriben 5-6 dakika boyunca aynı viteste kapatmış gidiyordum. küçük bir köprünün yükseltisinde motor havalandı inerken viteste boşa geçti. nasıl olduğuna anlam veremedim ama bi şekilde açıklaması vardır. birkere yaşadım bu durumu. tawsiyem sakın o süratte vitese almaman.uygun bir şekilde kenara çekip motoru durdurman ve tekrar 1.vitesten yeniden alkış yapman. o süratte kaçıncı viteste olduğunu bilsende 2.vitesten yükselerek geliceğin için zarar werirsin.dur yeniden kaldır motoru bence.ben öyle yapmıştım.
dostum benimkisi amatörce bir ugras.. hayatımı müzikten kazanmıyorum ama bedavada calmıyorum su an ismi olmayan iki ayrı grupda calıyorum, biri latin-pop grubu digeri hard'n heavy grubu tezat degilmi? ayrıca 2007 senesinde arsmahal adlı grubun albüm kayıtlarında caldım, ülkenin cesitli yerlerinde konserler, bir kerede budapeste ve pecs sehirlerinde konserler falan filan
Benim cbr 125 '11 de da arada nadiren boşa düşmeler oluyor. En çok 2. vites te ama 3. ve 4 te boşa düştüğü zaman yukarı alarak tekrar vitese taktığım da mevcut vitese geri alıyor. Yani sistem demekki o an ki vitesten birden boşa inmiyor sadece çarklar arası bağlantı kesiliyor...
Mekanizma yapısı gereği 4 ten boşa almaya müsait değil demekki çarkar sıralı olduğu için. O anki vitese tam geçiremeyince veya motor şiddetli bir sarsıntı geçirince oluyor genelde.
Yani bizim boşa düştü diye tabir ettiğimiz şey boş vitese almakla aynı şey değil...
Ne yazik ki hayat o kadar kolay degil. Benim aylarim gitti o parcalari tek tek bulmak ve getirtmek icin. Arastiracaksin artik yapacak bi sey yok. En azindan elinde parcalarin markasi falan var ;) Bu arada evet hepsi yurtdisindan geldi on cam haric. Eksozu da istetirsen 3-6ay araliginda getiriyorlar. Kalanlari sen bulup alican. Yeri geldi $200lik parca icin $100kargo odedim.. Bunlari goze alicaksin artik. Simdi motoru neden pazarlik yapmadan gelen aldi gitti anladin mi? ;)
Pazartesi deseydiniz bizde alabilirdik istediğiniz fiyata. Neyse geçti gitti arıtık. Sattığınız kişi satmayı düşünüyo mu peki :D
Sormayın ogün başına neler geldi. Yoksa Ankaraya doğru geliyodu direkt :D
herkese iyi akşamlar,şu vites meselesini açıklığa kavuşturduğumuz iyi oldu bu arada önceki sayfalarda sharpın kask testi var,o kask testi fiyat kalite ölçüsüne göre kaska yıldız veriyor biraz dikkat etmek lazım
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)