Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Mayıs 2012, 10:40
Arkadaşlar hafta sonu yuvacığa gidiyoruz. Gitmek isteyen arkadaşlar haberleşelim. Tanışmış oluruz.
Reklamlar
-
30 Mayıs 2012, 12:16
rio_mavi adlı üyeden alıntı
kızıltoprak civarı ben olabilirim siyahsa. haftasonları caddebostan takılırım genelde. dreamkiller organize edebilirsen cuma aksamı ejo felan ben takılırm. Hee buarada arkadaslar ön sinyal kapağı varya şeffaf olan, bana birtane acill lazım. elinizde fazla varsa ücretinemukabil talibim. Veya nereden aynı ebatta temin edebileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim. OVERCLOUD senden ümitliyim dostum,senin sinyali bikaç kez kırmışlardı sanırım. elinde parçası var mı =?=?=? Arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim valla. geçen günkü kazadan sonra herbişiyini tamir ettimde sinyal kapağını uyduramadım...
Bende kiziltopraktayim fenerbahce iskembecisinin onunde gorursen o benim bir cayimi icmeye beklerim buralardan gecen butun arkadaslar icin gecerlidir
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
dreamkiller adlı üyeden alıntı
dostum sıkıntı yok biraz beklersen beb e bay den led sinyal siparisi verecegim sanada soyleriz olmazmı?
valla ejlover arkadas buralara kadar geliyor gidip gormessek ayıp kere ayıp olur..
@ejlover otel falan ayarladınmı dostum nerede olacaksın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------
Beyler pazar günü kocaeli yuvacık gezisine ben artcımla katılıyorum.. bizden gelecek olan varmıdır? Rio? Over? ccman? diger arkadaslar???
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------
umut ediyorum bende kardeşim bakalım nasipse birgün olacak
İllaki olur dreamkiller
-
30 Mayıs 2012, 12:24
benim koruma takozu yalan oldu pişmiş tavugun basınada gelmedi.. once aparatları ters taktım sonra cıkartıp düzeltecektim ki somunlardan biri diş kaptırdı.. acaip hırslandım en son durum bu aksam netleşir bakalım motoru elimize almadan takabileydim iyiydi tabi
-
30 Mayıs 2012, 13:39
dostum sıkıntı yok biraz beklersen beb e bay den led sinyal siparisi verecegim sanada soyleriz olmazmı?
valla ejlover arkadas buralara kadar geliyor gidip gormessek ayıp kere ayıp olur..
@ejlover otel falan ayarladınmı dostum nerede olacaksın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------
Beyler pazar günü kocaeli yuvacık gezisine ben artcımla katılıyorum.. bizden gelecek olan varmıdır? Rio? Over? ccman? diger arkadaslar???
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------
umut ediyorum bende kardeşim bakalım nasipse birgün olacak
Hocam cok tesekkurler, dusunmeniz bile yeterli Sabiha Gokcen'de kalacagim ama motor Istanbul Park'ta kalacakmis Persembe Cuma da egitim var ya kontrol prosesine bastan girmesin diye bu sekilde oluyormus. Cuma da 5te kurs bitiyor motorlari yukleyip yola cikicaz gibi duruyor. 2 kisi geliyoduk sayi 4e cikti benim de esnekligim yok oldu :( 3 tane de gorucu gelecekti motora onlari naapicam bilemiyorum :( En guzeli Istanbul Park'ta gorusmek
-
30 Mayıs 2012, 14:51
ejlover adlı üyeden alıntı
Hocam cok tesekkurler, dusunmeniz bile yeterli
Sabiha Gokcen'de kalacagim ama motor Istanbul Park'ta kalacakmis Persembe
Cuma da egitim var ya kontrol prosesine bastan girmesin diye bu sekilde oluyormus. Cuma da 5te kurs bitiyor motorlari yukleyip yola cikicaz gibi duruyor. 2 kisi geliyoduk sayi 4e cikti benim de esnekligim yok oldu :( 3 tane de gorucu gelecekti motora onlari naapicam bilemiyorum :( En guzeli Istanbul Park'ta gorusmek
persembe avrupa yakasındayım, cuma gebzo organize sanayiye iş cıkartıp senin yakandayım hocam o zaman
-
30 Mayıs 2012, 15:54
-
30 Mayıs 2012, 16:13
Tamam hocam
Persembe ben mola saatini falan ogrenip yaziim buraya. CSS ekibi disardan kimseyi sokmuyormus iceri
Hasta sonu yada mesai saatinden sonra olsa bende gelmeye çalışırdım ama mesai saatinde pek mümkün değil :(
Cuma da babamın operasyonu var benim işler biraz karışık :(
-
30 Mayıs 2012, 16:30
tomass adlı üyeden alıntı
Hasta sonu yada mesai saatinden sonra olsa bende gelmeye çalışırdım ama mesai saatinde pek mümkün değil :(
Gecmis olsun Kadir. Umarim ciddi bi seyi yoktur :( Acil sifalar diliyorum.
-
30 Mayıs 2012, 16:34
benim koruma takozu yalan oldu
pişmiş tavugun basınada gelmedi.. once aparatları ters taktım sonra cıkartıp düzeltecektim ki somunlardan biri diş kaptırdı.. acaip hırslandım en son durum bu aksam netleşir bakalım motoru elimize almadan takabileydim iyiydi tabi
dreamkiller
yeni bir şey sipariş edersen haber edermisin bi dublebuble cam alayım şu nincaa ya.takozu takmaktan vazgeçersen talip olurum ona da
* gezi işi bana uymaz ev taşıdım gecen ay halen yerleşememece oynuyorum.
ejlover
cuma akşam Ankara ya döncen de nolcek kal c.tesi akşam dön.06 orada kaçmıyor sonuçta.İstanbul dan alıcı varsa gelmişken onlarda baksınlar.ya da hazır parçalar buraya kadar gelmişken ben söküp alayım lazım olanları
-
30 Mayıs 2012, 16:42
Gecmis olsun Kadir. Umarim ciddi bi seyi yoktur :( Acil sifalar diliyorum.
Teşekkürler Uğur Hocam, safra kesesinde taş var biraz sıkıntı yaratıyor, safra kesesi alınacak (kolesistektomi yapılacak)
-
30 Mayıs 2012, 16:47
-
30 Mayıs 2012, 17:04
ccman adlı üyeden alıntı
şimdiden geçmiş olsun !
Teşekkürler ccman.
-
30 Mayıs 2012, 20:48
Tomass kardeşim geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
-
31 Mayıs 2012, 01:18
o koku bendede başladı 3 gündür.. 950 km de daha motor.. lastil yakma kokusu yada balata kokusu gibi bişey.. yarın ilk bakıma sokacam ozaman öğreniriz ne kokusu :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
pazar günü istanbul parkta türkiye pist şampiyonasına giden oldu mu bizden.. bi kaçtane 250r gördüm hatta 2 yeşil ninjayla yolda selamlaştık falan ama, burdanmıdır bilmem.. dünde ataşehirde bir beyaz ninjayla selamlaştık lafladık kenara çekip.. kızıltoprak-fenerbahçe civarında zaten ninjadan geçilmiyor.. çete gibiyiz heryerdeyiz
Sen aşkı ✿☣ ☼ ☁ sanmışsın..
-
31 Mayıs 2012, 01:39
tomass adlı üyeden alıntı
hocam gecmis olsun allah acil sifalar versin..
ccman siparis verirken habetdar ederim dostum.. bu arada takozu taktim bu aksam inat ettim ejloverin takozu calalim sana takmayi becerdim sokebilirimde heralde
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------
Bu aksam karsiya gecerken bogaz koprusu istikametinde.bir.yesil.ninjanin yaninda gectim arkadasa selam.verdim ama gormedi sanirsam biim.ahalidenmu bilemedim???
-
31 Mayıs 2012, 02:39
oNRaCe adlı üyeden alıntı
o koku bendede başladı 3 gündür.. 950 km de daha motor.. lastil yakma kokusu yada balata kokusu gibi bişey.. yarın ilk bakıma sokacam ozaman öğreniriz ne kokusu :D
Normaldir çoğu motorda olur ilk 2000 kmye kadar. Egzoz boyasından, arka kampana ısınmasında, disk balatalar yeni olduğundan, silindir bloğundan vs... biraz incelenirse bulunur.
-
31 Mayıs 2012, 09:05
arkdaslar aklıma takılan bir şey
ninja yı alalı daha 400 km olamadı,fakat debrijay da baya bir boşluk var.(motor stop ken kontrol ettiğimde)
ek olarak da 1. vites ile 2. vites geçişlerinde biraz zorrlanma var.
fikri olan varmı yoksa normal midir herşey?
UU 6663
-
31 Mayıs 2012, 09:46
DK663 adlı üyeden alıntı
ninja yı alalı daha 400 km olamadı,fakat debrijay da baya bir boşluk var.(motor stop ken kontrol ettiğimde)
UU 6663
hocam sendin sanırsam dün aksam köprü girisinde gectigim dogrumu?
rodaj bitene kadar sabredin, parcalar birbirlerine alısma evresinde su an.. 1 ve 2. vites gecislerindeki zorlanma da ondandır.. 800 km bakımından sonra rodajı bozmayın bir süre daha.. bu esnada sıksık vites degistirerek kullanın motorunuzu.. akabinde herseyin daha akıcı, geçişlerin daha seri olduğunu göreceksiniz zaten..
saygılarımla.
-
31 Mayıs 2012, 10:41
DK663 adlı üyeden alıntı
UU 6663
1000 bakımında yağ değiştikten sonra geçişler yumuşar ama ninja'nın 1 ve 2'ye geçişleri çoğunlukla sarsıntılıdır. bnim 30bindeki motorumda da durum böyle.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
31 Mayıs 2012, 11:13
herkeze selam
bu forumda şurda bir motor gördüm kimdi acaba forumdan mı değil mi karmaşası için mesela herkes isim kısmına plakasını yazsa da en azından bir çoğumuz isim kısmını boş bırakıyoruz en azından ismimiz plakamız olsun.yolda birini görünce de plakasından en azından forumdan birimidir değilmidir diye kafa kırmaya çalışmayalım.ben yazdım profilime.
ne dersiniz ?
DK663 800 bakıma kadar sabır.bakımdan sonra motorun sesi bile değişiyor.debriyajı kendinde üzerindeki somundan yüksekliğini ayarlayabilirsin.1-2 viteslerin geçişleri de normal tüm motorlarda bu böyledir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler