Bu arada video umarim Yoshimura'nin sesini merak eden arkadaslara kucuk de olsa bir fikir verir ;)
atilla_hakan adlı üyeden alıntı
@ejlover Tek kelime ile mükkemmel. Eline Sağlık.
Ejlover ben paylaşırken özürlerimi iletmiştim. Paylaşmakla Dogrumu yaptın dersen hayır tabikide. Benden öncede çoğu kişi bu videoyu izlemişti. internette başka bişey ararken tesadüfen gördüm videonu. Mesajlardada arkadaşlara belirttim sanırım deneme amaçlı yükledi diye. Yinede hakkını helal et.
Dedigim gibi olan olmus cok da onemli degil ama diger arkadaslarin gosterdigi hassasiyeti sizden de beklerdim hocam sadece. Saglik olsun
tomass adlı üyeden alıntı
Hocam video gercekten cok guzel ve yaratici olmus.
Verdigin emegi sonuna kadar hakedecek guzellikte....
Videoyu hemen netten telefonuma indirdim, arada kendi kendime izliyorum.
En cok begendigim kismi farin acilip ekranin bembeyaz olmasi, cok yaratici ve profesyonel bir fikir bence.
Tekrar tebrik edyorum....
Cok tesekkurler tekrardan. Ayrica videoyu bulmaniza ragmen paylasmadiginiz icin de ayrica sukranlarimi sunuyorum
Evet benim de kurguda cekimini yapmaya en heveslendigim sahne oydu ;) Orda da parlaklik ayarlamasi haricinde hicbir ozel efekt yok ;)
Frank Lucas adlı üyeden alıntı
ejlover, video çok güzel olmuş ,fotoğraflar harika eline sağlık hepsi birbirinden güzel,motorun çalışıp ekranın parladığı an çok hoşuma gitti
hidrolik kapaklar ve ön fren de hala gözüm var
ben orjinal eksoz sevdiğim için o konuya hiç girmiyicem,ama bir k&n hava filtresi kötü olmazdı
seninde ön cam bombeli puig,belki bende yaptırırım ,motoru daha kalıplı gösterdiğini düşünüyorum
yalnız acaba plakayı komple alt tarafa yapıştırsan daha güzel gözükürdü diye düşünüyorum.
Hocam K&N var zaten motorda. Aksesuar listesine goz atin bi
Plaka konusu da zevk meselesi bence. Ben alta yapistirilan plakalarin gorunumunu sevmiyorum mesela. Hatta sirf o nedenle buldugum cok temiz bi motoru amaktan vazgectim arkadas plakayi oraya yapistirmis diye. Plakaligi da yoktu, hadi onu alirdim da plaka yamuk yumuk olmus oraya sokusturmaktan bi de yeni plaka cikarmakla ugrasmam gerekecekti v.s. Motoru alacak arkadas yapistirabilir sorun diil Ama yapistiktan sonra yamulan plakayi duzeltmesi daha zor ;p
@Alper Kaya
Cok tesekkurler, begenmenize sevindim