Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Mayıs 2012, 19:39
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
ali nin dediği gibi siz düz bakınca 180 görüyosunuz aşadan bakınca 175 yukardan bakınca 185 :D bende inanmıyorum hatalı olduğuna diyelim hatalı ninjanınki mi kusursuz bırakalım bu işleri bulut bey:D
valla her gösterge fazla gösteriyor, bunda zaten şüphe yok.
o akşam benim süratim 185lerde idi, önüme tır geçmese Erdem'i de geride bırakıyordum
herneyse demek istediğim ninjanın göstergesinde ki 185 ile hyosung'un göstergesindeki 185 aynı hız değil.
ha gerçekte ninja'nın hızı 160'dır, hyosung'un ki 158, çokta problem değil.
o akşam sıcağı sıcağına hyosung'da 6'ncı vites olsa çok daha süratli bir motor olur diye yorum yapmıştık Avcılar gişesinde durduğumuzda, hatta Erdem'de telefonda anahtarları istemişti
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Reklamlar
-
08 Mayıs 2012, 20:23
dreamkiller adlı üyeden alıntı
dostum keske onceden haberlesseydik iki günde iki sipariş verdim.. :( seninkileride aradan cıkardık.. bundan sonra söz sipariş vermeden foruma yazıyorum sipariş veriyorum millet birşey isteyen varmı diye..
http://www.ebay.com/itm/160792384333 koruma takozunuda dün vermiştim.. 83 dolara geliyor kendisi türkiyede yok, siparişle getirecek olanlarda 130-150 dolarlardan bahsediyorlar.. e bay in gözünü seveyim
ama inatla egzos almayacagım aga
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------
CCman vazgecerse neden olmasın ama sanırsam vazgecmez
türkiyede spool ların karbonu yok sanırsam..
bu arada senin motor 41 plaka mı ve cuma aksamı istanbuldamıydın?
Koruma takozunun montajında kesme biçme oluyor mu siparişini verdiğin? Ben de takoz almayı düşünüyorum. http://www.yoshimura-rd.com/ps-4661-...50r-11-12.aspx Almayı düşündüğüm de linkteki.
-
08 Mayıs 2012, 20:33
overcloud adlı üyeden alıntı
valla her gösterge fazla gösteriyor, bunda zaten şüphe yok.
o akşam benim süratim 185lerde idi, önüme tır geçmese Erdem'i de geride bırakıyordum
herneyse demek istediğim ninjanın göstergesinde ki 185 ile hyosung'un göstergesindeki 185 aynı hız değil.
ha gerçekte ninja'nın hızı 160'dır, hyosung'un ki 158, çokta problem değil.
o akşam sıcağı sıcağına hyosung'da 6'ncı vites olsa çok daha süratli bir motor olur diye yorum yapmıştık Avcılar gişesinde durduğumuzda, hatta Erdem'de telefonda anahtarları istemişti
Eğer ninjanın göstergesi seri üretimdeki bütün araçlar gibi %10fazla gösteriyorsa hyosung ile gösterdiği hız aynı fakat bazı motosikletlerde olması gerektiği gibi %10 fazla göstermiyormuş bunu bir tanıdıktan duydum onun Fazer ı gps ile 1e1 aynı gösteriyormuş.ama bu istisnai bir durum bence.Çünkü otomobillerin hepsinde fix %10fazla gösteriyor.Kendi aracımız olan Opel Astrada denedim.şirket araçlarından Clio,Megane,Fluencelerdede navigasyon kullandım, gps ile aynı göstereni görmedim şimdiye kadar.Hani 180km hız ama kime göre neye göre Erdem abiye bi anahtar borcumuz var boş key alıp hediye edeceğim aklımda o
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
08 Mayıs 2012, 20:53
enginar adlı üyeden alıntı
* No fairing cutting/trimming required for installation
Kurulum için herhangi bir kesme yada düzenleme gerektirmez diyor
-
08 Mayıs 2012, 21:02
tomass adlı üyeden alıntı
* No fairing cutting/trimming required for installation
Kurulum için herhangi bir kesme yada düzenleme gerektirmez diyor
Benim dreamkiller'a sormak istediğim onun aldığı takozda kesme biçme işi oluyo mu? Yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Ben de montaj resimlerini falan inceledim yoshimura takozun gayet uygun görünüyor ama fiyatı biraz tuzlu geldi. dreamkiller iyi fiyata almış.
-
08 Mayıs 2012, 21:19
ccman adlı üyeden alıntı
atilla_hakan
motora takacak isen alabilirsin ben maksat yeşillik olsun diye alırım.var mı var olsun diye dedim.keyfe keder birazda.
Dream bi taksın görelim kardeşim. Faydalı bişey olursa değerlendircem. Ama öncelik senin ben kendimde sipariş verebilirim.
-
08 Mayıs 2012, 23:26
usta bu iş öyle olmaz,taksın görelim falan.aldıksa aldık olsa da olmasa da.dreamkiller mal benim birader.haber bekliyorum.
-
09 Mayıs 2012, 00:35
oNRaCe adlı üyeden alıntı
ooo ozaman iş değişir.. ben bu motor alemine geçtiğimiz cuma günü adım attım, dolayısıyla ne markaları bilirim, nede motorun üzerindeki bir çok ekipmanın adını, o derece yeniyim.. ejlover hocam senin motora fena hastayım bu arada.. nazar değmesin çok güzel yapmışsın.. benimde niyetim seninki kadar olmasada, motorun orjinalini fazla bozmadan, çok abartmadan biraz daha görsellik katmak sadece.. onlardan uzak durayım tamamda, nelere yakın durayım onuda söyle bari
Hocam piyasadaki uyumlu tum modellere baktim da sunu alin diyemem zaten alin diyeceklerim benim motorda daha iyilerini bulamadim zaten
ccman adlı üyeden alıntı
dreamkiller
brn motordan o yeşıl manetleri aldım fiyat pahalı olabilir ama ürünün plastik kalitesi ve ayar mekanizması saat gibi.zaten tek farkı üzerinde ninja 250r yazması.ebay da bi ton çeşit var elbet hatırlarsanız kılıclı motor diye bir yere uyuz olduğum için 150 yerine 250 verip almıştım.memnunum.
aldığın ikinci ürün için banka hesap numaranı ve net fiyatını 530 522 7579 nolu telefona gönderirsen karbon fiber olduğu için ilgimi çekti.almışken de puig ya da zerogravity ön cam fazla alsaydın ya beni o dertten kurtarırdın.
Ustat manetlerde plastik parca olarak ne var? Manetlerde plastik kullanilmamasi lazim
---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:31 ----------
kullaniciii adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar, hareketlenmiş forum baya :D
Bir şey soracağım. Şimdi led stop aldığımız takdirde plakalık iptali konusu nasıl oluyor. Başka bir parça gerekli mi?
Birde şu gömme şeklindeki ön sinyalden temin edebileceğimiz bir yer var mı? Bulamadım ben.
Hocam LED stop ile plakalik iptali apayri parcalar. Plakalik iptal kitini almaniz lazim bi de. Ama naapin ne edin kesmeyin sakin cok cirkin duruyor ve geri donusu yok o isin.
enginar adlı üyeden alıntı
Linkteki icin kesmek gerekmiyor.
-
09 Mayıs 2012, 00:43
Arkadaslar selam,
41 plakayı bugun kadıköyde buldum. Arkadasın adı Berkant. Sanırım söylediği kadaıyla da bizim kürşatla selamlaşmış. Tarif dreamkillere benziyor. Herneyse bu gece gelecekti foruma işi çıktı heralde. Barlar sokağında abisi çalışıyormuş. O yüzden sıklıkla orda,rexin önüne koyuyor makinayı. Hafta sonları organizasyon yaparsak haber bekliyor eşlik edermiş. iyi bir arkadaşş. Kürşat zincirin ordaysan kardeş görüşürüz haftasonu. uğrarım bu cumartesi. Sende benim gibi yap efes alkolsüz içiyorum motor kullandığım için. VEya alkollü normal boyutta bir bira sanırım promili aşırmıyor. Bir biralık hak tanıyorum kendime hafta sonları.
-
09 Mayıs 2012, 01:05
-
09 Mayıs 2012, 01:09
Ugur Hocam ilani göremedim bugün, kaldırdınız mı acaba?
-
09 Mayıs 2012, 01:13
ccman adlı üyeden alıntı
Hocam ayar dugmesi hadi neyse de asil baglanti noktalarini olusturan siyahlar da mi fiber? Fiber cok kirilgan bir materyaldir ki manetlere de en cok guc binen nokta oralar.. Hic bir markali urunde hafif alasim aluminyum disinda bir materyal kullanildigini gormedim ben de o yuzden garibime gitti.
---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:10 ----------
Ugur Hocam ilani göremedim bugün, kaldırdınız mı acaba?
Hocam dun 1 saat icinde 500 kisi bakti bi dolu adam aradi abuk sabuk sildim ilani guncellemeye usenip. Anlama ozurlu bazi kisiler icin daha acik ve biraz daha ozet olarak tekrar yazip vericem bi ara ) Tek tek parca fiyati sorandan tutun, taksitle almak icin kalkip gecenin 12sinde gelmeye kalkana kadar ne tarz adam arasaniz vardi : )) Adamlar ilanda olmaz, yok, yapilmayacak diye yazdigim hicbi seyi okumamis :s
-
09 Mayıs 2012, 01:21
Tahmin ettim, abuk sabuk teklifler ve ilginin geldigini
Sen satana kadar nelerle takas teklifi yapcaklar onlari gor bir de
-
09 Mayıs 2012, 01:25
ejlover
şimdi fiber ile ilgili kırılgan malzeme dedin mi ben sana bunun açıklamasını yapmak için bi ton yazı dökerim buraya.
kısaca FİBER (FENOL BEZ) olarak bakabilirsin.
hadi bir acıklama benden
FİBER (FENOL BEZ)
Fiber (fenol bez) malzemeler reçine ve bez katmanlarının yüksek ısıda preslenerek bezli fiber eldesiyle oluşmaktadır.
FİBER (FENOL BEZ ) ÖZELLİKLERİ
Fiziksel dayanımı oldukça kuvvetlidir.
Kimyasal çözücülerin pek çoğundan etkilenmez.
Darbe ve yüklere karşı dayanıklıdır.
Sürekli olarak +125ºC de çalışablir.
FİBER (FENOL BEZ) KULLANIM ALANLARI;
Makine imalatları
Matbaa makineleri
Otomotiv sanayi
Ağır sanayi (Demir Dışı Çelik)
Tarım sektörü
Tekstil sanayi, konfeksiyon
Elektrik izolasyonu
benim uzmanlık alanım burda pardon yani diyebilirim...
-
09 Mayıs 2012, 01:31
Tahmin ettim, abuk sabuk teklifler ve ilginin geldigini
Sen satana kadar nelerle takas teklifi yapcaklar onlari gor bir de
Saga sola ilan vermeyi bu yuzden sevmiyorum arac satarken Kadir Hocam Sizin gelis saatiniz belli mi bu arada cumartesi?
---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:27 ----------
ccman adlı üyeden alıntı
ejlover
şimdi fiber ile ilgili kırılgan malzeme dedin mi ben sana bunun açıklamasını yapmak için bi ton yazı dökerim buraya.
kısaca FİBER (FENOL BEZ) olarak bakabilirsin.
hadi bir acıklama benden
FİBER (FENOL BEZ)
Fiber (fenol bez) malzemeler reçine ve bez katmanlarının yüksek ısıda preslenerek bezli fiber eldesiyle oluşmaktadır.
FİBER (FENOL BEZ ) ÖZELLİKLERİ
Fiziksel dayanımı oldukça kuvvetlidir.
Kimyasal çözücülerin pek çoğundan etkilenmez.
Darbe ve yüklere karşı dayanıklıdır.
Sürekli olarak +125ºC de çalışablir.
FİBER (FENOL BEZ) KULLANIM ALANLARI;
Makine imalatları
Matbaa makineleri
Otomotiv sanayi
Ağır sanayi (Demir Dışı Çelik)
Tarım sektörü
Tekstil sanayi, konfeksiyon
Elektrik izolasyonu
benim uzmanlık alanım burda pardon yani diyebilirim...
Fiber diyince benim aklima ilk bodykit yapiminda kullanilan fiberler geliyor Hani ilk dokunusta kirilan. Tabiiki de pek cok turu vardir sert ve yuke dayanimi yuksek de olabilir ama mukavvemeti dusuk diye biliyorum ben ama dedigim gibi turleri cok olabilir ki karbon-fiber de bi fiber turu ama bahsettigimden oldukca farkli ozelliklerde. Bi de bahsettigim gibi rizoma, asv, v.s. hic bir markanin manetinde aluminyum harici bir malzeme gormedigim icin garipsedim. Bu tepkinin nedenini de anlamadim bi sey demedim ki
-
09 Mayıs 2012, 01:32
ejlover adlı üyeden alıntı
Saga sola ilan vermeyi bu yuzden sevmiyorum arac satarken Kadir Hocam
Sizin gelis saatiniz belli mi bu arada cumartesi?
Tam belli degil maalesef :( 2 ihtimal var. cuma aksam ya da cumartesi sabah erkenden ankara dogru yola cikcam.
Sizin musait oldugunuz saatte de yaniniza ugrarim. (TABİ MUSAİTSENİZ)
-
09 Mayıs 2012, 01:48
-
09 Mayıs 2012, 01:52
-
09 Mayıs 2012, 01:53
iyi gecer harkeze
-
09 Mayıs 2012, 02:24
herkeze selam cuma günü selamlaştığım arkdaş önceki sayfadan okuduğum kadarıyla nickhimle kısmen adaş olan:Ddream killer.bi arkadaşım formu dolaşırken rast gelmiş senin motoru görmüşler soruyolar kim filan demeye kalmadı 1 saat sonra sokakta gördüm seni rio kusura bakma adını unuttum hatırlatırsan sevinirim dream killer slm kardeş slmlaştık konuşmaya fırsat olmadı bidaki rast gelmeye artık ben genelde kadıköydeyim barlar sokağında abimin dükkanında 2 3 tane ninjalı arkdş geçiyo genelde görüyorum buluşma filan yaparsnız haberdar edin müsait olursam gelirim tanışırırz gazlarız beraber
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler