15W-50 -5 ile +50 derece, 10W-40 -10 ile +40 derece hava sıcaklıklarında kullanıma uygundur.15W az daha kalın bir yağ diğerine göre, istanbul için çok farketmez hangisini kullandığın, full sentetik olsun yeter.
15W-50 -5 ile +50 derece, 10W-40 -10 ile +40 derece hava sıcaklıklarında kullanıma uygundur.15W az daha kalın bir yağ diğerine göre, istanbul için çok farketmez hangisini kullandığın, full sentetik olsun yeter.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
Haklısınız ama motoru burada değil de, daha çok Edirne'de memleketimde köyde kullanmayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim bu dediğiniz konu hakkında biraz araştırma yaptım ama pek bir bilgiye ulaşamadım.
Sizede hak veriyorum. Tehlikeli makinalarla oynuyoruz malesef ve hiç hata affetmiyorlar. Ama kendi egolarımı,tutkularımı ve irademi kontrol edebiliyorum. Ne zaman nerede ne yapacağımı nasıl davranacağımı nerede duracağımı biliyorum. Bu yüzden pek sorun olmıyacağını düşünüyorum. Scooter sevmiyorum çünkü en basitinden stop ettiği zaman el marşı çalışmıyorsa olduğunuz yerde kala kalıyorsunuz. Vurdura bilme ihtimali yok. Ayak marşı yok. Şahsen ben scooterları beğenmiyorum ilerideki hedefimde kısmet olursa Honda 1000RR yada R1.
Frank Lucas yaşımın küçük olması senin için problem mi yaratıyor anlayamadım.Akıl yaşta değil, başta derler. Her neyse seninde ufakken bazı tutkuların olmuştur illa ki; araba,motor vs gibi. Ama tabi senin zamanında internet olmadığı için yada varsa bile sen kullanamıyordun ki böyle yerlere kendi kafandaki olayları,soruları sorup fikir alamadın orasını bilemem, ama şunu söyliyim empati yaparak kendini benim yerime koy.. ve şunları düşün kendi kendine. "Acaba ben ufakken beni böyle küçük görseler, kendileri benden büyük diye aşağılayıcı tavırlarla yada konuşma uslubuyla moralimi bozuverseler acaba karşılığında nasıl bir tavır takınırdım nasıl karşılık verirdim" bu sorunun cevabını merak ederim gerçekten. Yaptığım saygısızlık olarak görülmesin. Sadece empati..
Hocam arkadaslar hakli aslinda bir yerde. Ben de kendim icin ayni kontrolde oldugumu dusnuyordum ki cevreme gore gayet de oyle bir insanimdir. Ama gidip aldigim her spor otomobilde bir noktada o kontrol kendini saliveriyor Sirf bu yuzden 30 yasima kadar bekledim motor olayina girmek icin )
Bu arada yollar bakimindan racing makina pek konforlu bir secim olmayabilir. Ayrica hicbir motorda vurdurma diye bi sey yok. Cross almadikca ayakla calistirma sansi da yok. Scooter'larla ilgili one surdugunuz onermeye anlam veremedim
@schmarık,bana okadar saydırmışsın ama sorumun seninle alakası yok,ben gruptakiler kaç yaşında onu merak ettiğim için sormuştum
Rio hocam çok geçmiş olsun.Aynı şey bende de oluyo inanın.Allah'a şükür bu motorumda hiç düşmedim ama eski motorumda kaza atlatınca bırakasım gelmişti.Ama inanın bırakamıyosunuz.İnş sizde daha iyilerine sahip olursunuz.Size bişey olmadığı sürece gerisi yalan.Ki motorda da fazla bişey olmaması sevindirici
Lise 3 öğrencisiyim dedim ve bu soru onun ardından geldiği için bana yönelik bir soru sandım. Ama amacım asla saygısızlık değildi.
Overcloud senide bayadır tanıyorum ama sen beni hatırlamazsın Taaa ilk zamanlardan Ben şimdi bu zzr250 işini napıyım? Çok kararsız kaldım. Cbr almak istemiyorum. 1.75 boy 78 kg iri yarı biriyim. Kilom yok ama kemiklerim iri. Gören 17 yaşında olduğuma hiç inanmıyor Şuana kadar en az 20-21 gösteriyorsun dediler Neyse Sence napıyım bir akıl ver yardımcı ol Alsam bir dert almasam bir dert. Çok kafam karışık :( Ninja 250R'lar için bütçem yeterli değil. Sonuçta öğrenciyim ve kendi paramı biriktirip alıcam. Hedefim aileme yük olmadan masraf çıkarmadan alabilmek.
Özür dilerim senden. Asla saydırmadım yani amacım saygısızlık değildi. Lise 3 öğrencisiyim dedim ve sen bunun ardından böyle bir soru sorunca direk bana yönelik sandım. Afedersin. Amacım asla saygısızlık yapmak değil.
valla forewer'ın zzr250'si vardı.
eğer 2006 yılı trafiğe çıkışlıysa zzr250 alınabilir ama iyi bir ustayı al yanında öyle git bakmaya.
ninja almadan önce bende çok gidip geldim zzr250 mi ninja' mı diye. aralarında performans olarak bir fark olacağını sanmıyorum sadece kasa farklı ama zzr'nin'de çok güzel bir rengi var eğer metalik mor alıyorsan...
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Benim baktığım 2004 model Lacivert 9.000'deydi ama kaç yılında trafiğe çıktığını bilmiyorum malesef. Adama mesaj atmıştım 1 kaç kere kaporta durumu granejlar ne durumda, değişen boyanan bir parçası varmı diye cevap vermedi ilan süresi bitmiş ilanıda yayından kalmış ulaşamadım adama bir türlü. Olduda aldım diyelim yedek parça olarak çok sıkıntı yaşarmıyım. Yada çok arıza çıkarıp beni üzer mi sık sık. Çok kafam karışık. Ne yapsam ne etsem hiç bilmiyorum. Aldığım zaman satmaya kalsam satılmicak kolay kolay bunuda biliyorum. Anamızın karnından zengin olarak doğmuyoruz ki parayıda çar çur edelim sağa sola savuralım. Gelde delirme işte çok canım sıkılıyo bu konuya.
Selamlar... Arkadaşlar herhangi bir arka sehpa bizim motorlara olur mu ? Hem boyut olarak hemde bende sehpa takozu yok. Nasıl oluyor modeller? Tavsiye varsa çok iyi olur...
Sağolun...
Overcloud sence bu motoru bu fiyat,km,model aralığında almak mantıklımıdır? Sonuçta sende bir zamanlar kullanıyordun Senin fikrin ne olur bu konuda sola yatmış bir kere resimlerine bir bak istersen bu konuda yardımcı ol akıl ver bana büyüğümsün kullandın bu motoruda bir zamanlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1069311/detay/
Zzr250 2004 model 9.000 küsür km'de idi.
Birde bu cbr ile kıyaslama yapıldığında hangisini almak daha mantıklı olur.
-Herkezin fikir,görüşlerine açığım.
benim 2007 model scooterim bile 15 bin kmde ,cbr 125 in kmsi pek inandırıcı gelmedi,
İllaki servise felan götürürüm. Ama diyelim ki motor aynen görüldüğü gibi 6.000 km'de alınır mı? Hadi aldım satarken tahmini bana ne kadar zarar ettirir, hepsi kafamda bir soru işareti Çünkü yıllarca aynı motorla olmaz diye düşünüyorum. İnsan bir zaman sonra daha büyüğünü istiyor. Zzr'den caydım zaten almam artık bu saatten sonra. Fakat bu ilandaki motoru eğer km felan orjinalse başka ıvır zıvırı yoksa alınırmı?
buün karşıya geçerken bi beyaz ninja gördüm şöferi kırmılı bişeyler giymişti burdanmı o ?
Yağ filtresi için marka önemli mi? Şu ürün gayet ucuzmuş.
http://www.ebay.com/itm/KAWASAKI-EX2...3200b3&vxp=mtr
KN markada şu
http://www.ebay.com/itm/K-N-KN-401-O...2e0474&vxp=mtr
Bu saatte çook şık olmuş.
http://www.ebay.com/itm/Kawasaki-NIN...c09532&vxp=mtr
K&N yağ filitresini ben kullanıyorum. Turkiye'de distributoru var, e-bay'den sipariş etmene gerek yok.
Fakat motorun garantisi devam ediyorsa serviste satılan filitreyi almak durumundasın. bi problem yaşarsan motor garantiden çıkmasın.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)