Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Haziran 2012, 23:54
Reklamlar
-
06 Haziran 2012, 00:10
ccman adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Arkadaşım.her şey gönlünce olsun,ayrıca dostluğun,arkadaşlığın cc si olmaz tanışmaya vesile olur.senin için iyisi neyse biz ona da seviniriz.
Eyvallah Hocam Sagolun ;)
-
06 Haziran 2012, 00:19
ok.fiyatla ilgili bilgi verirsen sevinirim.tşklr
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
hayırlısı olsun.fiyat nedir ne aralıkta takıldı varsa video kendinin veya aynı eksozu duyabilleceğim bir yer yardımcı olursan sevinirim.tşklr
-
06 Haziran 2012, 00:41
lyoon adlı üyeden alıntı
ok.fiyatla ilgili bilgi verirsen sevinirim.tşklr
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
hayırlısı olsun.fiyat nedir ne aralıkta takıldı varsa video kendinin veya aynı eksozu duyabilleceğim bir yer yardımcı olursan sevinirim.tşklr
???
Yanlis mi oldu acaba?
-
06 Haziran 2012, 00:46
Arkadaşlar, Ninja nın parça fiyatları, bulunabilirliği ve servisi nasıl?
Orhan KÖNİ
-
06 Haziran 2012, 13:49
ielapoc adlı üyeden alıntı
Merhabalar aranıza katılmayı düşünen biriyim kısmetse Ağustos'ta ehliyeti aldıktan sonra. Şimdi iki sorum olacak birincisini aradım ama bulamadım.
1- 2012 modelin yeşil rengi eski modellerden farklı bir tonda mı? Sanki eski modellerin yeşil rengi daha üst cclerden de farklı gibi geldi.
2- Bu ilanda bulunan motor tanıdık mıdır buradan acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79614616/detay
Beyaz rengi çok cezbediyor şu an ama 2011 model harici beyaz bulunmadığından sıkıntı oluyor anladığım kadarı ile.
Ayrıca Ejlover motorun çok başarılı olmuş 2-3 günle kaçırdım sanırım videolar da ayrı bir harika idi :(
Arkadaşımın eski motosikleti bu satan arkadaş sanırım bir defa düşmüş satan arkadaşım öyle söylemişti. Lastikleri ilanda yazan ebatlar Michelin marka beraber taktırmıştık mono kapak ilanı veren arkadaşta duruyor olması lazım biz öyle vermiştik.
-
06 Haziran 2012, 22:03
Chronix adlı üyeden alıntı
eee ben 1.9 lt koydum ne olacak şimdi gitti motor
sen yazarken internetten araştırmıştım 1.4 lt okumuştum bir site de filtre değişmediği için 1.4 lt koymuştum
bişi olmaz en fazla yağ kapağında terleme yapar.
ustaya git şırınga ve hortumla çektir yağı. benimde başıma gelmişti
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
07 Haziran 2012, 02:03
-
07 Haziran 2012, 02:06
ejlover adlı üyeden alıntı
Ninjacilar nooldunuz yaa? Ben motoru sattim forum durdu
Havalar sicacik mis gibi neden herkes kabuguna cekildi yaw?
Aramızda motor alamayanlar var ondandır
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
07 Haziran 2012, 02:06
Ninjacilar nooldunuz yaa? Ben motoru sattim forum durdu
Havalar sicacik mis gibi neden herkes kabuguna cekildi yaw?
Belkide herkes gezmeye verdide kendini forumu unuttu
-
07 Haziran 2012, 02:43
Motor olmayinca ben de muhabbete sardim iste ama kimse yok ortada
-
07 Haziran 2012, 11:07
-
07 Haziran 2012, 20:43
9600km deyim.onumuzdeki hafta bakıma gidicem.adamlar nasıl yapmışsa 9500km yi gecicence yanık yag kokusu gibi koku gelmeye basladı.aynı olay 4600km de 5000bakım önceside yasamıstım. 10 000bakımda hidrolik sıvısı değişiyomu arkadaslar?yaşını yeni doldurdu. önerirmisiniz?
-
07 Haziran 2012, 23:11
bugun kocaelide otogar cevresindeki beyaz ninja burdan mi arkadaslar ?
-
07 Haziran 2012, 23:38
arkadaşlar merhaba...
yeni bir kask almak istiyorum. kask için bütçem 300 tl kadar malesef :( bana önerecek model veya marka varsa yardımınızı
bekliyorum...şimdiden teşekkürler...
-
08 Haziran 2012, 01:09
aliazgin adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba...
yeni bir kask almak istiyorum. kask için bütçem 300 tl kadar malesef :( bana önerecek model veya marka varsa yardımınızı
ls2 al derim. o fiyata iyi bir ls2 alirsin. dikkat et alirken gunes vizorlu olanini al icten. cok isine yariyor yaz gunu. birde caminin kenarlarinda buhar pedi takmak icin klipsli olsun. buhar onleyici yaninda satmazlar ama caminin o sekilde klipsli olanindan al ilerde istersen ayrica alirsin. bagzi uyaniklar cami degistirip baska bir modelin klipssiz camini takiyorlar. tongaya dusme arkadas.
-
08 Haziran 2012, 01:16
arkadaşlar merhaba...
http://www.anesmotor.com/?urun-1225-...tikli-Kask.htm
Daha iyisini bulamassın o fiyata.
-
08 Haziran 2012, 01:50
arkadaşlar merhaba...
rio_mavi adlı üyeden alıntı
ls2 al derim. o fiyata iyi bir ls2 alirsin. dikkat et alirken gunes vizorlu olanini al icten. cok isine yariyor yaz gunu. birde caminin kenarlarinda buhar pedi takmak icin klipsli olsun. buhar onleyici yaninda satmazlar ama caminin o sekilde klipsli olanindan al ilerde istersen ayrica alirsin. bagzi uyaniklar cami degistirip baska bir modelin klipssiz camini takiyorlar. tongaya dusme arkadas.
Zippo's adlı üyeden alıntı
Bir de su siteye girip (http://sharp.direct.gov.uk/) almayi dusundugunuz kaskin ne kadar guvenilir olduguna bakin. Arabalardaki carpisma testlerinde oldugu gibi bagimsiz olarak kasklara ayni testleri uygulayan kurumun web sitesidir.
Bu arada bir dip not: Icten cikma vizorler v.s. bunlarin hepsi kaskin darbe emiciligini azaltan ve uzak durulmasi gereken eklentiler! Kask var kask var arkadaslar. Evet kafanizin karpuz gibi yarilmasini engeller belki cogu kask, ama yine de beyin kanamasi gecirmenizi engelleyen az sayida kask var. Kaldi ki yakin zamanda kaybettigim arkadasim sapasaglam olmasina ragmen beyin kanamasindan hakki rahmetine kavustu....
Kimse yanlis anlamasin ama ben kaska butcem su kadar diger ekipmana bu kadar bahanesini kabul etmiyorum. Motordan kisin butceyi ekipmana aktarin arkadaslar. Ya da acele etmeyin 2-3ay gec alin motoru, ya da motor varsa binmeye 2-3 ay sonra baslayin ama ekipmani duzgun alin. Sonucta sizin caninizi koruyan TEK SEY alacaginiz ekipmanlar. Motoru degisseniz de ekipmaniniz sizde kaliyor!
O yuzden oturup tekrar bir dusunun: "CANINIZA BICTIGINIZ BUTCE NE KADAR?"
-
08 Haziran 2012, 03:14
Bir de su siteye girip (http://sharp.direct.gov.uk/) almayi dusundugunuz kaskin ne kadar guvenilir olduguna bakin. Arabalardaki carpisma testlerinde oldugu gibi bagimsiz olarak kasklara ayni testleri uygulayan kurumun web sitesidir.
Bu arada bir dip not: Icten cikma vizorler v.s. bunlarin hepsi kaskin darbe emiciligini azaltan ve uzak durulmasi gereken eklentiler! Kask var kask var arkadaslar. Evet kafanizin karpuz gibi yarilmasini engeller belki cogu kask, ama yine de beyin kanamasi gecirmenizi engelleyen az sayida kask var. Kaldi ki yakin zamanda kaybettigim arkadasim sapasaglam olmasina ragmen beyin kanamasindan hakki rahmetine kavustu....
Kimse yanlis anlamasin ama ben kaska butcem su kadar diger ekipmana bu kadar bahanesini kabul etmiyorum. Motordan kisin butceyi ekipmana aktarin arkadaslar. Ya da acele etmeyin 2-3ay gec alin motoru, ya da motor varsa binmeye 2-3 ay sonra baslayin ama ekipmani duzgun alin. Sonucta sizin caninizi koruyan TEK SEY alacaginiz ekipmanlar. Motoru degisseniz de ekipmaniniz sizde kaliyor!
O yuzden oturup tekrar bir dusunun: "CANINIZA BICTIGINIZ BUTCE NE KADAR?"
sharp testinde outletteki kaskı bulamadım.sanırım teste tabi tutulmamış. ama kask hava yastık vs. den bahsediyor.güzele benziyor. ama dayanıksız da olabilir. benim söylediğim kaskta 5 üzerinden 4 yıldız almış. yanlar teste göre iyi ön arka tepe çok iyi gözüküyor ls2 de. ama birde şu var,arkadaşım shoei ile xr1000 modeliydi sanırım, çok süratli bir şekilde karşıdan gelen arabaya çarptı,ön camdan girip nerdeyse arka camdan cıkacaktı. 1 aya yakın hastanede yattı.kafası hariç heryeri kırıldı. özetle shoei kendini çok iyi kanıtlamış bir kask. ama tuzludur da. ejonunda dediği gibi cana kaç para ayırdıgın önemli. Buarada ejo fotolardaki beyaz diner ceketin çok güzel kardeş. kaça aldın hatırlıyomusun =?
-
08 Haziran 2012, 10:24
arkadaslar sharp ın testinde LS2 nin bir çok modeli 4 yıldız alarak ortalamanın biraz üstünde kask yaptıklarını görebilirsiniz. bunun yanısıra shoei ve arai nin bile bu testlerden 3 yıldız almıs kaskları var.. bence kask alınırken ejo nun dediği gibi sharp ve ece sonucları iyice incelenip 300 yerine 600 lira bütce ayrılmalı.. @aliazgin ne olur yanlıs anlama kardeşim en yakın örnek senin yazdıkların oldugu icin örnek olarak verdim.. kusuruma bakma..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler