Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Haziran 2012, 22:43
Arkadaşlar şu ön diskten gelen sesi konuşmuştuk. Ancak geçen hafta motoru yıkadım ve ertesi günü sanki motorun içine bikaçtane kuş kaçmış gibi cik cik lemeye başladı. Motorun sesini basıracak şekilde vede. Baya bi prey sıktım ancak düzelmedi. Disk değilde başka bi yerden mi geliyor acaba. bir çözüm lazım çünkü milletin bu orjinal kawasaki değil heralde dedikleri duydum :(
Reklamlar
-
05 Haziran 2012, 00:00
selam arkadaşlar aranıza yeni katılmıiştım.eksoz önerisi ne olabilir ve tiger la ilgili ne söylersiniz.tşklr şimdiden
-
05 Haziran 2012, 00:22
lyoon adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar aranıza yeni katılmıiştım.eksoz önerisi ne olabilir ve tiger la ilgili ne söylersiniz.tşklr şimdiden
Merhaba dostum.Ninja kullanıcısı değilim ama,bende kendi motorumda tiger egzost kullanıyorum.Alırken şüpheliydim fakat tiger gerçekten kaliteyi yakalamış,çok iyi egzostlar üretiyorlar.Ben aldım kullanıyorum çokta memnunum.Tavsiye ederim.
-
05 Haziran 2012, 04:17
kullaniciii adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar şu ön diskten gelen sesi konuşmuştuk. Ancak geçen hafta motoru yıkadım ve ertesi günü sanki motorun içine bikaçtane kuş kaçmış gibi cik cik lemeye başladı. Motorun sesini basıracak şekilde vede. Baya bi prey sıktım ancak düzelmedi. Disk değilde başka bi yerden mi geliyor acaba. bir çözüm lazım çünkü milletin bu orjinal kawasaki değil heralde dedikleri duydum :(
Spreyi doğru şekilde tatbik etmemiş olabilirmisin acaba? tam balatalara gelecek şekilde iyice heryerini balata spreyi ile temizle. elin değmişken balataların temas ettiği çemberide bi güzelce spreyle ve temiz bi fiber bezle sil. motoru toz toprak bir yerde kullaniyorsan eğer sürekli,nekadar temizlesende olur. Ha bide unutmadan ben motoru ilk aldiğimda (suan 1 yasında) ilk 7- 8 ay nekadar spreyle temizlersem temizleyeyim 1 hafta içinde cik cik ötüyordu. daha sonra jantların dış yüzeyi balatalara alışınca son 3- 4 aydır ses kesildi. ğstelik öyle eskisi gibi aman aman bi temizlik spreyde yapmıyorum. küçük bi taş kaçmışta olabilir iyice bi incele.zayıf bi ihtimal ama balataların bitmişte olabilir. ama senin motor çok çok yeniydi. ön bitmezde arka bi ihtimal. sen bi bak. gelişmelerden bizide haberdar et. olmadı başka şeyler söyleriz. çakma kawasaki diyede bişiy yok. bozmasınlar moralini...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:14 ----------
lyoon adlı üyeden alıntı
Ben akrep aldım.yakıt sarfiyatıda yaratmadı.sesi çok iyi. karbon akrep tawsiye ederim. bilmeyen 600lük mü abi diye yanaşır yanına
-
05 Haziran 2012, 08:58
Ben Two Brothers kullanıyorum. gayet memnunum. sesi de tok. motorumu satıyorum ilgilenirsen egzostu ayrı olarak satabilirim özelden ulaşabilirsin.
-
05 Haziran 2012, 09:16
beyler, bu motor yağ değişiminde kaç lt yağ alıyor?
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
05 Haziran 2012, 10:21
Filitre değişimiyle birlikte 1.9LT
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
05 Haziran 2012, 11:34
lyoon adlı üyeden alıntı
dostum bende cok fenalardayım.. bende tiger düsünüyorum... üstelik yerli üretim olması nedeni ilede desteklemek istiyorum.. benimkisi birazda ideolojik anlayacagın
üreticileri ile görüştüm cok sıcak kanlı ve ilgililer.. bayii ile bugün yarın görüşüp burda paylaşırım forumu takip etmeye devam
-
05 Haziran 2012, 11:47
kullanici,o cik cik sesi bende de var ama insan alışıyor zamanla,önceki sayfalarda yazmıştım
-
05 Haziran 2012, 12:13
overcloud adlı üyeden alıntı
Filitre değişimiyle birlikte 1.9LT
Servis kitabından alıntı
Capacity: 1.3 L (when filter is not removed) (filtre değiştirilmediğinde)
1.6 L (when filter is removed) (filtre değiştirildiğinde)
1.7 L (when engine is completely dry) (motor tamamen kuru olduğunda)
-
05 Haziran 2012, 12:13
kullaniciii adlı üyeden alıntı
Ön diskten geliyor bendede ayni sorun var. Geçen gezide motorcu bi abimize danıştım o söylemişti. Toz aldığı zaman o sesi genelde yapiyormuş.
-
05 Haziran 2012, 14:24
masterabi adlı üyeden alıntı
Ben Two Brothers kullanıyorum. gayet memnunum. sesi de tok. motorumu satıyorum ilgilenirsen egzostu ayrı olarak satabilirim özelden ulaşabilirsin.
O kadar çabuk mu sıkıldın benim kara şahinimden ???
-
05 Haziran 2012, 14:37
nich@tine adlı üyeden alıntı
Servis kitabından alıntı
Capacity: 1.3 L (when filter is not removed) (filtre değiştirilmediğinde)
1.6 L (when filter is removed) (filtre değiştirildiğinde)
1.7 L (when engine is completely dry) (motor tamamen kuru olduğunda)
aklımda yanlış kalmış
ben gelende filitre ve yağ değişiminde motor kapağındaki yağ seviyesini kontrol ettikten sonra (üst seviyedeki çizgiye kadar yağ dolduruyorum) 10 - 15dk motoru çalıştırıp filitrenin yağı emmesini sağlıyorum.
yağın iyice süzülmesini bekleyip tekrar yağ kontrol camına baktığında buradaki seviye farkedilir şekilde azalmış oluyor ve tekrar üst seviyeye (daha fazlası değil) gelecek kadar yağ ekliyorum.
aslında ezbere doldurmaktansa bu şekilde yapmak en garantici yöntem.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
05 Haziran 2012, 14:52
overcloud adlı üyeden alıntı
aklımda yanlış kalmış
eee ben 1.9 lt koydum ne olacak şimdi gitti motor sen yazarken internetten araştırmıştım 1.4 lt okumuştum bir site de filtre değişmediği için 1.4 lt koymuştum
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
05 Haziran 2012, 20:35
CSS'ten dondum ve dun kaporayi alip 5,000bakimina biraktim ve bugun motorumun satisini gerceklestirip yeni sahibine teslim ettim arkadaslar.
Artik fahri uyeniz olarak aranizdayim, umarim kabul edersiniz
-
05 Haziran 2012, 20:50
ejlover adlı üyeden alıntı
CSS'ten dondum ve dun kaporayi alip 5,000bakimina biraktim ve bugun motorumun satisini gerceklestirip yeni sahibine teslim ettim arkadaslar.
hayirli ugurlu olsun hocam cok guzel motordu kaca sattiniz bir sakincasi yoksa?
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
05 Haziran 2012, 22:41
Cok tesekkurler 12bin kusur hocam
-
05 Haziran 2012, 22:42
Merhabalar aranıza katılmayı düşünen biriyim kısmetse Ağustos'ta ehliyeti aldıktan sonra. Şimdi iki sorum olacak birincisini aradım ama bulamadım.
1- 2012 modelin yeşil rengi eski modellerden farklı bir tonda mı? Sanki eski modellerin yeşil rengi daha üst cclerden de farklı gibi geldi.
2- Bu ilanda bulunan motor tanıdık mıdır buradan acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79614616/detay
Beyaz rengi çok cezbediyor şu an ama 2011 model harici beyaz bulunmadığından sıkıntı oluyor anladığım kadarı ile.
Ayrıca Ejlover motorun çok başarılı olmuş 2-3 günle kaçırdım sanırım videolar da ayrı bir harika idi :(
-
05 Haziran 2012, 23:16
ejlover adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun Uğur Hocam.
R1 geldi mi?
-
05 Haziran 2012, 23:51
ielapoc adlı üyeden alıntı
Merhabalar aranıza katılmayı düşünen biriyim kısmetse Ağustos'ta ehliyeti aldıktan sonra. Şimdi iki sorum olacak birincisini aradım ama bulamadım.
1- 2012 modelin yeşil rengi eski modellerden farklı bir tonda mı? Sanki eski modellerin yeşil rengi daha üst cclerden de farklı gibi geldi.
2- Bu ilanda bulunan motor tanıdık mıdır buradan acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79614616/detay
Beyaz rengi çok cezbediyor şu an ama 2011 model harici beyaz bulunmadığından sıkıntı oluyor anladığım kadarı ile.
Ayrıca Ejlover motorun çok başarılı olmuş 2-3 günle kaçırdım sanırım videolar da ayrı bir harika idi :(
Hocam son 2-3 yildir ust cc motorlarin yesili bambaska. Ninja 250'lerin bu sene tonu degisti Lime-Green oldu ama yine ust cc'lerle alakasi yok.
Ilandaki motorda mono kapak falan yaziyor ama resimlerde yok. Kilometre de 3-4bin geride kalmis resimle ilan arasinda..
Bu arada one 130'luk lastik takmis nasil olduysa. Ya yanlis yazmis ya da salliyor. On janta bizim 130luk takilmaz. Kaldi ki 1000cc motorlarda bile onde 120 var. 130luk onu nerden buldu da takti? Bi de onun fiyati bayaa bi yuksekti oldukca dusmus. Bi sikinti var gibi o motorda...
Tesekkurler bu arada Kursun bitmesini bekliyordum satis icin. Bi gunde gitti motor
---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:49 ----------
tomass adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun Uğur Hocam.
R1 geldi mi?
Yok daha beklemedeyim KAdir Hocam yeni motor icin. Onumuzdeki hafta insallah kesinlesecek ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler