Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

overcloud neden soydun makineyi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:58 ----------

bu da benim ninja

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tutku1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    Alıntı Danieljohn adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:58 ----------

bu da benim ninja

hoşgeldin aramıza kazasız belasız şürüşler...hayırlı olsun.
    MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp

bu da benim ninja

hayırlı olsun

makinayı elcik ısıtma için tesisat çekmek ve xenon far takmak için söktük.

hazır sökülmüşken birde gösterge panelinin ampullerini mavi ledlerle değiştirelim dedik (bunu yapabilmek için kafayı komple çıkarmak gerekti).

gece 2 gibi işimiz tam bitti derken ön cam vidasını yuvasına takarken lastik somun yırtıldı ve içeri kaçtı.

bir 30dk kadar motoru sökmeden somunu oturtmaya çalıştık. kalan son vida olduğu için motoru tekrar soymaya üşendik açıkçası.

gece 2:30 gibi pes edip yan grenajları ve kafayı söktükten sonra yırtılan lastik somun yerine kafa demirine farklı bir somun yerleştirip motoru tekrar toparladık. eve geldiğimde saat gece 03:00'tü

bu arada top case montajı için aklımda geçenleri ustaya aktardım, arka stopu saran siyah plastik parçayı keserek topcase takabileceğini ama en fazla 35'lik çanta kullanabileceğimi söyledi. montaj tek noktadan bağlantılı olacağından dolayı çok ağır eşya yuklememek gerekir dedi.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

sapo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 LIK BISEY
    bu kadar emegi cope atamam bu da silili motorun ciplak resimleri.aksama kadar bosunami ugrastik yahu...

http://img863.imageshack.us/g/dscf4145.jpg/
    ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR

Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun

makinayı elcik ısıtma için tesisat çekmek ve xenon far takmak için söktük.

hazır sökülmüşken birde gösterge panelinin ampullerini mavi ledlerle değiştirelim dedik (bunu yapabilmek için kafayı komple çıkarmak gerekti).

gece 2 gibi işimiz tam bitti derken ön cam vidasını yuvasına takarken lastik somun yırtıldı ve içeri kaçtı.

bir 30dk kadar motoru sökmeden somunu oturtmaya çalıştık. kalan son vida olduğu için motoru tekrar soymaya üşendik açıkçası.

gece 2:30 gibi pes edip yan grenajları ve kafayı söktükten sonra yırtılan lastik somun yerine kafa demirine farklı bir somun yerleştirip motoru tekrar toparladık. eve geldiğimde saat gece 03:00'tü

bu arada top case montajı için aklımda geçenleri ustaya aktardım, arka stopu saran siyah plastik parçayı keserek topcase takabileceğini ama en fazla 35'lik çanta kullanabileceğimi söyledi. montaj tek noktadan bağlantılı olacağından dolayı çok ağır eşya yuklememek gerekir dedi.
    Güle güle kullan. Xenon o keskin farlarda canavar durur =) Top Case e ben pek sıcak bakmıyorum Ninjada

red thunder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250R - Mojito ;)
    Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni yüzüne 2008 yılında kavuşan kawa yüz degiştirmek yerine km saati gibi yenilikle çıkması bir iki rutuj işte okadar. diye düşünüyorum.
    Acun, bilgi için teşekkürler. Sorma sebebim, CBR 250R'a göre teknolojisi eski ve yüzü eski diye eleştiriler gelmesi sebebiyle, bazı yerlerde 2012 kasa epey değişik olacak diye fikirler öne sürülmüştü. Elbette emin olunamıyor, bekleyip göreceğiz.

Bulut, güle güle kullan yeni aksamları, kazasız belasız inşallah

EruKING - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R 2010
    Selam, Nasılsınız arkadaşlar ? Bu sene sizi daha çok gezdiricem. Herkes soyunmuş, giydirin kızlarınızı buluşma var

Havalar ısınıyor, Biz Ninja 250R - İstanbul ailesi olarak planlarımızı yaptık. Pazar saat 16:00 da Emirgan Sütiş önünde toplanıyoruz. Yeni sezondaki planlarımızın anlatılacağı bu toplantımızda bizimle olmak isteyen herkesi bekleriz.

Not: Geç gelecek arkadaşlar bizimle mutlaka irtibata geçsinler.

Kawasaki Ninja 250R - İstanbul

Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    Alıntı EruKING adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam, Nasılsınız arkadaşlar ? Bu sene sizi daha çok gezdiricem. Herkes soyunmuş, giydirin kızlarınızı buluşma var

Havalar ısınıyor, Biz Ninja 250R - İstanbul ailesi olarak planlarımızı yaptık. Pazar saat 16:00 da Emirgan Sütiş önünde toplanıyoruz. Yeni sezondaki planlarımızın anlatılacağı bu toplantımızda bizimle olmak isteyen herkesi bekleriz.

Not: Geç gelecek arkadaşlar bizimle mutlaka irtibata geçsinler.

Kawasaki Ninja 250R - İstanbul
    ninjası olupta katılmayanlar cok şey kacırırlar

juniorR1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yuzme,motosiklet,bilgisayar
    arkadaşlar temiz ninja 250 r arıyorum ilk sahibinden satan varmı
    MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR

volkanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ford Fiesta 1.5 2013
    ben satıyordum askere gitmeden önce ancak şu sıralar vazgeçtim bu niyetimden
    50 gün kaldı dönüşüme
    dönüşümde giresundan istanbula gezi planlarım var ve ninja grubuyla tanışmak var
    umarım bulursun juniorR1
    gerçekten çok güzel bir motor
    motosiklet.net üyesiyim..

Motosikleti
    Suzuki Gsr 600
    Alıntı volkanix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben satıyordum askere gitmeden önce ancak şu sıralar vazgeçtim bu niyetimden
    50 gün kaldı dönüşüme
    dönüşümde giresundan istanbula gezi planlarım var ve ninja grubuyla tanışmak var
    umarım bulursun juniorR1
    gerçekten çok güzel bir motor
    50 gün mü Bitmiş bitmiş

İstanbula geldiğinde mutlaka bekliyoruz hayırlı teskereler volkanix

Beyler Ninja satılırmı hiç =) sevilir ancak

ahmet93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    Bugün Tekirdağ Çerkezköy ışıklarında benimle dalga geçen yeşil ninja burda mı acaba? 34..0301 plakalı, revit montu vardı arkadaşın. En son benzin istasyonuna girdi başka motosiklerde vardı sanırım ama rahatsız etmek istemedim.

gokocan92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung ->FZ6 Fazer -> YBR 125 -> MT 07
    Az kalmış özkan abicim, uzun süredir görüşemiyoruz seninle motor muhabbeti yapmayı acayip özledim walla

CAGRRI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-09
    Alıntı ahmet93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün Tekirdağ Çerkezköy ışıklarında benimle dalga geçen yeşil ninja burda mı acaba? 34..0301 plakalı, revit montu vardı arkadaşın. En son benzin istasyonuna girdi başka motosiklerde vardı sanırım ama rahatsız etmek istemedim.
    Haha ne dalgası kardeşim estafurullah ,ufacık bile olsa aklımdan hiç bir zaman öyle bişi geçmez.

benzinciye girdim sansada ordada 3 motorlu vardı ama ben hiç birini tanımıyordum, baktım selam falan da vermiyorlar bende benzinimi alıp gittip ondan sonra onlarda senin tabirinle benle dalga geçtiler. hahaahaha r6 zx6r bide 1000 rr vardı. yani senle aynı duyguları bende yaşadım sevgili ahmet hiç gülceğim yoktu gece gece.

Bu arada benim motor Rodajda. 4bin deviri geçmeden vites at diyor kitapçık, 70i geçemiyorum. Ninjacılar sizde uydunuzmu bu kurala.?

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Uy arkadaşım sen, kimse uymasa bile uy. Rodaj önemlidir.

Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    Bu arada benim motor Rodajda. 4bin deviri geçmeden vites at diyor kitapçık, 70i geçemiyorum. Ninjacılar sizde uydunuzmu bu kurala.?
    4 bin degilde 6bin devirde vites degiştir rodaj döneminde

volkanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ford Fiesta 1.5 2013
    Rodajin kurallarina uymustum,bakimimi aksatmiyorum,rolantisi yuksekti aldigimda,yuksekmis daha dogrusu,bakimda rolanti ayarini yaptirdim,dusurttum biraz,yuksekken daha cabuk devir yukseliyo gbi geliyordu bana daha hizli yuksek devirlere cikiyordu ve daha cabuk vites yukseltiyordum,dusurdukten sonra kalkis zamani uzadi gibi geliyor bana,onceden daha cabuk yuksek hizlara cikarken simdi bu sure uzadi gibi geliyor,bircok arkadasima sordugumda rolanti ayarinin hizla hizlanmayla alakasi yok demislerdi,burda da cok soruldu sanirim bu tip mevzular,neyse konu degismeden rodajda motor kullanimina dikkat etmen motorunun omru icin onemlidir yoksa zaten rodaj gibi bir kavram olmazdi,al motoru istedigin gibi zorlayabilirsin derlerdi..
    motosiklet.net üyesiyim..

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    rolantinin kalkışla ilgisi yok ama düşük devirde gaz vererek kalkış yapınca motor çok hantal oluyor. seri bir kalkış için 5 bin devirde bırakmak lazım debriyajı.

bu arada az önce eve geldim. yağmurlu bir sürüş sonrası motorun arka tarafı balçık içinde
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler