Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Mayıs 2012, 10:51
İNŞLH SENEYE BENDE ARANIZA KATILACAĞIM NİNJA YLA :d
Reklamlar
-
22 Mayıs 2012, 14:06
Selamlar,
Öncelikle herkesin tecrübesine ve emeğine sağlık... İsmim Emre, Hatay/İskenderun'da ikamet ediyorum. Sitede yeniyim birkaç gündür takip ediyorum, birbirinden güzel ve faydalı paylaşımlarla dolu.. Sıkılmadan tüm sayfaları okudum diyebilirim Henüz sahibi değilim ama bende sizler gibi ninja250'ciyim. Kısmetse bu sezon satın almayı planlıyorum bakalım. Kabul ederseniz amatör bir motorcu olarak sizlerin arasına katılıp bilgi birikimlerinizden faydalanmayı ve elimden geldiğince katkıda bulunmayı isiterim.
Herkeze kazasız belasız hayırLı günler..
-
22 Mayıs 2012, 14:08
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
22 Mayıs 2012, 15:53
overcloud adlı üyeden alıntı
evet, sürekli ordayım
senin motor bana ilham vermişti, senden sonra almıştım.orda necisin? ben hemen hemen hergün geçiyorum ordan.olmadı sen ben kürşat felan bahariyede buluşuruk.rexin orda abisi dövmeci olan bi ninjacı kardeşimiz daha var. bira içer sohbet ederiz.
-
22 Mayıs 2012, 22:26
herkese iyi akşamlar,muhabbetinizi bölücem biraz,
geçen gün kızıltoprak kawasakiye gittim,ve dedim ki 'benim motorun önceki sahibi 5 bin km bakımını 3 binde yapmış,motor 8 bin oldu,10 bin km bakımını yaptırmak için 2bin km daha bekliyimmi yoksa şimdi bakıma sokiyimmi dedim,ohoo 5 binde bakıma sokman gerekirdi artık çok geç servisi ara gün al dedi elime bi kart sıkıştırıp yolladı.
Bunlar para almak için elinden geleni yapıcakları için servise sormadım,size soriyim dedim bakıma nezaman götürmeliyim diye,çünkü şu aralar motor sapıtıyor gibi geldi bana.
1.vitesden 2. vitese atarken %40 boşa geçiyor ilk aldığım zamanda böyle birşey yoktu belki ben atamıyorum diyicem ama sık sık olunca şüphelenmeye başladım,sanki normalden daha çabuk hararet yapıyor gibi geliyor(belki farketmeden daha yavaş gidiyorumdur) e5 de sıkışık trafikte aralardan 40-50 ile geçerken hararet seviyesi yarılanmış oluyor,birde son zamanlarda motordan tuhaf kokular gelmeye başladı ,acaba yağı suyu bilmemnesi mi bitti bilen biri birzahmet yardım ederse çok sevinicem
-
22 Mayıs 2012, 23:02
Frank Lucas adlı üyeden alıntı
geçen gün kızıltoprak kawasakiye gittim,ve dedim ki 'benim motorun önceki sahibi 5 bin km bakımını 3 binde yapmış,motor 8 bin oldu,10 bin km bakımını yaptırmak için 2bin km daha bekliyimmi yoksa şimdi bakıma sokiyimmi dedim,ohoo 5 binde bakıma sokman gerekirdi artık çok geç servisi ara gün al dedi elime bi kart sıkıştırıp yolladı.
Bunlar para almak için elinden geleni yapıcakları için servise sormadım,size soriyim dedim bakıma nezaman götürmeliyim diye,çünkü şu aralar motor sapıtıyor gibi geldi bana.
1.vitesden 2. vitese atarken %40 boşa geçiyor ilk aldığım zamanda böyle birşey yoktu belki ben atamıyorum diyicem ama sık sık olunca şüphelenmeye başladım,sanki normalden daha çabuk hararet yapıyor gibi geliyor(belki farketmeden daha yavaş gidiyorumdur) e5 de sıkışık trafikte aralardan 40-50 ile geçerken hararet seviyesi yarılanmış oluyor,birde son zamanlarda motordan tuhaf kokular gelmeye başladı ,acaba yağı suyu bilmemnesi mi bitti bilen biri birzahmet yardım ederse çok sevinicem
Hararetin normal, dert etme.
boşa geçme olayı bakım zamanı yaklaştığında benim de başıma geliyor (1'den 2'ye atarken). endişe edecek bir şey yok. belki debriyajı biraz erken elinden bırakıyor olabilirsin, kavrama noktasını ayarlamayı dene.
bakımlar 5bin'de bir yapılır. önceki sahibi 3bin'de bakım yaptırdıysa sende 8bin'de yaptırmalısın. en fazla 6bin km'e gider motor yağı ama tavsiye etmiyorum, bariz bir fark oluyor. sen geç kalmış fln değilsin herif sallamış ama 10bin'i bekleme. 8bin'de götür.
birde yaz aylarında 10 -50 yada 15 - 50 full sentetik yağ kullan (galiba serviste 15 - 50 koyuyorlar, ben özel servise gittiğimdem motor yağımı kendim seçip yanımda götürüyorum).
rio_mavi adlı üyeden alıntı
senin motor bana ilham vermişti, senden sonra almıştım.orda necisin? ben hemen hemen hergün geçiyorum ordan.olmadı sen ben kürşat felan bahariyede buluşuruk.rexin orda abisi dövmeci olan bi ninjacı kardeşimiz daha var. bira içer sohbet ederiz.
olabilir, haberleşiriz. ben ocak apartmanında ki seyahat acentasında çalışıyorum. ikinci katta.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
22 Mayıs 2012, 23:29
-
23 Mayıs 2012, 00:01
dk633 selam hoşgeldin,
overcloud,sen şükrübalcının ordaki servise mi gidiyosun erdem abi söylemişti ama adresini gene unuttum
-
23 Mayıs 2012, 10:17
Frank Lucas adlı üyeden alıntı
kardeşim öncelikle sunu ögrenmelisin.. Senden önceki sahibi motorunun bakımını yapmıs ama ne kadarını? Yani rutin olarak 2500-3000 de yağ değişimi yapan kişiler var bunlar sadece o kilometrede yağ değiştirirler onada bakım derler.. diğer parçalarda değişim olmuşmu? onları bir öğrenmeye çalış.. ayrıca ben 20.000 bakımını yaptıralı 2000 km oldu ama bazen bende aynı problemi yasıyorum.. 1. viteste tam devirine gelince atıyorum ikiye!! gazı acınca baslıyor bagrınmaya benim kara kız bakıyorum vites bosta
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
@ccman dostum spoollar an itibari ile elimde p.m den mesaj atıp adresini bildirirsen bugün yada yarın kargoya verebilirim parçaları.. tel ve adres bilgileri lazım. saygılar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------
metci adlı üyeden alıntı
TMF başkanı neden lastik yakmış ki?
Biraz ilginç geldi doğrusu, başkandan alışılmamış bir gösteri...
Hem koruma ekipmanları da yok
bu arada baskanın motorunun önüne ayagını koyan abiye dikkat cekmek istiyorum.. lakabı takoz mudur acaba?
-
23 Mayıs 2012, 12:56
dreamkiller
pm attım,bugün gönderirsen sevinirim belki cuma yurtdışı olabilir.
saygılar
-
23 Mayıs 2012, 13:38
dreamkiller adlı üyeden alıntı
kardeşim öncelikle sunu ögrenmelisin.. Senden önceki sahibi motorunun bakımını yapmıs ama ne kadarını? Yani rutin olarak 2500-3000 de yağ değişimi yapan kişiler var bunlar sadece o kilometrede yağ değiştirirler onada bakım derler.. diğer parçalarda değişim olmuşmu? onları bir öğrenmeye çalış.. ayrıca ben 20.000 bakımını yaptıralı 2000 km oldu ama bazen bende aynı problemi yasıyorum.. 1. viteste tam devirine gelince atıyorum ikiye!! gazı acınca baslıyor bagrınmaya benim kara kız
bakıyorum vites bosta
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
@ccman dostum spoollar an itibari ile elimde p.m den mesaj atıp adresini bildirirsen bugün yada yarın kargoya verebilirim parçaları.. tel ve adres bilgileri lazım. saygılar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------
bu arada baskanın motorunun önüne ayagını koyan abiye dikkat cekmek istiyorum.. lakabı takoz mudur acaba?
