Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    enginar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250
    Arkadaşlar merhaba yarın ben de ninjamın parasını veriyorum çarşamba gelir dedi aldığım yer. Kask LS2 Shogun için fikrinizi alabilir miyim? Ya da önerebileceğiniz bir marka model var mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı enginar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba yarın ben de ninjamın parasını veriyorum çarşamba gelir dedi aldığım yer. Kask LS2 Shogun için fikrinizi alabilir miyim? Ya da önerebileceğiniz bir marka model var mı?
    Oncelikle motorun hayirli olsun kardes.. Kazasiz belasiz surusler nasip etsin Allah. LS2 bende kullaniyorum genel anlamda memnunum testlerden de iyi sonuclar almis modelleri var.. Ben Moby modelini kullaniyorum Shogun nasildir nedir bilemedim.. Cok ses almasi ve soguk havalarda bugu yapmasi haricinde bir sıkıntı gormedim ama Allah korusun kaza esnasinda nasil bir performans verir tecrube etmek nasip olmasin kimseye..

Bu arada forumdaki butun arkadaslarin 23 Nisan bayramini kutlarim.. Kemal Ataturk u saygi ile aniyorum..
    ejlover bunu beğendi.

atilla_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2009 honda cbr 600rr limidet edition
    Şimdiden Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Allah kaza bela göstermeden güzel günlerde binmek nasip etsin.

Ls2 kaskların kalitesinden biraz şüpheliyim. Benim kullandığım kask nitro o da ayni şekilde ikisinin arasında pek fark oldugunu zannetmiyorum. Ben o kadar memnun değilim acıkcası. Gösteriş olarak güzel olabilir belki ama dayaniklılık acısından tartışılır bir konu. Nolan, shoei, agov gibi markalar kalite bakımından birinci sırada bence seçimin bu 3 markadan biri olmalı. Bende bütçemi düzeltir düzeltmez 3 markadan en birinden mutlaka satın alacağım.

---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 01:17 ----------

Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ejlover

Hocam ben hiç bir motosiklete bu kadar tutulmamıştım bu nedir ya...

http://img33.imageshack.us/img33/6121/54266013.jpg
    emek ve azmin bir göstergesi değerli hemşerim.
    ejlover bunu beğendi.
    Hondaaaaaaaa

forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    Alıntı atilla_hakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

emek ve azmin bir göstergesi değerli hemşerim.
    Yanılıyorsun, bence power is the money göstergesi. Orada neredeyse 2 tane ninja var.
    Aykut009 bunu beğendi.
    '92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200

rio_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja 250r
    Hayırlı olsun kardeşim. Çamurluk Yaptiralimda emanet gibi bişey olmasın. Yurt dışındaki videolari izliyorum. Onlarda hepsinde hemen hemen var. Hepside cok kaliteli duruyor. Yaptirmak yerine ebay dan satın almak daha mantıklı gibi geldi. Yinede araştırmak lazım.
    gecmiş sayfalarda yapılmışının örneği var.sanırım ccman yaptırmıştı.gayet yakışıklı duruyor.sen nette gördüğünün linkini paylaş kardeş hangisi hoşumuza giderse karşılaştırıp beğendiğimizi alırız.

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Dün küçük bir depo üstü canta aldım kendime.. Dünya varmıs arkadaslar.. sürekli orasına burasına yok cüzdandı yok telefondu, yok ruhsattı...vb seyler sokusturan arkadaslara kesinlikle öneririm..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------

Alıntı forewer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanılıyorsun, bence power is the money göstergesi. Orada neredeyse 2 tane ninja var.
    para? evet belki haklısın ama bence zevkli olmak baska birşey dostum.. Ejlover belki maddi acıdan sıkıntıya girdi bu makinayı tasarlarken, belkide hic zorluk cekmedi.. Bunu bilemeyiz ve bilmemizde gerekmiyor.. Ama piyasada onlarca otomobil onlarca motorsiklet görüyoruz para dökülmüş belli ama o kadar alakasız tasarımlar o kadar sacmalıklar silsilesi varki.. Hicbirsey yapmasan daha hos durur makina.. Ama bu makinada cok para harcanmıs yada harcanmamıs bilemem ama zevk var dostum.. Para herseymi? hayır degil ne alacagını bilemezsen, neyin güzel görünüp neyin görünmeyeceğini bilemezsen istedigin kadar paran olsun o makinayı b.k eder cıkarsın.. O yüzden ben paradan cok zevk var diyorum bu makinada..

saygılar..
    ejlover bunu beğendi.

herkese merhabalar ninja 250r almak istiyorum sanırım doğru yerdeyim, daha önce motosiklet kullanmadım bu hafta fener stadının karşısındaki kawasaki bayisine gittim motoru gördüm aşık oldum, videolarda gördüğümden daha büyük kasalı olduğunu gördüm, satıcı arkadaş da yardımcı oldu sağolsun eğer hemen satacaksan zarar edersin ama uzun vadede kullanıcaksan gayet iyi bir fiyat dedi.

2. ele(muhtemelen 2. el de düşmüştür) 8-9 bin tl verip öğrenmek mi daha iyidir sıfır alıp (12bin küsür) (düşe kalka) öğrenmek mi?

ben motorun ne zaman bana az geleceğini bilmediğim için uzun süre (3-5 sene) kullanırım diye düşünüyorum, tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

motora ilk kez kawasaki bayisinde bindim önce honda nın kursuna gidip bir abimizden de gerekirse özel ders almayı planlıyorum.yani acelem yok,600cc takıntım yok,öğrene öğrene yavaş yavaş gitme taraftarıyım, kuyruğu filan kestirmicem egzoz elzem değilse sadece ses olsun diye taktırma derdim yok.

son sorum da motosikletin standart halinde değişmesi gereken yada performansını farkedilebilir şekilde arttıran parçalar var mıdır? alırken dikkat edeceğim ya da uyaracağınız konular varsa yardımcı olursanız sevinirim, herkese kazasız belasız sürüşler.

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı forewer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şahsi fikrim tahminen sizde dahil çoğu insana ejlover ın o ninjaya harcadığı parayı versek ortayada bu kadar orjinal,sade ve kıvamında bi motor çıkaramazsınız.
    dreamkiller bunu beğendi.

kullaniciii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja250r 2012
    Alıntı No:8 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese merhabalar ninja 250r almak istiyorum sanırım doğru yerdeyim, daha önce motosiklet kullanmadım bu hafta fener stadının karşısındaki kawasaki bayisine gittim motoru gördüm aşık oldum, videolarda gördüğümden daha büyük kasalı olduğunu gördüm, satıcı arkadaş da yardımcı oldu sağolsun eğer hemen satacaksan zarar edersin ama uzun vadede kullanıcaksan gayet iyi bir fiyat dedi.

2. ele(muhtemelen 2. el de düşmüştür) 8-9 bin tl verip öğrenmek mi daha iyidir sıfır alıp (12bin küsür) (düşe kalka) öğrenmek mi?

ben motorun ne zaman bana az geleceğini bilmediğim için uzun süre (3-5 sene) kullanırım diye düşünüyorum, tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

motora ilk kez kawasaki bayisinde bindim önce honda nın kursuna gidip bir abimizden de gerekirse özel ders almayı planlıyorum.yani acelem yok,600cc takıntım yok,öğrene öğrene yavaş yavaş gitme taraftarıyım, kuyruğu filan kestirmicem egzoz elzem değilse sadece ses olsun diye taktırma derdim yok.

son sorum da motosikletin standart halinde değişmesi gereken yada performansını farkedilebilir şekilde arttıran parçalar var mıdır? alırken dikkat edeceğim ya da uyaracağınız konular varsa yardımcı olursanız sevinirim, herkese kazasız belasız sürüşler.
    Dostum senin için hayırlısı olsun. Bende daha 2 haftalık bir ninja sahibiyim. Bende düşündüm sıfır almak zararlı bir iş olur mu diye. Şimdi öncelikle beklentinin çok olmaması ve uzun süreli kullanacak olman (aynı benim gibi) sıfır almanı gerektiriyor. İkinci el konusunda özellikle motorsikletlerde biraz ön yargılıyım. Çünkü küçücük bir sorun binlerce lira masraf çıkaracaktır. O yüzden al sıfır bir tane, ilk 1000 km ye dikkat et. Basma, boş yollarda kullan (benim gibi) kafana göre parçanı al tak, uğraş... Yani ikibin üç bin için kafanda soru işareti kalmasın. Ninja benim ilk vitesli motorum. Bazı arkadaşlar, arada küçük cc bir motor al dedi. Ama ben elime hakim olabilenlerdenim :D O yüzden sıfır aldım. Hem rodajı tamamlarsın ilk haftalarda, hemde motorunu ve kullanmayı öğrenirsin.
    Dediğim gibi daha 2 haftalık bir ninjacıyım, ve her zaman ikinci ele olumsuz bakanlardanım. Ha çok temiz olur, bilirsin kullananı o ayrı. Ama al sıfırı bak keyfine. Şimdiden hoşgeldin aramıza...

teşekkürler kardeşim sana da hayırlı olsun kazasız belasız sürersin inşallah, aynen dediğin gibi yapma taraftarıyım, hem çevrem yok 2. el için hem de sorununu bilemem, sıfır da kafam rahat olur bencede.
    kullaniciii bunu beğendi.

Motosikleti
    2011 Kawasaki Ninja 250R
    Slm No:8
    Benim tavsiyem paran varsa sıfır al derim. Ama zar zor bir araya getirdiysen 2. el al derim. Eğer amacın ilerde 600 cc ye geçmekse yine 2.el almanı tavsiye ederim.
    Ben 30 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum. Kredi kartına taksitle 2011 model Mayıs çıkışlı 8.000 km de 2.el aldım. İlk sahibi sağ tarafa yatırmış. Olsun sorun değil dedim ve aldım. Boya takıntım yok çünkü. İyikide almışım. Canavar gibi makina. Şehir içi mükemmel . Artçı kullanımla çok rahat değil. Eğer eşinle yada kız arkadaşınla uzun yol yaparım diyorsan vayy haline. Ayrıca çok rüzgar aldığını söyleyebilirim. Son hızı şehir dışında otobanda 180 km gördüm. Deli gibi kaçıyor. Basarsan yakıyor basmazsan kokluyor. Dikkat çeken bir araç. Eğer elin anahtar, takım taklavat tutuyorsa yazlık bakımlarınıda kendin yaparsın. Masraftan yırtarsın. Yıllık vergiside çok düşük. 90 TL. Zorunlu trafik sigortasını 103 TL ye yaptırdım. Daha sormak, öğrenmek istediğin varsa sor. Anlatim. OK?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------

Arkadaşlar İstanbul-Zeytinburnunda tüm motosikletler için ön cam yapan bir firma buldum. Yerli piyasa Türk malı. Peşin 80 TL.
    Kredi kartı geçmiyor. İsteyene yarın telefon numarasını verebilirim. Facebook tan ZEUS Motor diye yazın çıkıyor. Haftasonu maaşı alınca benim motora alıcam.

Motosikleti
    Alıntı ada2434 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm No:8
    Benim tavsiyem paran varsa sıfır al derim. Ama zar zor bir araya getirdiysen 2. el al derim. Eğer amacın ilerde 600 cc ye geçmekse yine 2.el almanı tavsiye ederim.
    Ben 30 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum. Kredi kartına taksitle 2011 model Mayıs çıkışlı 8.000 km de 2.el aldım. İlk sahibi sağ tarafa yatırmış. Olsun sorun değil dedim ve aldım. Boya takıntım yok çünkü. İyikide almışım. Canavar gibi makina. Şehir içi mükemmel . Artçı kullanımla çok rahat değil. Eğer eşinle yada kız arkadaşınla uzun yol yaparım diyorsan vayy haline. Ayrıca çok rüzgar aldığını söyleyebilirim. Son hızı şehir dışında otobanda 180 km gördüm. Deli gibi kaçıyor. Basarsan yakıyor basmazsan kokluyor. Dikkat çeken bir araç. Eğer elin anahtar, takım taklavat tutuyorsa yazlık bakımlarınıda kendin yaparsın. Masraftan yırtarsın. Yıllık vergiside çok düşük. 90 TL. Zorunlu trafik sigortasını 103 TL ye yaptırdım. Daha sormak, öğrenmek istediğin varsa sor. Anlatim. OK?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------

Arkadaşlar İstanbul-Zeytinburnunda tüm motosikletler için ön cam yapan bir firma buldum. Yerli piyasa Türk malı. Peşin 80 TL.
    Kredi kartı geçmiyor. İsteyene yarın telefon numarasını verebilirim. Facebook tan ZEUS Motor diye yazın çıkıyor. Haftasonu maaşı alınca benim motora alıcam.
    Sigortayı 103 tl yaptırdın ben 170 falan tuttu axa sigorta. Bu işte bişey var. Cok canım sıkılıyor.
    Hondaaaaaaaa

Motosikleti
    ninja 250r
    beyler çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.inanılmaz bişiy, aynısını burda yaptırtamazmıyız? http://www.ebay.com/itm/2008-2011-KA...388d01&vxp=mtr

Motosikleti
    Alıntı rio_mavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.inanılmaz bişiy, aynısını burda yaptırtamazmıyız? http://www.ebay.com/itm/2008-2011-KA...388d01&vxp=mtr
    Süper gerçekten. Çok pahalı neden böyle anlamış değilim.

Bu arada arkadaşlar Facebook ta bir hayran sayfası oluşturdum. isterseniz beğenebilirsiniz. Ninja 250r içinde paylaşım yapabilirsiniz.

http://www.facebook.com/Ninja250rr
    Hondaaaaaaaa

Motosikleti
    ninja 250r
    Süper gerçekten. Çok pahalı neden böyle anlamış değilim.

Bu arada arkadaşlar Facebook ta bir hayran sayfası oluşturdum. isterseniz beğenebilirsiniz. Ninja 250r içinde paylaşım yapabilirsiniz.

http://www.facebook.com/Ninja250rr
    sayfandaki ledli ninja videosuna baktımda arka sinyaller stopla senkronize çalşmıyor.daha doğrusu orjinal sinyaller dewre dışı kalıyor sanırım. Arkaya ledli stop düşünüyordum fakat orjinal sinyallerim dewre dışı kalırsa kötü bir hendikap olur. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmıdır aranızda ?

Motosikleti
    Honda Silverwing 600

benim monokapağı kaplattırayım o zaman ben güzel görünüyor gercekten

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------

http://www.motorcycle-superstore.com...50R-Parts.aspx

Beyler ne dersiniz? yapılırmı?

Motosikleti
    sayfandaki ledli ninja videosuna baktımda arka sinyaller stopla senkronize çalşmıyor.daha doğrusu orjinal sinyaller dewre dışı kalıyor sanırım. Arkaya ledli stop düşünüyordum fakat orjinal sinyallerim dewre dışı kalırsa kötü bir hendikap olur. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmıdır aranızda ?
    Rio bende alırsam orjinal sinyalleri iptal edeceğim plakalık dahil komple sökeceğim. Amacın plakalıktan kurtulmaksa yine aynı şekilde o uzun kuyruk kısmı olmayan aparatlar var ebayda onlardan satın alabilirsin.

Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim monokapağı kaplattırayım o zaman ben güzel görünüyor gercekten

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------

http://www.motorcycle-superstore.com...50R-Parts.aspx

Beyler ne dersiniz? yapılırmı?

Dream Sen monoyu nerden aldın tr tavsiye ettiğin bi yer varsa paylaşırmısın. Gidonlar hoş görünüyor yakışır bence.
    Hondaaaaaaaa

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    atilla motoru aldıgım arkadas vermişti yanında ama o nereden aldı bilemiyorum..

enginar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250
    Arkadaşlar merhaba, ninjama kavuştum bugün en kısa zamanda fotoğrafları da koymayı düşünüyorum yeşil renk aldım. Deneme sürüşü yaptık 10 dakika beklediğimden çok daha iyiymiş açıkçası.

@rio_mavi Cidden süpermiş siyah motora çok yakışır.

Motosikleti
    Arkadaşlar merhaba, ninjama kavuştum bugün en kısa zamanda fotoğrafları da koymayı düşünüyorum yeşil renk aldım. Deneme sürüşü yaptık 10 dakika beklediğimden çok daha iyiymiş açıkçası.

@rio_mavi Cidden süpermiş siyah motora çok yakışır.
    Hayırlı olsun kardeşim . Allah kaza bela vermeden güzel günlerde binmek nasip etsin. Rodaj olayına özen göstermeni öneririm. Elinden Geldiği kadarda rodaj süresince kimseye verme motorunu.

---------- Post added at 14:37 ---------- Previous post was at 14:19 ----------

( Puig Cam Ninja 250r ) Nasıl olmuş Arkadaşlar

ejlover bunu beğendi.
    Hondaaaaaaaa

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler