benim dediğim sinyalli aynadanmı aldın
dk 663 motoru temizlerken dikkat edilmesi gereken hiçbirşey yok,100 bar suyu radyatörün dibinden, yarım karış mesafeden sıktım gene yamultamadım bunun dışında düğmelerin dibine sıkmazsan sorun olmayacağını düşünüyorum
dostum bir kere kesinlikle sıcakken yapma bu işi motor blogunun soguk olması lazım zarar verebilirsin.. ben benzin istasyonlarında satılan oto sampuanlarından kullanıyorum. ayrıca bu sampuanı kattıgım suyun icine cok az da arap sabunu koyuyorum iyice kaysın kafamı gözümü yarim diye daha sonra motoru ıslatıp yumusak bir sünger ile köpüklüyorum her tarafını. motoru ilk ıslatırken ve son durularken dikkat etmen gereken en önemli şey eksoz un içine su kacırma.. jantların göbeginde köpük bırakma bu su hareket ederken lastik yüzeyine bulasabilir sorun yasayabilirsin. birde google de uzman tv motosiklet yıkama yaz onunla ilgili bir video vardı sanırsam. görüşmek üzere..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
senin dedigin derken? yok frankl lucas kardeşim bir bucuk ay falan oldu ben aynaları alalı ama senin dediklerini hatırlayamadım? ama muhtemelen de aynı ürünlerdir cok bir çeşit yok bu konuda.. led sinyalli aynalar..
rio_maviye söylemiştim o kaza yaptığında karıştırdım isimleri
http://www.ebay.com/itm/Side-Mirror-...5f8529&vxp=mtr ürün bu
aynen dostum ürün budur
o aynalar güzel hoşlar ama hem göründüklerinden daha küçükler hemde işlevsellik olarak berbatlar bi arkadaşta var.
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
@ejlover dostum dün geldim almadılar beni içeriye gıcık oldum döndüm bende nasıl geçti eğitim? anlatırmısın biraz.. belki öğrendiklerini bizede öğretirsin ücreti mukabilinde
Çok gecmis olsun Kadirciim. Icini rahat tut basit bir operasyon. Kendini 2-3 gunde toparlayacaktir. Umarim hayirlisiyla hallolur. Bir kac ay sonraki daha basit bir operasyon zaten. Iyi olmasini dilerim en kisa surede.
Hocam 4 kisi geldigimiz icin birlikte donus de mecburiydi ne yazik ki ;) Orada da 5-10 dakikalik zaman dilimleri haricinde pek bos vaktimiz olmadi ne yazik ki. Herkesi iptal ettim 1 arkadas haric o geldi taa oralara kadar 5 dakika icin
Hocam sag ayaginizin ucu peg'lerin uzerinde mi duruyor yoksa frende mi? Frende duruyorsa farkinda olmadan hafiften frene dokunuyor olabilirsiniz.
Hocam ben bi acikliim bu konuyu tekrardan:
LED taktiginiz zaman ister 4 ister 3 takin hizli yanip sonmeye baslayacak sinyaller. Hatta 4 yaptiginizda 4u birden ayni anda yanip sonecek. Ayrica gosterge panelindeki sinyal lambasi da surekli acik kalacak. Bu sorunlar degisik kombinasyonlarda karsiniza cikabilir. Bu yuzden oncelikle roleyi degistirmeniz lazim ki normal hizda yanip sonsun. 4unu de degistirirseniz bu sefer 2 adet de (saga ve sola birer adet) direnc eklemeniz gerekiyor sisteme. Sanayide hallettirecekseniz dikkat edin oralarda takilan ampul, direnc v.s. asiri isinma yapip kablolari ve karenaji eritir. Bunlara dikkat ederek sorunu cozebilirsiniz ama tum kablo sistemini sinyallerin kesip bicerler.
Ah be kursat Hocam keske arasaydiniz gelmeden. Ogrenci ya da gorevliler haricinde kimseyi almiyorlar iceri ne yazik ki. Kapiya izim birakirdim ben :( Cok uzuldum simdi :( Foruma girecek vaktim olmadi inanilmaz yogun gecti 2 gun de. Sabah 7 aksam 5 arasi ogle arasi bile yarim saat. Toplam 5er sinif dersi uzerine 5er pist egitimi vardi hergun. Bunlarin arasinda ortalama 5er dakikalik bosluk oluyordu, onlarda da koclarla degerlendirme yapiliyor.
CSS evet pahali bir kurs ama kesinlikle daha ilk gunden inanilmaz fark yaratiyor. Anlatmak zor burdan cidden yasamak lazim Fotolar 10gun icinde gonderilirmis, onlardan paylasirim geldiginde ;)
Barkin Bayoğlu ile (Altın Elbiseli Adam) (Çok beğendi motoru )
---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 15:55 ----------
Arkadaşlar merhaba.
Ebay' dan lastik alan oldumu. Marka model önerilerinizi bekliyorum. Linkteki ilan hakkındaki görüşlerinizide paylaşırsaniz sevinirim.
http://www.ebay.com/itm/MICHELIN-PIL...#ht_2151wt_780
Hondaaaaaaaa
Doğru söylüyorsunuz. Marka olarak MICHELIN PİLOT ACTIV veyada MICHELIN PİLOT ROAD modelleri çok hoşuma gitti. ön arka takım almak istiyorum. Arka 150/70-17 sizce çok mu büyük hızda veyada yakıtta çok etkisi olurmu. Ön 120/70-17 arka 150/70-17 taktırabilirmiyim. Önerirmisiniz.
Hondaaaaaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=KIAK34E6NB8
CSS 2012 Level2
---------- Post added at 09:55 ---------- Previous post was at 09:39 ----------
kargo cok yuksek olmaz mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9158501/detay/
arkadaşlar bu motoru almayı düşünüyorum ne derseniz? 30.000 km de ninja alınır mı?
İkincilik kaybedenler içindir...
motor u da sahibinide burda herkes bilir.yaptığı yolları da gezilerindeki resimlerinide biliriz.motora değer veren ve kıymetini bilen bir arkadaşımızdır.servis ya da ustanla gidip bakman gerek arkadaşım.
Ha bu bizim over in.motoru degilmi? arkadasim bu.motor onun dilinden anlayan bir arkadasin motorudur.. bence bu paraya bu motor alinir.. millet.neler satiyor bu paraya.. al bin icin rahat olsun ama yok guvenemem diyorsan ccman in dedigi gibi al ustani bak motora.. saygilar simdiden hayirli olsun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
dostum astari yuzunden pahaliya gelir.. bence gerek yok.. Ustelik raf omru gecmis bir lastik.yollayabilirler.. bence boyle yuksek mevlali bir urun icin riske girme derim ben.. boyle seyleri turkiyeden almak daha mantikli geliyor bana..
Hocam bu forumun her köşesinde o motorun sahibinin imzası vardır. Gerçekten çocuğu gibi özen gösteren bir arkadaş motoruna. Aradığın her türlü bilgiye overcloud nickli arkadaşın post'larından ulaşabilirsin. O fiyat aralığına hiç bilmedik birinden almaktansa kesinlikle Bulut Üstat'ın motorunu almanı tavsiye ederim.
parası olmayan ninja 250R a binmesin...kitay(çin) motorlara baksın.
Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Daha önce geçirdiği operasyona bağlı olarak ameliyat biraz zor geçti ama sonrasında çok rahattı çok şükür.
Perşembe operasyon oldu cuma akşam taburcu olduk
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)