Hocam o son resimde motorun uzerinde ayakta el sallayan arkadas )) BAsta onden tuttular motoru sonra baskan sabitleyince motoru arkadas resim cekimleri icin geriledi : )
Aslinde onlarin hepsi video da yuklemeye vaktim olmadi ekran goruntusu alip koydum
-
23 Mayıs 2012, 15:10
-
23 Mayıs 2012, 18:58
leons adlı üyeden alıntı
Yeşil renkle alakası yok o kadar motor içinden mükemmel tipte bir motoru görünce hemen kayıta almış
Birde bazı başlıklarda ninjanın tipsiz olduğunu söyleyenler var onlara kapak olsun
Onun yeşiline beyazına hastayım aga
aga yesille beyaz iyide biz kara kız sahipleri ne yapacaz herkes yesline beyazına saydırıyo bizim boynumuz bükük kalıyor rio konussana dostum!!!
yeminlen gidip çingene pembesine boyatacam motoru o olacak sonrada ilan koyacam TÜRKİYE'DE TEK DİYE!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
Ejlover bu koruma takozunu sen kendimmi takmıstın dostum? yardım alsammı acaba diye düsünüyorum? mekanizmayı anlayamadım gidince inceleyecegim motor üstünde..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
rio_mavi adlı üyeden alıntı
sinyalli aynalar çok süpper, lakin orjinallerin yerini neyle örtücez peki..
dostum ben taktım sinyallileri on numara oldu.. bulustugumuzda sende bakarsın..
-
23 Mayıs 2012, 22:37
aga yesille beyaz iyide biz kara kız sahipleri ne yapacaz
herkes yesline beyazına saydırıyo bizim boynumuz bükük kalıyor
rio konussana dostum!!!
yeminlen gidip çingene pembesine boyatacam motoru o olacak sonrada ilan koyacam TÜRKİYE'DE TEK DİYE!!!
Siyahı motorda çok severim ama siyah motor çok çabuk toz alıyor ve çabuk çiziliyor ondan yazmadım siyahı
-
24 Mayıs 2012, 00:41
maltepe sahilde sıkça gördüğüm bir ninja var yeşil.. aramızdan bir arkadaş mı?
Sen aşkı ✿☣ ☼ ☁ sanmışsın..
-
24 Mayıs 2012, 01:38
aga yesille beyaz iyide biz kara kız sahipleri ne yapacaz
herkes yesline beyazına saydırıyo bizim boynumuz bükük kalıyor
rio konussana dostum!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
Ejlover bu koruma takozunu sen kendimmi takmıstın dostum? yardım alsammı acaba diye düsünüyorum? mekanizmayı anlayamadım
gidince inceleyecegim motor üstünde..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
dostum ben taktım sinyallileri on numara oldu.. bulustugumuzda sende bakarsın..
Evet Hocam ben taktim yaklasik 4 saatte Siz bir inceleyin ben takildiginiz yerde yardimci olurum ;)
-
24 Mayıs 2012, 01:45
güzel bir gezi.. katılmayı düşünen arkadaşlar için..
http://www.motosiklet.net/forum/etki...012-pazar.html
Sen aşkı ✿☣ ☼ ☁ sanmışsın..
-
24 Mayıs 2012, 02:31
Bizim kortejin bi bolumu
-
24 Mayıs 2012, 02:53
Ejlover hocam videolar süper senin motoru gördüm bir tanede beyaz zx-6r vardı onada hasta oldum beyaz harbi yakışıyor motora
-
24 Mayıs 2012, 11:43
dreamkiller mesaj kutuna bak cevap bekliyorum !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler